Hirdetés
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampi
csendes tag
Haló! Valki legalább valami ötletet plíz!

-
scampi
csendes tag
Senkinek nincs ötlete???

-
scampi
csendes tag
Nem megy ma a helyesírás

-
scampi
csendes tag
Na ezt jól begépeltem. Elöbb talán el kéne olvasnom és csak aztán ok-olni

1. m=n
2. A gyári szoftver tehát azt írja, hogy nem talál bluetooth eszközt (minthe nem lenne adapterem) lehet, hogy az sp 2-be integrált progi fogja a com portokat.Nem tudom. -
scampi
csendes tag
Hogyan lehet HBH-35-ös vagy más headsetet összekötni pc-vel ha az adapter támogatja az audio gateway funkciót? Sp2 fent van a gépen és a beépített bluetooth szoftver, ami szerintem egy magy rakás ......
nem találja a headsetet. Megpróbáltam felrakni a WIDCOMM szoftverét, ami a gyári cd-jén van az adapternek,de szerintem ez van integrálva az sp2-be is és nem mennek együtt. Azt írja a gyári progi mellesleg asszem WIDCOMM 1.????? built 10 most nem nézem meg pontosan. Leszedtem egy frissebbet:1.4.2 bulit 21, de ugyanaz a helyzet. Most írtak egy cikket egy új szoftverről a WIDCOMM® BTW 4.0-ről, ez már elvileg az sp2-höz van de lövésem sincs honnan lehetne léeszedni, én nem találom és nem is vagyok benne biztos, hogy menne vele. Van valamilyen másik szoftver, mai kifejezetten hangátvitelre szolgál bluetoothon keresztül vagy valami hasonló???
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lords of the Fallen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem találja a headsetet. Megpróbáltam felrakni a WIDCOMM szoftverét, ami a gyári cd-jén van az adapternek,de szerintem ez van integrálva az sp2-be is és nem mennek együtt. Azt írja a gyári progi mellesleg asszem WIDCOMM 1.????? built 10 most nem nézem meg pontosan. Leszedtem egy frissebbet:1.4.2 bulit 21, de ugyanaz a helyzet. Most írtak egy cikket egy új szoftverről a WIDCOMM® BTW 4.0-ről, ez már elvileg az sp2-höz van de lövésem sincs honnan lehetne léeszedni, én nem találom és nem is vagyok benne biztos, hogy menne vele. Van valamilyen másik szoftver, mai kifejezetten hangátvitelre szolgál bluetoothon keresztül vagy valami hasonló???