- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
barcaforca
tag
AV erősítő nem küld ki képet csak hangot,akkor mi mehetett benne tönkre?
-
barcaforca
tag
Sziasztok!Ezzel küzdök:Adott egy panasonic 42G20 plazma tv egy denon AVR1610 erősítő és egy Dune prime 3.0 médialejátszó.Kb 10 perc mire működésre tudom bírni együtt az egészet(vagyis hogy lássam a képet,mozizhassak).Nem sikerül rájönnöm a 'bekapcsolási sorrendre'!Már mindent kipróbáltam.A dune ha hdmi-n közvetlen a tv-be dugom,mindig látom a képet.Tehát a denon erősítő nem kap jelet,vagy nem küld jelet.Viszont a hang az mindíg átmegy(kép nem).Tegnap már gondolkoztam az optikai,vagy koax kábelen(mert közvetlen a dune-tv hdmi-vel működik),de aztán rájöttem,hogy akkor DTS-HD MA, TRUE-HD hangok nem fognak átjönni.Mitől van az hogy a hang mindíg a kép csak ki-be kapcsolgatás után jön be(vagy amikor kedve tartja)?Már néztem az erősítőhöz firmware-t de nincs a denon oldalán.Ha valakinek van ötlete,segeítsen légyszi!
-
barcaforca
tag
Sziasztok!Még mindíg ezzel küzdök.Adott egy panasonic 42G20 plazma tv egy denon AVR1610 erősítő és egy Dune prime 3.0 médialejátszó.Kb 10 perc mire működésre tudom bírni együtt az egészet(vagyis hogy lássam a képet,mozizhassak).Nem sikerül rájönnöm a 'bekapcsolási sorrendre'!Már mindent kipróbáltam.A dune ha hdmi-n közvetlen a tv-be dugom,mindig látom a képet.Tehát a denon erősítő nem kap jelet,vagy nem küld jelet.Viszont a hang az mindíg átmegy(kép nem).Tegnap már gondolkoztam(beszéltük is itt a fórumon is) az optikai kábelen(mert közvetlen a dune-tv hdmi-vel működik),de aztán rájöttem,hogy akkor DTS-HD MA, TRUE-HD hangok nem fognak átjönni.Mitől van az hogy a hang mindíg a kép csak ki-be kapcsolgatás után jön be(vagy amikor kedve tartja)?Már néztem az erősítőhöz firmware-t de nincs a denon oldalán.Ha valakinek van ötlete,segeítsen légyszi!
-
barcaforca
tag
Sziasztok!A plazmás topikba már írtam,de nem kaptam jó megoldást.Adott egy panasonic 42G20 plazma tv egy denon AVR1610 erősítő és egy Dune prime 3.0 médialejátszó.Kb 10 perc mire működésre tudom bírni együtt az egészet(vagyis hogy lássam a képet,mozizhassak).Nem sikerül rájönnöm a 'bekapcsolási sorrendre'!Már mindent kipróbáltam.A dune ha hdmi-n közvetlen a tv-be dugom,mindig látom a képet.Tehát a denon erősítő nem kap jelet,vagy nem küld jelet.Arra gondoltam,hogy a képet hdmi-n dune és tv közvetlen összekötöm,a hangot pedig dune és denon optikai kábel segítségével küldöm ki a KEF hangfalakra.Ez így jó megoldás szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest