- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Maarki
aktív tag
válasz
zolaas #34881 üzenetére
Köszönöm szépen a választ habár éreztem benne egy kis gúnyt de ez van most ezekből szeretnék valamit kihozni ezért kértem segítséget mivel nem értek hozzá és gondolom ezért nyílt a topik hogy az amatőrök segítséget kérjenek.
Amúgy későbbiekben ezek a hangfalakat le szeretném cserélni csak most nincs sok száz ezer forintom erre a célra és szerintem nem is lesz egyhamar szóval ezért szeretnék valami "normálisabb alsó kategóriás vagy nem tudom milyen" erősítőt venni ha lehet ebből a pénzből hogy később esetleg egy normálisabb 5.0 vagy 5.1 tudjak filmet nézni.Üdvözlettel Márk
-
Maarki
aktív tag
Helotok
Szeretném a segítségetek kérni iszonyat kezdő vagyok ilyen téren szóval legyetek szívesek ha tudtok akkor segítsetek van nekem otthon 2db jamo studio 170em 2db videoton dc 2002a és van még valami de azt kaptam és nincs rajta semmi márka jelzés és így nem tudom egyenlőre ennyi de ezekből szeretnék kihozni egy 5.0 később 5.1 ha lesz rá keret és az lenne az én bánatom hogy nem tudom milyen erősítő kellene, tudnátok ajánlani használtan is akár 30-40ezer forintom van rá nem kell hogy valami hyper mega szuper legyen mert gépre szeretném rá kötni mert azon szoktam filmet nézni nekem yamaha rx v630 ajánlottak hogy ilyet vegyek és láttam is 25ért de elvitték -.-válaszotok előre is köszönöm
üdv Márk
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest