- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
robi0604
őstag
válasz
Attila2003 #32981 üzenetére
Pc-s szettet csak akkor tudsz rákötni lejátszóra, ha van rajta megfelelő bemenet és a lejátszón kimenet.
-
robi0604
őstag
Cekkk!
Végül vettél Excalibur kábelt?
-
robi0604
őstag
Valamelyikőtök hallott már Excalibur féle kábelt?
-
robi0604
őstag
válasz
Kamikaze240 #32756 üzenetére
Ha párhuzamosan kötötted be azokat a mélyeket, nemsokára füstös lesz a szoba, ugyanis a Te dimarsonod füstel működik és, ha az kijön belőle, nem működik tovább...
-
robi0604
őstag
Nagyon durván leegyszerűsítve igen, de a lényeg inkább akkor mutatkozna meg, ha külön kábellel hajtanád, külön csatin és a legjobb pedig, ha külön végfokról, mivel a külön táp is számít ebben az esetben.
Ha egy csatlakozón marad, minimális esetben javulhat, de több mint valószínű, hogy nem vennéd észre és akkor is "visszadolgozik"...Furcsán fogalmaztam, de szólj, ha nem érhető.
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #32721 üzenetére
Persze, csak nekem egyből ez ugrott be, de az usherre is igaz és még jó pár másikra...
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #32719 üzenetére
Tudsz élni...
Az állványos dobozok kicsit Sunos Faberesek, nem?
-
robi0604
őstag
válasz
daniel2121 #32716 üzenetére
Nem lesz rossz, de a hangfalak miatt csodát ne várj.
Az erősítőt már nagyon régen hallottam, így annak a hangja nem maradt meg a fejemben... -
robi0604
őstag
Annyi pénzért szerintem vedd számításba ezeket is:
-
robi0604
őstag
válasz
lszacsuri #32611 üzenetére
A többiek is fognak valószínűleg csökkenteni, csak előbb kiárulják az aktuális készletet.
Az, hogy mennyivel jobb, mint a 608, még kérdéses. (kinézetben mindenképpen)
Sajnos nekem még nem volt időm alaposan megnézni, így csak az olvasottakra tudok hagyatkozni, ami eddig nem annyira pozitív, mint amennyire várná az ember, természetesen az elődhöz viszonyítva. -
robi0604
őstag
A 2.5-ös elegendő lesz. de az sem baj, ha egyel nagyobb, viszont:
A két fronthoz felesleges a 4-es, oda is elég a 2.5 vagy egyel nagyobb.
A center vezetékének a hossza javallott, hogy ugyan akkora és azonos típusú legyen, mint a frontoké.
A sorrundokhoz is érdemes megegyező hosszúságot választani.
-
robi0604
őstag
válasz
Marci79 #32563 üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek.
Ennyiért nagyon kevés készülék van és türelmesnek kell lenned.
Arra azért érdemes figyelned, hogy DTS dekóder legyen benne, mert ilyen áron általában a régebbieket adják, amikben még nem volt.Érdemes elgondolkodnod egy használt sztereón is, mert hangban jobban járnál.
50k-ból egyébként új hm erősítőt venni vétek!
-
robi0604
őstag
válasz
nasinas #32532 üzenetére
Ebből a keretből a legjobban a használt termékekkel jársz.
Érdemes nézni a topicban többször írt oldalakat és, ha találsz valamit, szívesen segítünk véleményezni.
A HD hangok dekódolásával annyira ne törődj, mert a lejátszó is el tudja végezni ezt a feladatot, csak a megfelelőt kell kiválasztani, az 1.4-es HDMI, pedig jelenleg csak akkor érdekes, ha egyszerűbb rendszeren szeretnél 3d-t (magasabb kategóriás playerrel ez is megoldható) és ARC-ot használni.Dorian
Asszonynak mi a véleménye?
daniel2121
Nem is hinnéd, hogy mennyien...
Peak
Ez a tápkábeltől is függ, de a lényeg, hogy ne legyenek túl közel, 2-4cm már jó. szvsz
Nyunyuval egyetértek, ne fussanak egy csatornában... -
robi0604
őstag
válasz
Vidala #32476 üzenetére
Még annyival had egészítsem ki a postod második felét, ha megengeded, hogy:
Nem szeretnék senkit hitelre buzdítani, de van ilyen lehetőség is.
Ezt csak azért mondom, mert elég sok ember fordult meg itt, aki teljesíteni szerette volna az álmát és hitelre vette az adott készülékét. Más a számítógépére, autójára, stb-re gyűjt, spórol, van aki erre... -
robi0604
őstag
válasz
TazLeacher #32438 üzenetére
Megértem az álláspontodat és nem akarok vitába szállni, de...
1. Ez egy szakmai topic, nem "ajánlós", ezért a legjobb alternatívát próbáljuk mindig mondani.
2. Sok esetben az 1. hozzászólás elolvasása nagyban segíti az alapok és egyebek megértését ill. a további kérdezést.
3. Ha nincs keret, az érthető, de ne várja el senki, hogy egy nem ajánlott cuccra akárki is rámondja, hogy kiváló darab, csakhogy megnyugodjon. Mérlegelni kell a dolgokat.
4. Ha tanácsot kér az ember, vagy egy szimpla kérdést tesz fel és kap rá értékelhető választ, de ennek ellenére tovább erősködik, ne várjon csodát.
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Csakhogy Sulepnek is válaszoljak:
Idősebb embereknek, hogy legyen valami, ami nem túl bonyolult, mindenféle minőségi elvárás nélkül, jók lesznek ezek.
Tény, hogy érdemes olyat választani, amin van optikai bemenet, mert ki tudja, hogy mit hoz a holnap. -
robi0604
őstag
válasz
Vikthor #32270 üzenetére
Amire Te gondolsz, az csak bizonyos állítási lehetőségeket "kapcsol ki", melyet akkor érdemes használni, ha analógon csatlakoztatod a forrást, mert ebben az esetben a lejátszóban lévő DAC fog dolgozni.
A HDMI-s és más digitális csatlakozás esetén az erősítőben lévő DAC-ra bízod a feldolgozást.Amire BBéci gondol az a "pure direct" (van ahol máshogy hívják) mód, melyet sztereó jel esetén tudsz használni. Ez kikapcsolja az összes jelfeldolgozó és az ilyenkor felesleges áramköröket.
-
robi0604
őstag
válasz
trafipax #32245 üzenetére
Válaszd ezt és hozzá egy media playert(akár később).
Így még mindig jobban jársz, mint egy bögrével és később tudod akár fejleszteni is a rendszered.
A megfelelő csatolós, mindentlejátszós bögrék pedig amúgy is túlmutatnak a kereteiden és mellé még a hangminőség is bőven kifogásolható, de Te tudod. -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #32052 üzenetére
Azért a focaloknál nem csak az az előny...
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #31053 üzenetére
Régebben a 6800-ast hallottam, nem volt rossz emlékeim szerint, de már konkrétumot nem tudnék mondani.
Ha a licitálós oldalon nézted, az áráért nem lehet olyan rossz vétel, de azért meg kellene hallgatni.
A Roteledet nem hiszem, hogy veri... -
-
robi0604
őstag
válasz
Broome #31045 üzenetére
Érdemes esetlegesen elgondolkoznod ebből a keretből inkább egy jobb sztereo rendszeren.
Jobb zenei részletességet és mozihangot kapnál, annyi hátránnyal, hogy "nem jönnének mögüled a repülők".
Sok esetben még így is jobb térleképzést kapnál, mint egy alsóbb kategóriás 5.1-nél. -
robi0604
őstag
Jól alakul szerintem is, a végleges helyet pedig úgy is próbálgatással fogod megtalálni.
Broome
Ehhez a szetthez egy alapszintű erősítő teljesen elég, pl. egy pio 520-as.
A falba húzott kábeleket a többletcsatlakozók miatt annyira nem szeretem, de ezekhez egy egyszerűbb 2.5-ös vezeték elég.
Nézz körül a Kácsa Audiónál. -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #30921 üzenetére
Tényleg jó előre is, szép hangja van a 4 kilójához mérten is, de a komolyabb rendszerekben súlyban is méretesebb dobozok vannak.
Az ES30-at csak példának hoztam fel, hogy "elérhető árban" is vannak nehezebbek.
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #30919 üzenetére
Még átlagban sem...
Nézd meg pl. a JBL ES30-at, ami szerintem már egy jobb elérhető árú háttér és monitor, 8.9Kg.Természetesen van alatta is, de 4.5-5Kg-tól kezdődnek a normálisabbak.
-
robi0604
őstag
válasz
portoky #30907 üzenetére
Ekkora szobához minimum 100w-os, 20-25-ös tányérral szerelt sub szükséges.
Még ha a kinézett rendszered nem is túl komoly (ahogy mondtuk, kezdésnek és egybeszett helyett kiváló), érdemes használtan egy normálisabbat nézned, ami akár a későbbiekben is felhasználható lesz.
-
robi0604
őstag
válasz
Sogi555 #30894 üzenetére
A DVD lejátszó nem képes HD anyagok megkelenítésére!
Nézz utána, hogy a tv-d tud e továbbítani többcsatornás jelet, ha igen ezt maximum optikain.
Amennyiben a lejátszódon van optikai bement, megoldható, máshogy nem.Blu-ray lejátszóra nem tudsz hangfalakat kötni, mert nincs erősítő része, erre vannak a házimozi erősítők...
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
Árkategóriáját és az állítólagos hangját, képét tekintve, már közelít a high-end-hez.
Viszont, ha agyonüttök se találom!
Nem hiszem, hogy keverem valamivel, mert az árán megrökönyödtem, ezért megmaradt a fejemben, bár pontosan arra sem emlékszem.Tényleg, ha már ezeket vesézzük, volt nálad valami high-end media player mostanában?
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #30774 üzenetére
Ha a high-end media playerre gondolsz, legutóbb a HK nak az "ultrabrutál" eszközéről olvastam (3-4 hónapja), ami ilyen kimenettel rendelkezett, emlékeim szerint.
-
robi0604
őstag
Vannak a Sonynak és a Panasonicnak is kiváló termékei, de nem az alsó, vagy közép kategóriában ill. a legtöbb esetben van jobb alternatíva..
A Panasonicnak is úgy van komolyabb erősítője egyébként, hogy kibeleztek NAD erősítőket és kapott egy új burkolatot, minimális változtatással.
-
robi0604
őstag
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #30744 üzenetére
Egyet értek!
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #30742 üzenetére
Ez igaz, de a diszkrét csatornák és a sub "mélyre menősége" miatt érdemes vásárolni.
-
robi0604
őstag
válasz
Gál István #30713 üzenetére
Akkor tényleg jó áron juthatsz a cuccokhoz, ha ennyiből kijön...
-
robi0604
őstag
Sosem lesz olyan zenei élményed, mint egy azonos vagy alacsonyabb árkategóriájú sztereóval.
Ha mindenképpen maradnál a hm erősítőknél és a zenehallgatást jobban preferálnád, inkább ezen az áron egy sokkal komolyabb használtban nézelődj a fentebb megadot linkeken.
Egyébként csak csendben megjegyezve, ha visszaolvasol egy kicsit Gál Istvánnak és Bajnokpityunak vannak komoly készülékeik eladók...
Amennyiben új kellene, hallgasd meg a Denon 1911-et és a HK 255-öt inkább a 608 helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Napirajz könyv
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest