- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Viktor26
tag
válasz
#67688960 #3351 üzenetére
Igen, nekem az is elég lenne, ha a fukarban rá lehetne kötni a hangfalszettre egyik-másik erősítőt! Nem szívesen cipelném be a hangfalakat a Tshopba, kicsit messze lakom tőle ezért.
De azt megkérdezem, hátha van nekik JBL SCS178-as szett, ha H/K nincs is, de hátha a többi erősítőből van nekik. A H/K JBL párost meg hallottam a fukarban is, ott jó volt
-
Viktor26
tag
-
Viktor26
tag
Na, voltam ma a fukaroknál, megtekintettem élőben egymés mellett a H/K 132-est, a Denon 1508-at, a Marantz 3001-et és az Onkyo 506-ost. Hááát... a H/K nálam még mindig állatul néz ki, a Malac is nagyon ott van külsőleg, a többi, de főleg szegény Onkyo nagyon csúnya. Viszont ahogy egyre több időt töltöttem el vele, egyre jobban megszokta a szemem a látványt.
Sajna meghallgatni nem volt módomban csak a H/K-t a JBL SCS178-as szettel, a mélye az nagyon szép volt, igaz a DVD is egy 40k-s H/K volt, nem egy sima 10k-s csájníz modell
De a mély és a magasak is valóban tisztábbak és kellemesebbek voltak még abban a nagy térben is, mint itthon a régi Pio erősítőmmel. Itthon biztos jobban kijönne a különbség.
A többi erőstő közül is csak az Onkyo-t tudtam meghallgatni, azt is egy Wharfedale szettel mélynyomó nélkül. Igaz az álló hangfalak szépen kiadják a mélyeket is, de az hallatszott, hogy lenne még benne szufla. A hangerő elég jó volt, de ez biztos a szett miatt volt. A JBL szettemnek meg nagyon kicsi az érzékyenysége, így az Onkyo már nyertes lenne teljesítményben. Igazából a hangreprodukciója érdekelne legjobban, a H/K elég szép volt mondom ezzel a szettel.Amire kíváncsi lennék, az a Marantz, az külsőre nagyon szép, papíron sem rossz, de nem tudom meghallgatni sehol
Valakinek ötlet? Hol lehetne próbálkozni?
szerk: Mit tudtok a H/K AVR 235-ös erősítőjéről? Mennyivel jobb, mint a 132-es? Mennyire kell félni a használt példányoktól? Olvastam már fórumokon H/K meghibásodásokról is
-
Viktor26
tag
Megnéztem, pont ezeket vettem számításba én is. Nekem JBL SCS 178-as szettem van, ahhoz keresek erősítőt. de gondolkodtam, hogy a 7.1-et nem tudom most kihasználni, mert a szoba adottságai még az 5.1-hez sem tökéletes, a hsz-k elhelyezhetősége egyáltalán nem ideális itt. Hangra a H/K JBL párost meghallgattam már, hát nagyságrendekkel szebb, mint amit elvártam tőle. Meg árban is többe kerül, mint a kinézett 7.1-esek, igaz nem sokkal, így tudok gondolkodni ebben. Szóval nehéz döntés előtt állok
-
Viktor26
tag
Sziasztok!
A H/K AVR 132-ről tudtok mondani nekem véleményeket? Elsősorban személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, a neten fellelhető anyagokat nagyjából végignyálaztam már.
1. A kérdésem elsősorban viszont az lenne, hogy a JBL SCS 178-as szetthez ajánlják... ehhez különösen jól passzol, vagy csak mindkettő belépőszintű, egy gyártótól származó cucc, azért nyomják annyira együtt?
2. És hogy ebben az árban vannak egész normális 7.1-esek is, érdmesebb lehetne helyette más erősítőt választani, vagy bőven szép hangja van a H/K 132-esnek, nem érdemes nézegetni mást?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest