Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Prof #27259 üzenetére

    hát erre most mit mondjak? ez nem WoW, hanem HS, soha senki nem állította, hogy ugyanúgy fog működni minden, aminek ugyanaz a neve. a lapokra rá van írva, hogy mi a hatásuk, a gyakran használt keywordök is meg vannak magyarázva, olvasni kell. a learning curve pedig egyáltalán nem magas, ekkora lapkészlet miatt sok a kombinációs lehetőség, de alapvetően még mindig alacsony a kategórián belül. ha komolyan veszed a játékot, akkor utána nézel a dolgoknak, ha nem, akkor kitapasztalod menet közben.

    ladderen tökéletesen lehet érvényesülni drága lapok nélkül is, ott van a hunter és a zoo, olcsó lapokból tudsz nyerni és leszarhatod a legendaryket, mert előbb bevered az arcát, minthogy kipakolja őket. azt meg nem lehet elvárni, hogy f2p üzemmódban pár hét alatt behozol másfél évnyi lemaradást. már tavaly tavasszal is olyan hátrányban volt egy kezdő, amit csak hónapok alatt lehetett behozni, azóta meg kijött két kiegészítő.

    én speciel vettem pénzért pakkokat az elején, aztán egy idő után, ha van pár épkézláb paklid, és ismered a játékmechanikát, el kell kezdeni arénázni, és be lehet állni arra, hogy napi questekből kinyitogatod, ami kell, az új kiegek előtt pedig bespajzolsz aranyat.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák