- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kovi3
csendes tag
Heló. Tudna-e nekem valaki segíteni? Most vettem egy kisebb házimozit és olyan problémám van hogy az erősítőn nincs mindegyik hangnak(center, jobb hátsó, bal.....) külön bemenet és hogy hogy lehetne ezt bekötni hogy normálisan 5.1-ben szóljon. PC-ről kapná a jelet de ott viszont csak külön kimenet található. Persze be tudom állítani hogy per pillanat milyet kötöttem rá de valahogy nem bírom összehozni hogy jó legyen. Az erősítő az Sony STR-DE495 Magnat Montion hangfalakkal, és az alaplapi hangkártyától kapná a jelet.
-
kovi3
csendes tag
hello nekem az lenne a kérdésem hogy Sony STR-DE495-s erősítő Magnat Montion 880-as hangfalakkal jó választás-e?
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest