- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szóval bemész a kellékek/rendszereszközök/-be, itt elindítod a rendszer-visszaállítást. Ha ez megnyílt, két választásod van: visszaállítás, és visszaállítási pont létrehozás. Neked az előbbi kell. Kattints a továbbra. Itt le van írva minden, de a lényeg az, hogy a naptáron be vannak jelölve azok a napok, amikor le lett mentve a rendszer. Kiválasztod a megfelelőt, majd a továbbra kattintasz. Tovább nem tudom (még nem próbáltam), de nem lehet túl bonyolult.
A Catalyst 3.0-át feltetted, mert ez a DX9-es driver. Ha 2.5 van fenn, akkor lehet, hogy az okozza a gondot. -
khalox
őstag
nem nagyon szokták leszedni... de van egy DX-remover nevű proggi, amelyik a régebbi verziókat le tudta szedni (ezt lehet nem, mert nagyon új).
Amúgy ha minden kötél szakad, ki kell irtani a registryből a verzióbejegyzéseket és újratelepíteni a 8-ast, akkor az felülírja a régit, mert buta módon azt hiszi, hogy nincsen feltelepítve semilyen. -
Cathfaern
nagyúr
Ha XP-t, vagy Me-t használsz, akkor meglehet próbálkozni a rendszervisszaállítással. Néha magától is ment, szóval ha szerencséd van, akkor az mostanában törént, és akkor nem kell túl sok új dolgot visszarakni. Persze ha ezt a funkciót kikapcsoltad... Ha ez valamiért nem működik, akkor nincs más megoldás: újra kell rakni az oprendszert.
Egyébként szerintem ott valami más gond is lehet, nálam ugyanis nem lasított semmit(milyen videókártyád van?).
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest