- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Mikee868
tag
Üdv!
Front hangfalat szeretnék venni meglévő erősítőmhöz (Yamaha HTR-5630)
Eddig amiket néztem Wharfedale Vr-300 Vr-400.
A kettő között 5ezer forint különbség van.
Van valakinek tapasztalata ezekkel a hangfalakkal?Mennyi mélyet lehet várni ezektől?(Mélynyomó még nincs).
Esetleg van még valami más hangfal ebben az árkategóriában ami jó? -
Mikee868
tag
Üdv!
Ebben tudtok segíteni? -
Mikee868
tag
válasz
#09634560 #12487 üzenetére
Üdv!
Köszi a segítséget Így mostmár tiszta a dolog.Ennyi pénzt nem szánok rá mint amennyit írtálnekem annyi a lényeg hogy ha veszek valamit az valszeg digitiális lesz ezért kérdeztem rá a kodekekre mert a lényeg hogy ha már megvettem a digitálisat meg is szólaljanak a filmjeim.
Lehet ki fogtok röhögni meg minden de én max 40 körül keresek erősítőt, ezért is nézegetem a használtakat. Nem vagyok vájtfülű, most is egy házi barkács "hangrendszerem" van. Csak a kényelem miatt venném meg azért mert ezeket házi körülmények között nem éri meg építeni.
Három erősítő amit eddig találtam: [link]
[link]
[link] -
Mikee868
tag
Üdv!
Lehet a következő kérdések nagyon bután fognak hangzani, de nem vagyok még ezekkel a dolgokkal tisztában.
Szóval lassan szeretnék venni egy házimozi erősítőt valszeg használtan, és digitálisat. Mivel régebbi típusokat néztem ezek még nem tudnak sok fajta kódolást. És mivel PC-vel szeretném összekötni optikai kábellal nem igazodok ki a kodekek között. Ahogy néztem a legtöbb filmem AC3 kódolású. Ez egyenlő a Dolby Digitallal? Milyen erősítőt nézzek ami a legtöbb film hangját tudja értelmezni?Bocs ha hosszúra sikerült, és előre is kösz a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest