- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
orkester #119 üzenetére
Régen én is ilyen voltam, és rendszeresen mellé nyúltam.
De ahogy megtanultam várni, mindíg jól jártam. Pl. 1 évig terveztem egy lemezjátszó megvételét, mir tényleg vettem egyett. És olyan lett, mait akartam, és lényegesen olcsóbban, mint a listaár.
A másik, hogy bizony sok különbség ven két teremék között. De ha neked egy Sokol rádió ugyanolyan jó, mint egy asztali hifi, akkor nyugodtan megveheted. Kevés pénzből sajnos nem lehet ugárli. 100K-s keretösszegből azért már lehet nagyon jókat kapni, de ezt tudomásul kell venni, hogy bizonyos árszint alatt a minőség drasztikusan romlik. Mindenképp hallgasdd meg, és hasonlítsd össze egy 100K-s kategóriás termékkel: Denon, Yamaha, Marantz, Harman/Kardon, stb., és ha nem hallasz lkényeges, hangminőségbeli különbséget, akkor vedd meg nyugodtan. De ha egy drágább mellett dobozhangúnak, dinamikátlannak tűnik, akkor ne, hogy megvedd, mert későb még szörnyűbb lesz a velevaló együttélés. Ha viszont arra apellálsz, hogy ha mégsem tetszik akkor majd eladod, és veszel egy jobbat, akkor az sokkal több pénzedbe fog kerülni, mintha most gyüjtenél még egy kicsit, vagy árúvásaárlási hitelre vennéd meg a jobbat.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest