Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
erdekelne, hogy mielott osszepakolnatok a 3+ kepet hdr-re, mit allitotok rajtuk? ugy erzem par hdr kep itt megy el, mar alapbol nem helyes expoju kepeket pakolok ossze. szivesen megneznek 3 tiff-et, amibol vmi jo hdr kepet csinaltatok.
es amugy mit allitotok alap raw-okon, mielott tiff exportalnatok? en idag csak lencse korrekciot, wb-t allitottam, meg +2 kepen esetleg egy kis fill light-ot, ha meg mindig lenne sotet reszlet. de semmi contrast, brightness, sharpness..ezeket max utolag. -
m3ss
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hat ez mar nekem is sok a hdr-bol, pedig en a szelsoseges hdr kepeket is csipem. talan inkabb az elessegre, expora, normal editalasra kellett volna forditani az idot. nemelyik kicsit alulexponaltnak, sotetnek, eletlennek tunik.
a 12-es kep viszont jopofa, mintha vmi gta animalt video lenne
-
m3ss
veterán
engem erdekelnenek ha publikusak. link? amugy ha ilyen jok a softwarek, akkor elmeletben allvany nelkul is probalkozhatok 3 expoval bracketelve, nem?
-
m3ss
veterán
a mozgasban levo dolgokat hogy csinaljak meg hdr-re? psudo hdr ez is 1 kepbol? gondolom annyi alignment correction nincs, hogy itt is 3+ kepet lojenek mozgas kozben...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

naonnaonnaon lajk. nincs flickred? updatelnem a kedvenceket