- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Olyan "keverő" kártya, amire gondoltál szerintem nem létezik.
Ami szerintem az igényeidet legjobban kiszolgálná, az egy HTPC TV-tuner kártyával és HDMI-s videókártyával és digitális kimenetes hangkártyával vagy alaplappal.
Vagy a mostani felállásban használod a készülékeket, ezeket rákötöd az erősítőre és annyi a kompromisszum, hogy váltogatsz a bemenetek közt.
Vagy még egy harmadik lehetőség: olyan házimozi-erősítőt keresel, ami tud legalább két zónát kezelni. Bár ilyen tulajdonságokkal rendelkező erősítő feljebb lesz jóval árban.
-
Patice
nagyúr
PC-hez akarsz sztereó rendszert vagy házi mozi kialakítása a cél?
Sokan esküsznek sok mindenre, tényleg sok a jó rendszer, a jó párosítás, de valami közelebbit még elárulhatnál, hogy mire gondoltál. Ha árat nem is mondasz.
Itt a sulinetes csodádtól jóval jobb minőségű dolgokat szoktak ajánlani. Ha ilyenre akarsz fejleszteni és beruházni, akkor mélyen a zsebedbe kell majd nyúlni.
-
Patice
nagyúr
-
Patice
nagyúr
válasz
Attila2003 #32981 üzenetére
Az egybeházimozit talán könnyeb lesz kezelni, és nincs nagy gond a kompatibilitással. Ha külön külön veszed meg a hangcuccot és a lejátszót, akkor csak az összeköthetőségre kell figyelni (legyen a játékosnak analóg kimenete pölö).
Egy játékos + hangcucc párost biztosan ki lehet hozni olcsóbban, mint egy egybe-blu-ray rendszert. A minőség és hangzás már más kérdés.
Talán a komplett házimozi többre képes hangminőségben, mint egy PC-s hangfal egy lejátszóra kötve, de egyik sem fogja tudni valósághűen visszaadni azt a hangzást, amit az adott filmhez a hangmérnök elkészített. Ehhez egy komponensekből álló házimozi-rendszer kell. Egy egyberendszer áráért már akár egy új, belépő szintű házimozit össze tudsz szedni. Használtan meg pláne és akkor kezdetnek egy olcsóbb blu-ray lejátszóval elkezdheted azt, aminek sosem lesz vége.
-
Patice
nagyúr
Érdekes olvasmány, és szerintem van is valami a mondanivalójában.
De ahhoz, hogy saját magam készítsek egy nagyon jó minőségű, "nagy áteresztőképességű" felvételt csak azért, hogy ez a felvétel legyen a saját, egyéni "kalibráló-lemezem", ahhoz megint csak nagy befektetés kell a szükséges eszközök megvételéhez. Vagy béreljek netán? -
Patice
nagyúr
válasz
XP NINJA #32937 üzenetére
Nekem is van egy Genius 5005-ösöm. Aztán elkezdtem olvasgatni az itteni fórumokat, tuning, beállítás, hangkártya hozzá, minőségi hangzás, stb.
Aztán idővel kitisztult bennem is a kép, hogy mit tud a Genius. Tuningoltam is, de ugyanúgy hallom a hibáit. Ennyit tud, annyiért amennyibe kerül. Jobbat tényleg csak minőségi cuccokkal érhet el az ember, az meg pénzbe is kerül. Használtan 100 alatt simán ki lehet jönni.
Fenébe a fórumokba, csak azt éri el az emberfiánál a tudás, hogy jobbat akar. Mindig.
Szerintem is a biztit nézd meg. Vagy ha nagyon nem akarsz magad belenyúlni, akkor vidd be a mélyet Genius szakszervizbe. Ott ingyenesen bevizsgálják neked és megmondják, hogy mennyibe kerül a javítása.
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest