- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
A költségvetésbe talán belefért volna, de még mindig ott vannak a hasonló méretű Heybrook-ok, és a lakást néha lakás céljára is használom, a párom is erre terel (erőteljesen). A KEF pedig sokáig versenyben volt, jobban el is tudtam volna helyezni, és olcsóbb is lett volna, de nem nagyon kaptam az érdeklődésemre választ, így maradt a fülem, meg a méretarányok.
-
zonusz
aktív tag
válasz
DM-Fan #32462 üzenetére
Köszi! Csak reméltem, hogy jól döntöttem és a füleim nem csaltak nagyot. Bár meg kell mondanom, hallottam olyan "bögreszettet", ami számomra nem volt borzalmas -KEF-, sőt. Persze megvannak a határaik, de szinte minden rendszernek, csak máshol. Számomra a hosszabb távú hallgathatóság mellett az ár/értek arány is fontos volt. Nem láttam értelmét olyan összeállításba fektetni, amit nem tudok a lakásomban kihasználni, csak proccoskodni lehet vele. Egyébként nem a reklám helye, de a StreamAudio nagyon korrekt volt, ahogy Novák úr is.
-
zonusz
aktív tag
Azt látom, hogy pörög a fórum, főleg egy-egy "személyes érintettség" okán. Én már mondhatni utána vagyok, mert túl sok választ nem kaptam, lehet nem voltam elég nyomulós. Azért megkérdezem a gyakorlottabbakat, hogy az általam összeállított - részben rendelés alatt álló - összeállítás belépő szinten mennyre ár/érték arányos, illetve Ti a hallgathatóságát milyennek ítélitek. Én meghallgattam és nekem megfelel, sőt kicsit még sok is a szoba méretéhez képest 18nm. Onkyo 608, Q Acoustic 2010, 2020, 2000C és egy Proson R10. A TV G30-as és még jön egy Dune Smart D1. Azt is örömmel fogadom, ha nem jót mondtok, abból is tanul az ember, bár a közeljövőben nincs pénz a módosításra, pár évig ezzel kell élnem, én választottam.
-
zonusz
aktív tag
válasz
bajnokpityu #32003 üzenetére
Az nem merült fel bennem, hogy a meglévő álló dobozokat magammal vigyem. BBéci írta, hogy nem valószínű, hogy találok hozzájuk további egységeket. Egységesben pedig - figyelemmel arra is, hogy most kezdtem a kis pénzemet ebbe az őrületbe dönteni, tv, erősítő, hangfalszett - csak egy ilyen ár-érték arányú 5.1 fér bele. Ráadásul nálam a háttér sugárzó majdnem a fejemmel egy síkban lenne. Oda ugye nem tudok egy méretesebb jószágot a falra szerelni, ill. mellém tenni. A csillapító tetszik meggondolom mit tehetek. Valószínűleg a KEF és a Harman lesz az első meghallgatandó összeállítás.
-
zonusz
aktív tag
Még annyit hozzá, hogy szerintem a lakótelepi lakás feltételei eleve jelentős korlátokat állítanak, a visszaverődések nem kezelhetőek hatékonyan, vagy ha igen akkor lakni nem lehet benne. Így a kellő arányokat szem előtt tartva keresgélek, a Tannoy Westminsterrel még várok egy kicsit.
-
zonusz
aktív tag
Már volt róla szó, Heybrook Ultim-ák, régi békebeli darabok, álló dobozok, lényegesen nagyobbak, mint a közismert HB1-esek. Azt mondtad anno, hogy nem tudsz ajánlani hozzá való készletet, illetve a hüvelykujj szabály, hogy azonos gyártó, azonos sorozat van érvényben. Nekem is könnyebb lenne, ha nem kellene a kis lakótelepimben hangfal erdőt növesztenem, és talán olcsóbb is. Néztem a Bose-t, aranyár, a Harman általában karcos nekem, de lehet, hogy ebben a műfajban jobbak, Polkaudio-ra, amit belinkeltem azt mondtad passz. Legalább addig szeretnék eljutni, hogy a Streamaudioban mit akarjak meghallgatni. Köszi.
-
zonusz
aktív tag
A KEF KHT2005.3 és Marantz NR1501, 1601 összeállítás belépő szintnek meghallgatásra érdemes, vagy csak "bögreszett" kategória? Köszi.
-
zonusz
aktív tag
A háttér sugárzó lehet egy síkban a hallgató feje mellett, esetleg felette? Tudom, hogy nem ez az optimális, de van-e így értelme, vagy ne is kísérletezzen az ember, csak akkor elfogadható, ha mögötte van?
-
zonusz
aktív tag
Canton MOVIE 155 QX 5.1-es, vagy egyáltalán a MOVIE sorozatra senki nem tud valamit mondani? A problémám az, hogy sztereóhoz van két álló Heybrookom, de azokhoz nem tudok semmit venni, ezért egy teljes 5.1 kellene, de helyem az nincs, legfeljebb ilyen kicsikre, vagy mint a Bose, de az meg árban egy kicsit sok. Már azon töröm a fejem, hogy hagyom az egészet és hallgatom sztereóban.
-
zonusz
aktív tag
Bocsánat a G30-ra vonatkozó rész nem ide illik, hanem a plazmaTV fórumba.
-
zonusz
aktív tag
Nagyon dicséritek a Cantonokat. Ez vonatkozik erre is : Canton MOVIE 155 QX 5.1-es, vagy egyáltalán a MOVIE sorozatra, vagy csak az állókra?
Én csak most kezdem a "felszerelést" így minden érdekel, azaz a blu-ray is. Ezt néztem ki: Marantz BD7004. Vélemény? Sajnos a régi kiszolgált Marantz CD játszóm tönkrement, így remélem az új áldozat nem csak filmezésnél tenne jó szolgálatot, bár általában a külön gépet ajánlják, de talán. DUNE-val várok az új szériára.Ja a G30-as Novák úrtól úton van az ajánlásaitok alapján. -
zonusz
aktív tag
Köszi!
Sajnos nem vagyok egy csodákban hívő. Örülök, hogy még van valaki, aki ismeri a Heybrook karakterét. A válaszodra figyelemmel úgy teszem fel a kérdést, hogy komplett rendszerben mit ajánlanál, ami hangzásvilágban közeli a Heybrookhoz. Számomra ez lényegében kiegyensúlyozott hangzást jelent, dübbögő, hüppögő basszus és sziszegő magasok nélkül. Tudsz olyat ajánlani, ami egyben a mostani hangfalaimat is kiváltja, vagy azokat inkább tartsam meg és mellé vegyek egy komplett rendszert (egyenlőre anyagi okokból sub nélkül) 250-300 ezer környékén. -
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy "imádjátok" az ilyen jellegű kérdéseket, de talán...
Jelenleg békebeli Heybrook ultima hangfalakat hallgatok, de szeretném 5,1-re továbbfejleszteni a rendszert. Elsődleges változatlanul a zene (jazz, blues), de itthon is szeretném megtapasztalni a mozi élményt. Azt tudom, hogy mindig rendszert ajánlotok, de a 18nm a mostaniak mellett nem teszi lehetővé még öt hangfal beállítását, zenére pedig nagyon megszerettem a mostanit, nem szívesen cserélném le. Persze, ha hasonló hangzásban tudtok valamit ajánlani szívesen veszem. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest