Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27251) Redcaster válasza Prof (#27250) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Nem rosszból, de ha lenne ilyen "kártyakatalógus", akkor a maradék élvezet is elveszne a játékból, az embereknek semmit sem kéne úgymond "felfedezniük" a játékban... Így is már egy 12 éves szintjére van butítva az egész, és akkor lehet, hogy sokat mondok... De valószínűleg ha elég sokat kutakodsz, a net legsötétebb bugyraiban meg lehet találni az ilyen kisebb játékmechanikai érdekességeket :K

(#27252) DjDanee87 válasza Prof (#27250) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Kártyakatalógusnak ott van a saját gyűjteményed. Csak bekapcsolod jobb felül a crafting mód-ot és máris látsz minden lapot (kivéve a naxxosokat, mert azok nem craftolhatóak).

(#27253) whitezo88 válasza Füleske (#27217) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

első arena meccsemen egy midrange huntertől kaptam ki épp... 2 mark mikor kellett, multishot mikor kellett, deadly, Himom, KC, Huffer, Hmaster, Malorne a webspinnerből, stb stb :U

mod: 2. ellenfél is hunter: coin webshitter, cockwork... :U ja és persze ismét deadly az innervatelt Spectralra t3-ban... vicc.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#27254) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#27248) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Én a skillről azt gondolom, hogy 2 átlag János összecsapásán valóban 90%-ot jelent a deck és a lapjárás. Egy agro jellegű deck esetén egy "majom" is ki tudja tenni az összes miniont, ami belefér a manába, egy control deck esetén meg szintén nem kell nagy ész a korai leszedések kijátszásához, utána meg a legendek nyerik a meccset. Talán jelenleg a legtöbb ész a mid jellegű deckekhez kell, amikkel jól kell menedzselni a leszedéseket, és kevesebb nagy legendary van benne, így a végjátékot is főleg a mid lényekkel kell hozni.

Viszont elnézve pl Kolento-t, a srác olyanokat húz, ami 2-3 kör múlva mutatja meg az erejét. Tegnap néztem, és warriorral tolta az új hunter ellen (kb 3x azt kapott egymás után), és egy csomószor nem azt lépte, amit elsőre gondolt az ember, és persze mindhárom meccset behúzta. Főleg abban mutatkozott meg a jó gondolkodása, hogy hogyan használta az erőforrásait, sokszor inkább várt egy kört, minthogy elégesse gyorsan a lapjait, és a végén persze neki lett igaza.

Dive ever, work never.

(#27255) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#27254) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Kolentot én is más ligának tartom, versenyen is láttam már olyan kombinációkat tolni, amit lekövetni is nehéz volt. Pont ez benne az a +10%.

Egy Ragnaros + silence nem észrevétele viszont rohadt gáz. De itt nem csak azzal van a baj, hogy nem vette észre, hanem hogy nem is gondolkodott Forsen a lehetőségeken, amint jött a kör ki is vágta a Sneed'o-ra. Kb. mintha úgy játszott volna, hogy legyünk túl minél gyorsabban ezen a versenyen, hogy még több pénzt bezsebeljen a saját streamen. Ami részben érthető is, de akkor meg inkább olyanokat hívjanak meg versenyre, akik hajlandóak gondolkodni.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#27256) Shamy válasza DaveNo1 (#27255) üzenetére


Shamy
(tag)

Azért sokan nem veszik figyelembe, hogy ez egy kártyajáték, a deck constructed. A tudás ott kezdődik, hogy milyen decket állítasz össze.... és hogyan használod a deck erősségeit, gyengeségeit hogyan kompenzálod....

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#27257) DaveNo1 válasza Shamy (#27256) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ez már ott eldől, hogy mindenki leköveti a top játékosok deckjeit. Hearthpwn. stb. Néha megjelenik egy-egy újabb érdekes deck, pl. most silentstorm démonlockja, de jobbára ugyanazzal az X deckkel találkozol.

You are not prepared.

(#27258) fogtunder válasza Prof (#27250) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

van legalább 3-4 oldal, ahol végig tudod böngészni a kártyákat, még azokat is, amiket a többi kártya dob és nincs meg a kollekciódban. azt, hogy melyik kártya mit csinál, nagyon egyszerűen meg lehet tudni: elolvasod a rá írt szöveget. ha nem tiszta, beírod google-be, kb 99,9% a valószínűsége, hogy kidob rá egy youtube videót és akkor megnézed. én is ezt csinálom, működik.

amúgy meg játék közben fogod megtanulni, hogy miket kell körbejátszani, ha olyan történik, amit nem értesz, bal oldalon vissza tudod nézni. érdemes streameket is nézni, abból is rengeteget lehet tanulni.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27259) Prof válasza fogtunder (#27258) üzenetére


Prof
(PH! addikt)

Ez tiszta, de nem valtoztat a tenyen, hogy a jatekban kene tobb info nem ez a bujd a forumokat videokat szakkor. Kulonosen ha, mint ex-Wow jatekos azt hiszed a fogalmak egyformak, mikor nem.
Casualban nyertem sima basic deckel 12-szer, zsinorban es sokszor jott olyan emberke aki kattingatott volna a taunt mogotti minionokra de nem ment neki.
Rank-eden meg minden masodik deck top deck ragnaros/boom/sylvanas r17-18 korul. Egyszeruen a full rare epic magas budgetu kartyak felorolnek minden lapelony, eszseru kartyatradet, mana gazdalkodast. A legszebb egy warri volt 4 legendaryjat nyirtam ki es jott 2 masik a vegere..

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#27260) capafog23


capafog23
(őstag)

Imádok olyan mageket elverni 9. winért arenaba, akiknek 7-8-9. körük végig flamestrike ... :)

(#27261) DaveNo1


DaveNo1
(PH! kedvence)

LOL, Kripp Arenaban lerakott egy sniper ragot, erre ellenfele holy wrath 8 sebzés ragba. Skillstone! :C

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#27262) F-ECT$ válasza Prof (#27259) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

A legjobb tanulási hely az aréna, viszont nem biztos, hogy a legjobb gold felhasználási mód az, hogy bemész oda azelőtt, mielőtt a kártyák 95-97%-át ismernéd.
És a kártyaismeret után jönnek az olyan apróságok, mint pl a silence leveszi a fagyasztást a saját lényedről, 2 sylvanas esetén a később kijátszott "nyer", ha sámánként taunt kell, akkor tudod békázni a saját lényedet, stb.

Dive ever, work never.

(#27263) Mister_X válasza Prof (#27259) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Minden rá van írva a kártyákra és az fog történni, ami rá van írva, Nincs ebben itt semmi mágia, ellenben a lapok képesek szinergizálni egymással, így ki tudsz alakítani speciális műveleteket. Tényleg értelmetlen egy katalógus, amikor már van. Megnézed, értelmezed. Ha nem sikerül (nem érted a mechanikáját), akkor meg külső forrás, videók, etc.

@F-ECT$: "2 sylvanas esetén a később kijátszott "nyer"" - nem, két szilvi esetén a védekező nyer, mivel a támadó deathrattle-je megy el előbb.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#27264) tretyak válasza Mister_X (#27263) üzenetére


tretyak
(fanatikus tag)

Kijátszási sorrend számít, naxx előtt tették rendbe egy patchel

(#27265) fogtunder válasza Prof (#27259) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

hát erre most mit mondjak? ez nem WoW, hanem HS, soha senki nem állította, hogy ugyanúgy fog működni minden, aminek ugyanaz a neve. a lapokra rá van írva, hogy mi a hatásuk, a gyakran használt keywordök is meg vannak magyarázva, olvasni kell. a learning curve pedig egyáltalán nem magas, ekkora lapkészlet miatt sok a kombinációs lehetőség, de alapvetően még mindig alacsony a kategórián belül. ha komolyan veszed a játékot, akkor utána nézel a dolgoknak, ha nem, akkor kitapasztalod menet közben.

ladderen tökéletesen lehet érvényesülni drága lapok nélkül is, ott van a hunter és a zoo, olcsó lapokból tudsz nyerni és leszarhatod a legendaryket, mert előbb bevered az arcát, minthogy kipakolja őket. azt meg nem lehet elvárni, hogy f2p üzemmódban pár hét alatt behozol másfél évnyi lemaradást. már tavaly tavasszal is olyan hátrányban volt egy kezdő, amit csak hónapok alatt lehetett behozni, azóta meg kijött két kiegészítő.

én speciel vettem pénzért pakkokat az elején, aztán egy idő után, ha van pár épkézláb paklid, és ismered a játékmechanikát, el kell kezdeni arénázni, és be lehet állni arra, hogy napi questekből kinyitogatod, ami kell, az új kiegek előtt pedig bespajzolsz aranyat.

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27266) DjDanee87 válasza fogtunder (#27265) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Nekem már GvG lapok 80%a megvan, lehet mostantól inkább elrakom a goldot. Van tipp mikor jön legközelebb valami tartalom?

(#27267) whitezo88 válasza capafog23 (#27260) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

én is vertem ma olyat aki kettőt tolt el, de kevés volt. ellenben az arena druiddal maga 2-3 lett, első kettő loss korábban említett brutál tempós hunterek voltak (deckben az össz removal 1 db swipe és 1 db starfire volt meg 1 claw), a harmadik egy mage, aki tele volt ultra value lapokkal, de egy jó trade-je nem volt (pl az egyetlen kinti, 3/2-jével ment arcra 20+ életnél, ahelyett hogy a 7/3-amat leszedte volna, amit egy 30% flamecannonnal sebzett le másik 2, 2 dropom helyett), de mivel az innervate Wart polyzta, meg végig húzást ill jó lényeket topdeckelt én meg 2-4 dropokat, mire végre jöttek a nagyobb dögök, addigra az Ironbarkon átlőtt fireball + frostbolt (2.) párossal kivégzett. Ja, heal se volt a deckben.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#27268) F-ECT$ válasza fogtunder (#27265) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

napi questekből kinyitogatod, ami kell, az új kiegek előtt pedig bespajzolsz aranyat
Nekem is gyűlik ár az arany, lassan megvan a 4k. Persze kicsit nehéz megállni, hogy az ember ne nyisson új packokat (és mivel nem arénázok, így onnan sem jön), de erre jó, hogy dustból is van egy kis tartalék, így múlt héten azért csak lecraftoltam Antonidast.

Mondjuk egy csomó "nagy" legendary hiányzik még, de egyelőre elvagyok nélkülük, pl: Troggzor, Foe Reaper. Néhány közepes sincs meg, de ezek csak kevés deckben futnak / funolni jó kártyák: Blingtron, Mimiron, Gazlowe, Hogger. És persze class legendaryból is vannak erős hiányok: Bolvar, Malorne, Mal'Ganis, Gahz'rilla, Vol'Jin.

Dive ever, work never.

(#27269) Mister_X válasza tretyak (#27264) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Ne hülyíts már. Te állításod alapján:

A játékos kijátsza Sylvanast
B játékos kijátsza Sylvanast és egy Wispet
A játékos arcra megy
B játékos megöli A játékos Sylvanasát a sajátjával
Kör végére a B játékosnál marad a Wisp

Kijátszási sorrend (szerintem) saját boardon belül játszik, de szívesen megnézek a fentihez hasonló felállást mutató videót.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#27270) F-ECT$ válasza Mister_X (#27269) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Tehát a később kirakott sylvanas nyer, ahogy eredetileg is írtam. De nem a támadása miatt hanem azért mert előbb történik az A DR-je és csak utána a B-é. (Ha A nem arcra menne, hanem leütné B sylvanasát, akkor is B-nél maradna a wisp.)

DjDanee87: március elején várható bejelentés, szerintem nyárra itt az új "kieg".

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#27271) whitezo88 válasza Mister_X (#27269) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

kijátszási sorrend játszik. Ha kiraksz egy Sylvanast, ellen meg egy Belchert, majd belelő a szilvibe, te tradelsz, nem kapsz semmit, nála marad a slime mert az lett később kijátszva. Hónapok óta így van (eleinte nem)

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#27272) Mister_X válasza whitezo88 (#27271) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Ebben az esetben az én megállapításom is helyes (lenne), miszerint saját kör DR-je előbb aktiválódik.

Bár látszik, hogy ez annyira ritka szituáció, hogy nincs tapasztalatom benne.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#27273) DjDanee87 válasza Mister_X (#27269) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Pedig pontosan így van ahogyan most leírtad. Előbb A játékos Sylvanasa aktiválódik, mert az lett előbb kijátszva.

(#27274) salaam


salaam
(senior tag)

Ha már játékoskeresések: Van valaki, aki kiválóan játszik olajos rugóval és valamikor hétvégén volna ideje 2-3 órára kölcsönözni magát? Mirror meccset szeretnék gyakorolni, illetve backspace rugó - olaj rugó meccset, mert a ladder nem tűnik mérvadónak, kevés olajos komával találkozok és folyamatosan visszaesek egy-két rankot, mert counter deckek többen vannak, mint az olajosok(illetve nem feltétlenül a legjobb játékosok). Cserébe feltudok ajánlani nagyjából bármilyen paklit, .kivéve a mechmaget, mert azt nem szeretem- gyakorlás céljából :)

[ Szerkesztve ]

"Kérsz valamit enni? Durumliszt"

(#27275) Shamy válasza Mister_X (#27272) üzenetére


Shamy
(tag)

Sylvanassal igen, de pl egy haunted creeper vs wild pyromancer gyakrabban előfordul. Ha később játszod ki a pyrot, akkor ha lelövöd a creepert spellel, megöli a két 1/1-est, ha korábban, akkor elmegy az aoe, utána megidézi a 2 db 1/1-est. :)

Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

(#27276) fogtunder válasza F-ECT$ (#27268) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

nekem volt egy valag dustom, és kraftolgattam, legutoljára pl. pont Hoggert. perpill egy-két epic van, ami nincs meg (CW Gaint, Echo of Medivh), meg pár class legend (Malorne, Trade Prince), de ezek nem hiányoznak, mert előre tudom, hogy nem játszanám őket. amiben láttam fantáziát, az legyártottam, most már csak azért nyitogatok packot, mert élvezem.

(#27266) DjDanee87: ha tippelni kell, akkor be fognak állni a fél évenként új tartalom rendszerre, valami Naxx szerűséget várok nyár elején.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27277) F-ECT$ válasza fogtunder (#27276) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Kripp beszélt pár napja arról, hogy a játék frissen tartásához sűrűbbre kell venni az új tartalmak megjelenítését, mert a közösség egyre gyorsabban tanul rá az új kártyákra, Egyébként az éles - naxx, naxx - gvg között nem kellett fél évnek eltelnie, és már gvg is negyed éves, szóval ~2-3 hónap és jönnie kell az újnak.

Dive ever, work never.

(#27278) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#27277) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Jövőhéten kiderül mi jön, múltkor én úgy hallottam már április végén jöhet valami tartalom.

You are not prepared.

(#27279) fogtunder válasza F-ECT$ (#27277) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

az tény, hogy főleg az online mivolta miatt hamar évülnek el a dolgok, pláne, hogy egyesek a fél életüket mesekártyázással töltik és a class jellegű felépítés miatt limitáltak a működőképes kombók.

lehet begyorsítják a dolgokat, de itt szerintem alapvetően az eladások dominálnak, nem tudom, mekkora fizetőképes bázis jött télen az Android launch után, de ha ők még rendesen csengetnek, akkor nem fogják elkapkodni.

(#27278) DaveNo1: ha úgy lesz, mint a Naxxnál, akkor nyárra ki is tudja tolni mindenki ;]

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27280) opzozi válasza DaveNo1 (#27278) üzenetére


opzozi
(tag)

Nem számítok nagy valamire. Bejelentik, hogy jön telóra is + még pár extra hátlap és kész. :DDD

Xiaomi Remi Note 4G - Miui v6

(#27281) vzarmo válasza opzozi (#27280) üzenetére


vzarmo
(őstag)

szerintem nem véletlenül nem jön telefonra. hol húznák meg a határt, mekkora kijelző méret mellett? azért ha megnézed nem hord mindenki tepsit a zsebében és 10 kártya esetén elég egyszerű mellényomni, pláne ha az idő is sürget.

(#27282) DaveNo1 válasza opzozi (#27280) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Elvileg PVE contect lesz, gondolom valami Naxxhoz hasonló.

(AQ témának örülnék, silithidek még nincsenek, szerintem hatalmas lenne :C )

You are not prepared.

(#27283) DjDanee87 válasza fogtunder (#27279) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Szerintem minél sűrűbben adnak ki contentet annál több pénzt kaszálnak. Ok biztosan vannak akik android tableten találkoztak először a játékkal és vettek paklikat is, de szerintem a bevételük többsége a komolyabb casual és profi játékosoktól jön akik Day1 már fullos paklikkal később meg full arany paklikkal akarnak játszani.
Ismeretségi körben a legtöbben vagy F2p játszanak vagy 1 max 2 alkalommal vettek paklikat pénzért. Ettől a rétegtől (amibe én is tartozom) nehezebb elkérniük a pénzt, mert a napi questekkel felhalmozzuk a goldot egy idő után, amikor már a lapok nagy része megvan. Utána meg nincs szükség paklivételre új content esetén.

[ Szerkesztve ]

(#27284) F-ECT$ válasza vzarmo (#27281) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Nekem pl tök jó, hogy a telefonon is tudok vele játszani (LG G2), de ha tök új játékos lennék, akkor lehet zavarna, hogy kicsit kicsik a kártyák.

Dive ever, work never.

(#27285) opzozi válasza DaveNo1 (#27282) üzenetére


opzozi
(tag)

Igény van a telefonos verzióra is. Mondták is hogy lesz, ha jól emlékszek, csak még nincs hivatalos dátum. Tehát simán lehet ezt is bejelenteni. Nokia 3310-essel meg ne akarjanak már hearthstonozni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Remi Note 4G - Miui v6

(#27286) fogtunder válasza DjDanee87 (#27283) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

az az alapvető baj, hogy nem tudsz eltávolodni attól, ami itthon van. ez egyébként melóban is egy nagy probléma kollegák részéről, akiknek nincs összehasonlítási alapja, hogy a gyártók mekkora bizniszt csinálnak más országokban.

mi, mint Magyarország, nem vagyunk releváns piac, csak nálunk is elérhető a cucc, mert minimális befektetésbe kerül onnantól, hogy EU tagállamok vagyunk. nagy valószínűséggel észre sem vennék, ha egyik napról a másikra az összes itthoni HS játékos abbahagyná és nem költene többet pénzt rá. vannak országok, ahol nem azért vesznek elsősorban Driod tabot az emberek, mert arra le lehet warezolni az appokat. és tippre ők adják a bevétel nagyobb részét.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27287) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Kihozhatnának valami kisebb Dragon szinergiát.

Nem baj ha várnak kicsit az új kieggel, még kell 3-4 legendary és sok epic a fontos régiek közül.

Comparison is the thief of joy.

(#27288) fogtunder


fogtunder
(PH! nagyúr)

óriási szenvedés árán sikerült lejátszanom egy meccset valami bétás Droid tabon a pack miatt, kíváncsi lennék, hogy hogy fut egy végleges alsóbb kategóriás cuccon, de gondolom abban sincs köszönet.

a packban viszont legalább ott volt minden epikus lapok legepikusabbika, a kidnapper :D

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27289) Redcaster


Redcaster
(őstag)

Nos, ezt is megéltem... 1. döntetlen arénában :DDD

(#27290) Ozrych válasza Redcaster (#27289) üzenetére


Ozrych
(senior tag)

És ezt minek számolta el végül a rendszer? :)

(#27291) ZS3NI válasza fogtunder (#27288) üzenetére


ZS3NI
(őstag)

Elég amúgy a concede és még is van a pack. Nem kell lejatszani :D

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#27292) Redcaster válasza Ozrych (#27290) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Semminek, nem vesztettem, de nem is nyertem :N

(#27293) opzozi válasza Redcaster (#27289) üzenetére


opzozi
(tag)

Ajnye, tappelni kellett volna előtte :DDD

Xiaomi Remi Note 4G - Miui v6

(#27294) Mister_X válasza Ozrych (#27290) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Elvileg semminek.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#27295) fogtunder válasza ZS3NI (#27291) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

na jó, de ha nyerésben vagyok, nem fogom feladni :D

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#27296) ígyvanferi válasza F-ECT$ (#27277) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Ez tök jó, hogy hamar megtanuljuk az új kártyákat, csak azokat be is kell szerezni az újabb tartalom előtt. Mondjuk a kb. 3 hónap még sok idő, addig elméletileg akár 12-15 ezer gold is összegyűlhetne, de most úgy érzem, már sosem fogom behozni a lemaradást, utolérni az új tartalmat. Pár ezer dustot el kéne még költenem az alap kollekció pár fontos epicjére, legendjére. Bár nem számoltam utána, de lehet, hogy GvG-ből már kevesebb dust értékű hasznos kártya hiányzik, pedig harmad annyi GvG pakkot nyitottam, mint classicot. Azt még mindig nehezményezem, hogy aréna rewardként nem választhatjuk a régit.
Persze megértem, hogy f2p játékosként a sírásom vajmi keveset számít.

(#27297) F-ECT$ válasza ígyvanferi (#27296) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Ez a része abszolút igaz, ha most kezdenék bele, akkor valószínűleg egy Ft-ot se költenék rá, mert eszméletlen messzinek tűnne a vége. Meglátásom szerint minden egyes kiegészítővel kb annyival kellene bővíteni a free részt, amennyi tartalmat behozott az új kieg, kb 2 kieges lemaradással. Tehát a most jövő új tartalommal kb ingyenessé kellene tenni Naxx-ot, hogy az új játékosoknak legyen esélyük behozni a régieket.

Dive ever, work never.

(#27298) tretyak válasza Redcaster (#27289) üzenetére


tretyak
(fanatikus tag)

giorgio: azért a patient assasin még egy erős versenyző :D

[ Szerkesztve ]

(#27299) Mister_X válasza F-ECT$ (#27297) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

A Naxx azoknak volt kvázi ingyen, akik az elejétől fogva játszanak. Ha én összeszámolom, akkor talán kerestem annyi goldot, hogy abból lett volna egy teljes naxx. Talán. Nem kell ingyenessé tenni, csak a free részbe kell belerakni pár dolgot + a kieg soulboundjai és az még hozhat is pár gyűjthetőt.

@giorgio: gondolom hasonló, mint E1-2100 APU-s PC-n HS-ezni :DDD

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#27300) fogtunder válasza ígyvanferi (#27296) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

GvG-ből a legtöbb igazán sokat használt lap common vagy rare, a fontos részét sokkal kevesebb nyitásból össze lehet szedni, mint az alap szettet.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.