- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz
erdoke #38870 üzenetére
És kb. milyen lenne az a még megfelelő kategóriájú / árú (olcsóbb megoldás érdekelne).
Egyébként a passzív mélyládával mit lehet kezdeni? Azt rá lehet valahogy akasztani?
Bocs, de nem vagyok nagyon otthon a témában, amikor megvettem, csak kicsomagoltam, összedugtam, azóta ment, csak optikain kötöttem rá még egy divx dvd lejátszót, így dvd van, elég lenne egy erősítő, meg a megmaradt hangfalak.Egyébként így néz ki a cucc:
-
Sanyaman
tag
Sziasztok!
Van egy LG házimozim, típusa DA-W6100. Eléggé ritka modell, mert 7-8 éves és vezeték nélküli hátsó hangsugárzós. Eléggé brutál hangzása van / volt. A gond az, hogy a táppanel megadta magát, 4 kondi és a készenléti táp IC is elszállt, ráadásul a táppanel hátulján ronda égésnyom van. A táppanel úgy látom univerzális, mert több LG házimozi-erősítőnél is ezt használják. A típusa DA-5620 / DA-3620. Igazából ilyet keresnék, ha valaki tud, bármilyen megoldás érdekel.
Más kérdés: meg lehet ezt hajtani másik erősítővel? 8 ohmos álló hangfalak, és 4 ohmos passzív mélyláda. Ha igen, tudtok vmit javasolni?
Köszi,
Sanyi
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest