- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
jcvd
tag
Sziasztok!
A segítségetekre/tanácsotokra van szükségem!
Számítógéphez szeretnék végre valahára venni egy minőségi 5.1-es hangrendszert.
Videovágással foglalkozom, így nagyon fontos a minőségi hangzás.
Olyan rendszert keresek, ami minőségi, szépen, tisztán szól, persze legyen benne bika, és időtálló legyen, ez fontos! A lehető legjobb megoldást keresem!
Így első körben olyan 20-30 ezer forint közötti összeget szánok rá.
Várom tanácsaitokat, hogy mit ajánlotok!
-
jcvd
tag
válasz
#09634560 #26968 üzenetére
Mindenképp 30-35 ezer körüli árkategóriában akarok maradni. Formátumtámogatása kitűnő legyen, játszon le DVD-t, Bluray-t, avi-t, mkv-t, mov-ot is maradéktalanul, vigyen mindent. Hallottam én is az LG BD550-ről, de feljebb olvastam, hogy baja van az mkv-vel, így ez kiesett. :S
A 3D egyelőre nem fontos, csak hogy mindent vigyen, és szép képet/hangot továbbítson!
Mi jöhet így szóba?
-
jcvd
tag
Sziasztok!
A tanácsotokra volna szükségem!
Szükségem volna egy lejátszóra. A lejátszó tudjon vinni DVD és Bluray lemezeket is, játszon le minden formátumot, továbbá külső vinyóval is rá lehessen csatlakozni, hogyha pl. szedek le filmet netről, akkor rá tudjak csatlakozni és meg tudjam nézni.
Jelenleg van egy Thomson Scenium DPL900VD házimozi rendszerem, ebben van erősítő, így erre is rá szeretném kötni. A házimozi hátulján a következő csatlakozók találhatók: coaxial in, optical in, optical out. Fontos tehát, hogy olyan lejátszó legyen, amivel össze tudom kötni az erősítőt. Ezt milyen kábellel tehetem majd meg?
Fontos, hogy a lejátszó a jövőre nézve időtálló legyen, szép képet adjon, igényes hangot szolgáltasson.
Várom tanácsaitokat, hogy mit ajánlotok!
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest