Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy (naiv) reményekkel vártam ezt az emeletes f*srakást. Semmi értelmes leárazás nem volt számítástechnika terén. Bizonyos lom termékekre rátettek pár százalékot aztán szevasz.
Magyarországon a Black Friday szvsz nem létezik. -
DarkHeart84
csendes tag
Szerintem Magyarországon olyan, hogy Black Friday alapvetően nem létezik. Az ajánlatok 75%-a átverés, csak az tudja megállapítani hogy melyek a valósak, aki egyébként is ismeri az árakat. Nekem sikerült pár éve egy GTX 1050 TI kártyát vennem az akkori 75 ezer Ft-os ár helyett 42 ezerért ami legutóbbi áron kb. 125 ezer Ft-ért volt megvehető majdnem "napjainkban".. megjegyzem azóta jött a covid, a bitcoin.. szóval volt ami felverje az árakat de most.. azért ez elkeserítő.. hogy egy ilyen kártya, ami a minimumnak a minimuma volt akkor is amit érdemes volt venni.. ennyire megdrágult.. azóta meg már lehet ki is futott teljesen. A másik egy MP3 lejátszó volt ami valóban 15 ezer helyett 5 ezer-ért sikerült.. csak hát akkor már elég elavulttá vált a technológia, hisz az okos telefonok mindent lejátszanak nagyon szép minőségben, headsettel stb.
Szóval igen.. csak óvatosan az árakkal. Sokan azt sem tudják, hogy a Fekete Péntek elnevezés honnan ered.. pedig egy nagyon okos fogás a kereskedőnek arra, hogy irdatlan nagyon kaszáljanak. Fekete Péntek, mert a kereskedők sok-sok árút ilyenkor "veszteséggel" adnak el.. csak hát a mennyiség... ilyenkor kitudják söpörni a készleteket és ezzel a veszteség helyett, épphogy hatalmas bevételre tesznek szert.. tehát csak látszólag "fekete" az a Péntek.
-
fecke78
senior tag
Vettem egy 20 ezres ruhaszáritót , nem volt semmilyen akció rajta , de ugy jőtt ki a lépés ,hogy pénteken vettem át , akkor most én is benne vagyok a balck genyóba ?!
Egyébként az emag meg mehet a 3,14 ba , rendeltem a családnak egy edényszettet , meg még valami bizbaszt , szintén személyes átvétellel a polusba 690 .- szállítási dij rajta figyelt a számlán ! -
gooool
őstag
Eddig életemben 2 alkalommal vásároltam BF-kor, ebből most volt az Emagon a második (az első a MM-ban egy Philips Ambilight 4K tévé, ami a mai napig szolgál és tényleg 20-30 ezerrel olcsóbb volt, mint bárhol máshol).
Most pedig az utolsó darabokból sikerült Emagon kifogni egy Oneodio S1 ANC-s fejhallgatót. Itt is masszív nyomozás után kattintottam a vételre, miután megbizonyosodtam, hogy sem itthon, sem nemzetközi forrásból nem lenne olcsóbban. -
enginev3.0
félisten
Én vásároltam 2 kis xiaomi hangfalat, hónapok óta meg akartam venni 14kert, most megkaptam 7ert darabját
Szóval én nagyon örültem
-
kisharsany
aktív tag
Egy szárítógépet mentettem le pár nappal korábban. 10 ezerrel olcsóbb volt BF alatt, viszont az "eredeti" ár 20-al drágább, mint ami nekem le volt mentve. Csak a szokásos trükközés...
De pl. páramentesítőt sikerült jó áron venni. -
CleverCroc
csendes tag
Minden tiszteletem az idén hardver alkatrészt vásárlóknak, mivel átlagosan 25-50 százalékkal drágábbak a műszaki cikkek a 2019-es árakhoz képest (pl.egy jobb alaplap). Én is 3 perccel az indulást követően és egyszer napközben néztem rá a "legtutibb" árengedményű cikkekre és persze túl szép volt hogy kosárba kerülhessen (vagy hogy igaz (?))...Ettől függetlenül akinek volt kuponja az hozzárendelhetett egy-két termékhez +5-10% kedvezményt. Ez a nap cserébe igazi magyaros, mert ugyanezen a napon a boltban meg visszarakja a polcra a kilónkénti 3500 forintos sajtot meg a 600 forintos 0,5 kilós kenyeret. Néha kell egy kis izgalom a népnek. UI: 2019-ben 2db RX580-as kártyát vettem 48ezer forintért, eladtam őket 2021-ben és azoknak most költöm a ház fűtésére az értékét..szép új világ
-
gebro
aktív tag
Black Friday napján néztem egy multifunkciós csiszolót, majd megnéztem az utána lévő napon is és láss csodát 2.000 Ft-tal kevesebbe került.
-
scream
veterán
Nyilván, próbálják egymást beelőzni a nagyobbak, hogy aki mindenáron költeni akar, nála költse el a pénzét - és látszik, sikeres ez a stratégia (most nem csak az eMag-ra gondolok).
Azt bánom, hogy semmilyen felügyeleti szerv nincsen (legjobb tudomásom szerint), aki ezeket az "akciókat" rendesen követné és valamennyire tudná biztosítani, hogy nem 1:1 a vásárló lehúzása/átvágása a cél (ár szempontjából és nyilván ritkán akad itthon is 1-1 kivétel).
-
buherton
őstag
Miért nem lehet úgy csinálni, ahogy az USA-ban teszik? Black Friday 1 hétig?! Ez olya mint a Szombat Esti Láz vasárnap este.
-
AnonymusX
őstag
Külön időpontban tartva nem kell versenyezni egymással, nem kell annyira megvágni az árcímkét. Egyébként emgon a BF alatt olyan elektronikai eszközök is fogytak, mint a cukor, amelyeknek nem is voltak jó áraik, máshol olcsóbbak is voltak. Az embereket sikeresen beoltották ezzel BF-jel.
-
AssAssynn
addikt
Arra nézve nem készült felmérés, hogy ezek közül hány százalék származott PH! felhasználóktól?
-
törölt tag
Tehát a 20 000 ember akinek van pénze az országban rendesen bevásárolt
-
scream
veterán
Azért azt viccesnek tartom, hogy a tényleges BF előtt szinte már minden nagyobb hazai kereskedő tartotta a saját "Black Friday" akcióját és már a kimutatások jönnek róla...
Dehát ugye mindent a fogyasztókért...
-
geryboro
senior tag
20 sec utan jopar termek le volt rabolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged