Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
válasz
katt777
üzenetére
hasonló problémám volt, kaptam egy 1-2%-os noti hdd-t(120gb), hogy kuka. lefuttattam rajta a hdd regeneratort, bad sectort nem javított, csak még több "tűnt" fel. úgy vettem észre, hogy a gyengéket talán kijavítja, de abból is van, ami bad lesz, de ami bad, az bad marad, legalábbis nálam.
Arra jutottam a végén, hogy a hdd 80-90 gigabájt feletti része tele van bad-del szétszórva, de az elejét tesztelve hibátlan. Csináltam rá egy 70 gigás partíciót, tesztelésre jó, bár telepítésnél csipognak az oprendszerek, hogy a hdd mindjárt megdöglik

-
djculture
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Miért ne tudnál a végét kihagyod oda nem csinálsz partíciót, az a rész tele lehet felületi hibával így persze hogy a fej próbálkozik onnan bármit is kiolvasni de nem tud.
Monitor kérdés nem izgat új monitort biztos hogy nem veszek, inkább veszek egy régit ami még nem dzsunkalandon készült és megjavítom. Új cuccok nagy része már a garanciális időre készül. Pl samsung a nyomtatóit egy külön áramkörrel látja el amiben van egy pici ellenállás ami kiolvad ha a nyomtató a meghatározott nyomtatási lapot kinyomtatta az élete során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő