- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #32111 üzenetére
Elmondanám, ugyanúgy melegszik rajta a szűrő, mint az erősítő.
Nem kell hívőnek lenni. Egyszer le kell ülni egy olyan rendszer elé, ahol már kihallatszik és kész. -
xtremetuning
addikt
válasz
python1 #32109 üzenetére
Elég sokat beszélek Vallhalla Ákossal. Szerinte az a lényeg, hogy relatíve bárki számára elérhető sima nagy tisztaságú rézből (ami olcsó), komoly hangot tudnak kicsikarni ezekkel az illesztett aktív illetve passzív szűrőkkel (Transparent,Harmonic Tech) . Az anyagár relatíve olcsó - a fejlesztés, hangolás drága.
Vannak még azok a cégek (Stealt,Nordost,Siltech,VDH), akik a különlegesebb anyagok (ezüst-arany-platina-szén-nagytisztaságú réz) kombinációjában látják-hallják a megoldást.
Itt nyilvánvalóan nagyobb az anyagköltség, ellenben a fejlesztési-kutatási pénzek is azok. (... mire kikísérletezik, hogy miből mennyit tegyenek bele az ötvözetbe...).(...egy esetleges fejlesztési zsákutcáról ne is beszéljünk...). -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #32105 üzenetére
Ez egy aktív szűrő....olyan dinamikát hozott...
Lekerekedett sávszélek, iszonyatosan kontrollált basszus, de a lényeg a közép - magas tartományban... Kari Bremnes énekhangjában előkerültek árnyalások - hanglejtések, az eddig szomorkás,egyhangú hangvétel eltűnt és hallani, ahogy a hangjával manipulálja a hallgatót.
Nekem eddig sem szólt szarul a cucc, de most olyan lett a hang, ahova bárkit leültetnék, hogy hallgassa meg. -
xtremetuning
addikt
Csak érdekesség képpen : tegnap együtt élhettem pár órán keresztül egy ilyen csodával......
A sztereó végfok popsija kapta meg...olyat változtatott, hogy alig akartam visszaadni
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #32058 üzenetére
Használt a kábel ?
Amennyiben igen, lehet, hogy le van ülve, járasd folyamatosan min.1 hét.
Ha új, akkor nincs kérdés, járatni kell nagyon sokat.Persze az a lehetőség is benne van, hogy tényleg ratyi, de ezt első körben ne vegyük számításba.
Járasd addíg is, amíg meg nem gyógyulsz.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #31955 üzenetére
Tele van betonnal ???
-
xtremetuning
addikt
válasz
zsozso1 #28284 üzenetére
""Az ekkora cucc nem való kis helységbe" témáról meg azt gondolom hogy nem kell ezt tökig hajtani viszont halkan is meg tud mutatni mindent ami kell""
Maximálisan egyetértek. Jól összeállított konfiguráció erről (is) felismerhető. Kis hangerőn is részletezően, dinamikusan kell zenélnie.
És igen, szerintem ideiglenes megoldásnak nem rossz, a hangja tuti javulni fog, bár az interconnect kábelek minősége erőteljesen befolyásolni fogja. Ha 5 db egyforma, jó minőségű rca-t össze tudsz szedni, nem hibázhatsz.
SzvszPersze a saját végfokjával lenne az igazi.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #28282 üzenetére
Upssz 'fanatikus tag' lettem - oda vagyok + vissza....
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #24632 üzenetére
Tavaly előtti karácsonyra apósomnak vettem az akkor megjelenő Live!-ot. Teljesen hibátlan, játszik mindent, sőt van hozzá tört firmware is, amit egy angol srác csinál és frissít.
Bőven felülteljesíti az árát. A dune mellett ezt szoktam ajánlani költséghatékonyabb opcióként. -
xtremetuning
addikt
válasz
Dorian #24627 üzenetére
Ha az egymillás transparent forrasztja a kábelt, akár saruval, akár banánnal kéred, akkor szerinted neked nem lesz elég jó ?
BBéci a múltkor azt irta, nincs vele semmi baj, ha normális pákával, normális hőfokon és minőségi cinnel csinálod. A lényeg, hogy ezek és forrasztási tudás nélkül ne állj neki feleslegesen szétégetni az anyagszerkezeteket. -
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24559 üzenetére
2200-2400 euro Európában. Egy az egyben váltják a dodót az euróval
Szállitás vám áfa.
3 nagy haverom.... -
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24556 üzenetére
3-4 hez biztos elég
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24541 üzenetére
Ez már nekem is sok egy kicsit. Nyilvánvaló tény, hogy egy bizonyos szint felett szükség van hálózati kondicionálásra is. Egy ilyen tápszűrő rendberakja a szinusz hullámokat, beállitható, hogy szinten tartsa a kimenő feszültséget, elcsatolja egymástól a készülékeket.
De azért ennél jóval olcsóbban is lehet találni jót.Nálam az órától kiépitett ösvény végén is egy ilyen csücsül és teszi a dolgát. Enélkül szerintem az ösvény hozhat valamennyit, de ezzel kiegészitve ér igazán sokat .
ITT egy teszt róla egy hevenyészett forditással.
Nem mellesleg a jelenleg bejövő 4.0 thd-met 1,4-1,5-ön tartja
-
xtremetuning
addikt
válasz
cintula187 #24535 üzenetére
Nem semmi gyűjtemények az biztos...
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24530 üzenetére
Kb. 90-100. Bőven elfér. Csak úgy fényképeltem, hogy ne lásd a szoba méreteit...
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24527 üzenetére
Természetes módon szétszórja a hangokat. Mondhatnám, csökkenti a visszhangot és még szép is.
Legalábbis nekem és a nejemnek tetszik....
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24525 üzenetére
Mindegy
. A lényeg, hogy megnyúzlak és KISTÁSKÁT csinálok a bőrödből...
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24521 üzenetére
Kabd be te kis nyavalyás...
Még egy "kőgazdag" és lenyúzom azt a kis leopárd bőrödet... -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #24518 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
Kár ilyen cuccokat ebbe a fórumba betenni....
Nincs benne egy gyári tápkábel se......mindet kicserélte a tulaj.
Pedig Cekk és az ő 'apukája' , na meg az okos,tanult barátai megmondták, hogy ez totál hülyeség...PLS Valaki tudassa a tulajjal, hogy itt magyarországon van egy tudós csapat, akik szerint csak beképzeli magának a jobb hangot, hiszen ők a 10 diplomájukkal tudják a tutit........
Vagy ahogy Vallhalla barátom mondaná : "csak egy tini lézerkardozik és szakért"................... no comment
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23946 üzenetére
Mivel nagyjából SOHA nem fogok tudni továbblépni frontügyileg, így csak ez a lehetőség marad. Ismerősöm most csinált Wilson Audiót. Ott is bejött...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23939 üzenetére
A 2 frontban. Most transparent lakik bennük gyárilag. Kipróbáljuk egy kis G6-G7 minősítésű siltech-vel is....
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23372 üzenetére
Sügér, burrrn a progi neve....
Tud egyszeres irást, én ezért is szeretem. Plusz, ha behúzol egy .cue vagy .ape filet, már tolja is, ahogy kell.Neroval már régóta nem szenvedek.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23366 üzenetére
Burrrn.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23213 üzenetére
Nem tudom .
Nem jártam suliba. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23209 üzenetére
De ja vu-m van...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23207 üzenetére
Matektanárom mondta mindíg a szép csajoknak felelet közben :
- Lányok ! Gondolkodni szabad !!! -
xtremetuning
addikt
Egyszerű : így lehet előre haladni. És közben tanulni sokat.
Többek közt valami hasonló ok miatt nem lakunk már fákon... -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23197 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a Gryphon mint olyan jobbára csak a saját rendszeréhez gyárt összekötőket. (info : Nagy Laci L'auditeur). Ezért is csodálkoztam volna, ha más idegen rendszerben jól szól.
A saját rendszerükhöz illesztik, ezért lehetett, hogy nem feltétlenül passzolt a másikhoz. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #23168 üzenetére
És milyen kábellel állt helyre a hang ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23157 üzenetére
Keress tovább.....
Segitek. 21516
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23155 üzenetére
Én nem lennék benne biztos...
Inkább mark levinsonra keress... -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #23152 üzenetére
Hahó, azt irta : 'álomrendszer'. Szerinted ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #23132 üzenetére
De abban biztos vagyok, hogy Kácsáék is összeszerelik neked. Csak kérned kell..
-
xtremetuning
addikt
válasz
#09634560 #23088 üzenetére
Mindegy mit csinálsz, az újonnan jövők úgyis megkérdezik ezredszerre is .
Írhatod bárhová, 'mindíg minden körülmények között' a saját kérdésük lesz a fontos.
És azt fel is fogják tenni. Akár ezredszerre. Mi pedig válaszolunk. Mikor igen - mikor nem.
Kinek milyen napja lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest