- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Detergens
csendes tag
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Harminc plusszos vagyok, gyerekkorom óta folyamatosan sok zenét hallgatok. Nincs vájt fülem, de az alapvető jellegbeli különbségeket meghallom, azt hiszem. Kicsit féltem is, mikor elmentem hallgatózni, és számomra volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire más a különböző dobozok hangzása. A streamaudiós faszi csak mosolygott, amikor mondtam, azt mondta, hogy szinte mindenki hallja a különbségeket, a fickó tök normális, objektív, visszafogott volt.
És itt van a lényeg, amit itt mindenki hangsúlyozott, hogy vásárlás előtt el kell menni és meg kell hallgatni a dobozokat, mert jellegbeli különbségek vannak, egy adott kategórián belül nem biztos hogy van olyan, hogy jobb vagy rosszabb, csak egyszerűen más. Pedig pont ezt az utat akartam megspórolni (Nyíregyházán lakom), gondoltam az itteni véleményekből megtudom mi lesz nekem jó. Nincs mese, meg kell hallgatni a kiszemelt kategóriát, és választani. -
Detergens
csendes tag
Sziasztok!
Több hétig olvastam a hozzászólásokat, köszönöm a tanácsokat, úgy gondolom igen hasznosak voltak. Az eredmény az lett, hogy körvonalazódtak az igényeim, elmentem a Streamaudioba, meghallgattam több dobozt (Dynavoice, Dali Concept, Monitor Audio M4, Polk TSI300). Az olvasottak alapján úgy gondoltam a Dali lesz a befutó, tetszett is nagyon, de a Monitor szebben, lágyabban szólt szerintem. A Polktól nagyon sokat vártam, de az tetszett legkevésbé, túl nyers, túl részletező volt nekem, hülyén hangzik, de úgy éreztem, hogy szétesett a zene...
Végül Monitor mellett döntöttem centerrel, M1 háttérrel. Az erősítő Denon 1911 lett.
Már kb. két hete hallgatom, használom, alig tudok betelni vele. Zene is ok, mozi is.
Sub később lesz, Proson R10-et ajánlották, kicsit később beruházok rá
Egyelőre ennyit, köszönöm a sok segítséget, ha nem lett volna ez a fórum, biztosan más irányba indulok el.
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest