Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mezga Aladár #27593 üzenetére
Köszi a gyors választ, azt hittem legalább kétszer ilyen gyorsnak kellene lennie.
(#27594) djculture: Firefoxon és zenén kívül semmi nem ment a másoláson kívül, SSD sincs a gépben, egyedül ez a vinyó van három fele particionálva. Virtuális memória alatt a lapozófájlra gondolsz? Egyedül az van bekapcsolva, de anélkül meg rohadt lassú a gép.
-
Bjørgersson
félisten
Üdvözletem!
Sata3 HDD-nél mennyi lenne a partíciók közötti másolás egészséges sebessége? Vannak kisebb (pár MB) és nagyobb (5-10 GB) fájlok is. Általában olyan 100 MB/s körül kezd másolni, majd egy perc alatt lelassul 25-30 MB/s-re és itt meg is áll. Ez normális vagy ennél gyorsabbnak kellene lennie? Egy 500-as WD Blackről van szó.
-
Bjørgersson
félisten
BIOS-ban mire állítsam a vinyómat, hogy SATA3 módban menjen és a Win7 ne cserélhető lemeznek lássa?: IDE, RAID vagy AHCII?
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy Sata3-as WD vinyóm, viszont Sata2-ként működik. A Win is Sata2-nek látja akárhol nézem és másolás közben is Sata2 sebességgel dolgozik. Mi ilyenkor a teendő?
ui.: Windows 7 Home Premium SP1 64bit oprendszerem van ha ez számít valamit.
Köszönöm előre is!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Az miért van hogy a Windows Sata2-nek látja a Sata3 vinyót?
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EAFC 25
- Magisk
- Apple MacBook
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest