- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34750 üzenetére
Páran már próbálták. Állítólag nagyon ki van öntve valami műgyantához hasonló, de keményebb cuccal...
Védik a kis titkaikat rendesen. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34743 üzenetére
Azt sokan szeretnék tudni.
Ellenállás, kondi, elektronika, induktív tekercs - mindenki mást mond.
A transparent egyik fejlesztője csak annyit árult el a müncheni high-end shown, hogy passzív és hogy ezzel hangolják a kábel frekvencia tartományait.
Így csinálnak a relatíve egyszerű, nagy tisztaságú rézből ütős hangot. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34739 üzenetére
Vissza az előző gazdájához.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34737 üzenetére
Én ezt használtam, de csak úgy repült, amikor megjött a transparent...
...hozzátenném, lehet a hangfalaim túl kényesek...
-
xtremetuning
addikt
válasz
robi0604 #34731 üzenetére
Nálam már csak annyit kérdez a nejem : - mi a mai újdonság ?
Múltkor kicseréltem a center kábelt VDH-ról némi jobbra, és amikor haza jött a melóból megkérdezi : - mit változtattál ? - olyan, mintha nem szólna a center. Mondom szól, csak most már egyezik a hangja a frontokéval, így jobban beleolvad a színpadba. Ennyit a kábelek hangjáról....meg, hogy nem lehet meghallani...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34706 üzenetére
Akkor jooóóóó
-
xtremetuning
addikt
válasz
Dorian #34687 üzenetére
"Nem is tudom minek használok 4mm2-es hangfalkábelt, amikor az erősítőben meg a hangdobozon belül is kis vékonykával csatlakozik."
Azért az erősítőn belül nincs akkora nagy távolság, ahogy a hangfalon belül sem.
És azért azt hozzátenném, nem feltétlenül 'csak' a vastagság számít.
Számít az is, hogy miből van a vezető, (szén, ezüst, platina, arany, nagy tisztaságú réz vagy ezek bármilyen ötvözete) és, hogy milyen technológiával készült. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34679 üzenetére
Rettentő szerethető és hatalmas pacek a mai napig...
Integra : az lehet, de nem az én 185 centimmel
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34673 üzenetére
Óóóó mennyire szerettem ezt...
De belevittek az rr-be, ami kanyarban tényleg jobb volt, de utazni kényelmesen.. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34672 üzenetére
Nekem gyári szereltek voltak, de egyik sem tetszett. Kényszerűségből együtt éltem velük, de ahogy megjöttek az újak, repültek. Számomra, az én rendszerembe nem illettek.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #34666 üzenetére
Akkor jó...
megnyugodtam.
Dorian : he-he
bajnokpityu : Én inkább fedett hangúnak mondanám, de mindegy, a lényeg sávszélei nem nagyon vannak. Legalábbis én kidobtam az összeset.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gál István #34659 üzenetére
Igen, ez nagyon meleg
Valaki nagyon jól jár ma....bajnokpityu : "VDHt nem akartam másikat,de rittig ezt a márkát útálják németeknél."
Akkor én német érzésű lehetek, mert én is nagyon utálom .... -
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
Integra #34611 üzenetére
Azt szoktuk mondani, hogy a legjobb, amikor a vetítő hdmi kábele közvetlenül a forrásból megy a vetítőbe. Ez nálad akkor kilőve...,mert dugdoshatnád állandóan.
Nálam a dune kapott egy komoly tápkábelt, aminek kettős szerepe lett :
- sokat hozott a hangon
- nagyon sokat hozott a képen
Ezért szoktuk mondani, hogy lehetőleg a front-end kapjon jó kábelezést, mert kettős haszna van.
De nálad a jel még át fog menni a HK-on és nem tudom, vajon mennyit fog rontani rajta. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34431 üzenetére
kézi váltós riga,etz150,kawa gpz400, cbr600f4, cbr600rr, kawa636r, yr1
Most már csak a jet-ski maradt, ott kiélem a sebességet és ha borulok, max. beleesek a meleg vízbe -
xtremetuning
addikt
válasz
Dorian #34428 üzenetére
Én már eladtam az R1-et...
Ez volt a kérés, hogy mindent, csak motort ne. Ám legyen. Egyébként nekem most kuss egy ideig, nagyjából megérkeztem oda, ahova nem is mertem volna gondolni.
Még két dipól oldalra és egy high-end médiaplayer................és vége...................egy időre....... -
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #34387 üzenetére
Egyébként mi a különbség a kettő közt ??? A számon kívül
Ha valaki jártas onkyoban pls tárja elém... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34373 üzenetére
Pontosítok : 15 és 17 közti méréseket kaptunk....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34318 üzenetére
Ha visszaolvasod a hsz-eim nagy százaléka tele van ezekkel a vigyorgó figurákkal...
Az azért van, mert alapvetően jókedélyű srác vagyok.
Nem szeretnék itt senkit sem b@sztatni és nem is szoktam.
Van pár eset, amikor tudnék, de akkor inkább kussban ülök a seggemen és nem szólok hozzá, pont elkerülve az 'elbalkániasodást'...Cekkk meg bírja a kiképzést.
Cekkk : fiatalság-bolondság
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34305 üzenetére
Humor, Pityu humor...
Cekk le is reagálta jól.....pláne azok után, hogy anno egyszer írta, ide 'trollkodni' jár, az avx-en játsza jó fiút...., ráadásul szerintem nem kell neki védőügyvéd...
-
xtremetuning
addikt
válasz
mike1978 #34121 üzenetére
"És megnyugtatlak, én is Yamahát használok : Yamaha, csak ezek a készülékek sok emberben már nem "tetszetősek a HDMI és egyéb szolgáltatások hiánya miatt."
Engem sem érdekel, hogy nincs hdmi-m.....
Inkább a jobb hang, mint a szolgáltatás. Mellesleg összeraknám egy hdmi-t tudó. újkori műanyag "csodával", az én öreg, buta vasamat.... -
xtremetuning
addikt
Kellett egy nap az erősítőben a kondiknak, hogy teljesítményt is hozzanak.
Amikor itt voltál, elég szívószál hangja volt...Persze mostanában inkább a sztereót nyúzom, asszem érthető okokból...
Szóval bejáródott rendesen, plusz kibaxtam a vandenhult a centertől és kapott egy új kábelt, amit most járatok, de már most mennyei a hangja....jót tesz a nagytisztaságú réznek, ha arannyal és platinával vegyítik...olyan sávszélei lettek....wow
Plusz jön a két mély nekem is....
-
xtremetuning
addikt
Olvastam....
, megy a hülyeség rendesen....
Nem akartam hozzászólni, mert pár perc után csak anyázni tudnék, azért meg minek.By the way elmentem, meghallgattam a haveromnál a 2 új JL Audió szubját...B+, B+, B+.
Már tudom, mi volt a nyűgöd nálam
Hét második felén jöhetsz újra tesztelni, de ezúttal a mozit.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #33169 üzenetére
Transcoder tényleg teszi a dolgát rendesen... én már rég használom.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #32126 üzenetére
Egész végig erre vártam.....na végre valaki. Google a haverunk. Csak fordításra nem túl jó....
-
xtremetuning
addikt
válasz
Dorian #32071 üzenetére
Egy kis olvasnivaló a Stealt hozzájárulásával arról, miért kell járatni :
"About the burn-in process:
Quite often (in 70 or 80 percent of all installations) our cables sound good right out of the box, but no matter how good they are initially, there is always an improvement after the cables break in. In our experience - resulting from hundreds of installations and reinstallations, numerous show installations, and hundreds of customers feedback - 99% of all cables, ours and others, require about TWO days of initial break-in after the installation to show their overall, general "sound character"; before that time, some harshness, upper-midrange "brightness" or "glare" (typical not only for pure silver cables "out of the box", but other cables types, too) might be heard. For approximately 7 to 10 days after the initial break-in, sound becomes progressively smoother and more natural. In general, in two weeks after the installation, cables are ready for critical listening. Sometimes it takes longer. In general, more advanced, sophisticated and complex cable designs take longer to break in than simpler cables. Please note that in order to perform their best, our cables should be broken-in on the very same system with the very same components used for critical listening! If a cable is disconnected or used with other components, it might be necessary - for the best sound - to let it "settle" in the system again at least for a few hours - before critical listening. According to our point of view on the break-in process in cables, it mostly deals with the "ground potential differences" in the components used - that's why I recommend to break in the cables with the same components that will be used for critical listening. It may sound funny, but cables do break in ( a bit more slowly) with just equipment in "on" position (powered) even with no music or any signal passing through!... So, it's not strictly necessary to play something all the time. Just keep your equipment "on" and play something once in a while... If you wish, you can even leave tubes in "stand by" position (with partial anode voltage applied - if you have this mode...
"
-
xtremetuning
addikt
válasz
python1 #32109 üzenetére
Egy ismerősöm most a teljes kábelezését lecserélte Stealth Audióra.
(62000$). Nézd meg a technológiájukat...
Én seggre estem a metszeti rajztól. 7700 szál fut héliumban. Hmmm... ha lejebb tekersz az oldalon, ott a metszeti rajz.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest