- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #36582 üzenetére
Én kínlódtam régen pcvel elég volt
Most elgondolkoztam, mert tetszettek a felületek, de nem tudják amit én akarok (BD-iso, BD menü), innentől el is felejtettem
Tudom mire való ez a proci pont ez a lényeg. Nem torrententezni, nem yotube videót nézni
Sokan ezt felejtik el. Én ki is venném ezt a funkciót a Duneből. Jönnek a fórumra és sírnak, hogy nem megy nem jó lassú stb....
DE ha megjelennek az új chikek amikben hardveresen olyan támogatás nyújt(Integra által linkelt oldal , a stúdiókban használ eljárás), azt te szoftveresen igen nagy erőforrás használatával fogod elérni ha ha egyáltalán lesz olyan szoftver ami ezt nyújtja, és képminőségben lemerem fogadni, hogy jobb lesz mint a HTPC, de most sem vagyok benne, biztos, hogy egy Dune és 80-90 ezeres HTPC van különbség, de inkább a Dunere voksolnék amiatt, mert az a csipi videó lejátszásra van kitalálva, és nem minden másraA másik írta a srác, hogy laptopról vezéreli
Na ha én lefekszek a kanapéra és filmezni akarok nem kell nekem még egy laptop is , hogy azzal irányítsam
XBMChez jó kis androidos program van. Azt imádnám a DunehezA másik mondjátok a játékot, és sokáig játszottam gépen, mikor meg vettem az első konzolomat akkor új világ nyílt ki előttem, és sokkal élvezetesebb lett a játék. Nem COD fejlövésekre kell menni, hanem az élvezet, ami a lényeg, bár van akiknek az
. Vagy ott A Kinect iszonyat amilyen élmény azzal játszani, egy kis szesz haverok fanta, és egész estés röhögés.
Az a baj, hogy nem próbáltatok ki még egy normális média lejátszót, és alkottok véleményeket egy 20 ezer körüli lejátszóról, hogy milyen rossz amikor a htpc meg nem ilyen árban van nektek, mert egy jó ház nem ennyibe kerül
Ár érték arányban kiválóak azok az olcsó lejátszók is.Uff
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #36569 üzenetére
python1nak is
Nekem is nyolc, hogy ki hogyan kínlódik a számítógépivel.
Nem tudás kell hozzá (linuxhoz az kell, és pl a xmbc azon sokkal szebb), hanem idő, Ez a formátum dolgot meg hagyjuk, mert kb a 3D-t nem tudják a mostani lejátszók, de azt maga a chip nem tudja. Az hogy van 2 féle BD lejátszó program és egyszer az egyik játssza le jól máskor a másik játssza le jól na nekem az nem kell, aminek jó felülete van az meg nem ismeri a BD menüt, és a BD iso formátumot sem.
Igen lehet hogy nem lehet bővíteni, de mit bővítsek rajta, filmeket akarok nézni ahhoz mit kell bővítenem
Minden másra ott van a laptopom meg a nas amin azért jobban biztonságban vannak az adatok mint egy wines gépben -
cekkk
veterán
válasz
python1 #36565 üzenetére
És meg kérdezhetem, hogy mi a probléma velük?
Hogy nem egy 300 wattos tápegység van bennük, letudják játszani a filmeket kínlódás nélkül?bajnokpityu
Áruld már el miért kellene kidobni? Szerinted ezekre nem adnak ki frissítést, meg pl mkvnál is volt frissítés és megkapta a dune isAmikor pl egyik média felület sem kezeli pl a BD menük, tartsak fen 4-5 programot hogy mindent lejátszik. Itt nem szakadozik semmi, nem kínlódik az ember csak élvezi és kész
-
cekkk
veterán
válasz
Thuglife #36562 üzenetére
De a ps3nak jobb tápja van mint egy wd lejátszónak. Nekem volt WD HD TV live és ugyan az a tápja mint a 1 terás külső WD vinyómnak. Ezeket a 2.5" vinyókat nem médialejátszókhoz találták ki, vagy úgy is mondhatom hogy a média lejátszók tápját sem arra, hogy még egy vinyót is tápláljanak feszültséggel.
-
cekkk
veterán
Valakinek van tapasztalata a Evidence Audio Siren hangfalkábellel kapcsolatban?
Ajánlottak nekem most ilyet egész jó áron. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36067 üzenetére
Bocsi csak közben bicikli láncot szereltem
Megnyúlt neki a lánca szerintem mert már most dobta le magáról a héten másodjára és most kivettem belőle közben másfél szemet. De jó is volt ez a melegbenAha, én ezeket valamiért csak procinak hívtam
Neked Lexicon van? Bár nézem, hogy egy csak 24bit-et tud. Ezért elfogadnék egy ilyet, meg majd egyszer remélem lesz valami hasonlóm, de szigorúan csak gyári áram kábellel, hogy kötözködjek is egy kicsit
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36065 üzenetére
Őszintén bevallom nem tudom mi az SSP
Nekem is mindig ezt tanítja Apum.
De nagyon sok ilyen ember van és nem lehet mit tenni ellenük
De ők tudják, ha ettől boldogok akkor legyenek, bár ki tudja mit hoz még az élet, mert azért kiszámíthatatlan, és majd lehet jön valaki aki más normálisabb felfogással árul ilyeneket, akkor tőle veszik meg és nem Sancitól.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36060 üzenetére
Milyen erősítőd van ami ezt feldolgozza?
Na csak ennyire nem szereted azt az embert?
Ki gyártja majd, ha nem publikus akkor jöhet privibe
, kíváncsi vagyok mert gondolom magyar az illető
Bár mit jelent hogy olcsóbb, mert ha még fele a legolcsóbbnak, nekem jelenleg az is drága lenne
ricsik
Fogalmam nincs Tajvanon mennyiért dolgoznak a munkások
Nem akarok tippelni
Bár így belegondolva a Cinemasternél lehet az 90%is mert az sok ezer euró
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36055 üzenetére
Hm
Cinemaster-t veszel lemerem fogadni
Volumen fog nekik is számítani.
Nem tudom mennyi cinemaster-t adnak el, de közel 80% haszonnal szerintem, mér ha az alkatrészek bekerülését nézzük.
A Dune nem tud ekkora haszonnal dolgozni, és gondolom ők meg a mennyiséget helyezik előtérbe, a minőséggel szembe.TCr
Oppónak nincs itthon kereskedője, már mint csak Angliából veheted meg.
De lehet valakihez házhoz megy, és nem kereskedőhöz -
cekkk
veterán
válasz
mata89 #35903 üzenetére
Nem tudom, hogy a polknak merre van a gyára, de akár Kína akár Amerika, és ha nincs az európai raktárban akkor a gyárból több hónap mire idehajózik Európába.
Ellenben ha garanciális ügyet akarom intézni és vállaltak valamit akkor teljesítsék, hidd el ha nem lenne futár garancia rajta és tudnám biztosan, hogy hova küldjem már elküldtem volna, de ők vállalták, akkor tegyék is meg a kötelezettségüket.
-
cekkk
veterán
http://www.hazimoziszerviz.hu Szerintem ők a H/K hivatalos szervize itthon, és BBÉci még http://www.totel.hu/ ezt a céget szokta ajánlani ha jól emlékszem.
Bár a totelnél is vannak használt árak
Denon AVR-3802 7X150W Dolby Digital EX, DTS-ES arany színben, kivételesen jó analóg fokozatokkal, 339 900 .- helyett csak 109 000.- -
cekkk
veterán
A szervizzel semmi gond nincs szerintem , az importőrrel vannak most a gondjaim, hogy ezt nekik kellene intézni, és nem nekem.
De 2011ben Magyarországon ennyi jelent importőr, hogy a ügyfelet semmibe nézik már, a használatiért is szinte könyörögnöm kellett
muzsikpeti
Nekem szerencsém van biciklis ügyben, mert apum üzlettársa bicikliket forgalmaz javít, kerekeket gyártanak, így ha nekem bajom van hozzájuk fordulok, és gyorsan meg is csinálják, meg jó áron dolgoznak nagyon
Ha legközelebb akarsz biciklit venni szólj adok majd tel számot.Pedig rájöhetnének arra, hogy van márka hűség, ha valaminél bajom van, és segítőkészek, gördülékeny az ügyintézés akkor legközelebb is tőlük vásárolnék, de ha pont az ellenkezője van, akkor elkerülöm őket legközelebb messziről.
-
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #35891 üzenetére
A kereskedő nem tehet róla, de kinél tudod verni az asztalt, ha vele kell intézni a garanciát.
Én pl eldöntöttem, hogy soha többet nem veszek olyan dolgot amit az invitone (absolutsound utóda), forgalmaz, mert küzdök épp velük a H/K garanciális javítása miatt, vagy is küldeném el, csak ugye futár garanciális és ne én derítsem már ki, hogy hova is kell küldeni, na de napok óta nem akarnak válaszolni, hon lapjuk nincs mail címeket tudtam szerezni, de válaszolni nem akarnak
Senkinek nem ajánlom majd őket ezek után!
Pedig csak le írtam a hibát, hogy miket próbáltam eddig, és hogy ha van valami ötletük akkor kipróbálnám, ha nincs akkor vizsgálják át és javítsák meg ha lehetséges.
De semmi reakció -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #35883 üzenetére
Akkor meg is érdemli, ne haragudj meg, de ha ki adnék egy lejátszóért ennyi pénzt és elromlana nekem , verném rendesen a kereskedő asztalát, hogy csinálja meg
Bár mondjuk a kereskedők mentalitását is mutatja, hogy így adnak el valamit -
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #35875 üzenetére
Itthoni kereskedőtől vette őket?
Garancia már lejárt?
Az olasz gyár nem akar küldeni egy másik kijelzőt? -
cekkk
veterán
Bocsi, hogy nem egyenként válaszolok.
De én úgy gondoltam (nem ismerem részletesen a szűrőket és működésüket), hogy a szürő képes a hálózaton lévő zajokat szűrni, na most egy rossz kütyüből érkező zaj is ilyen lehet (ezek szerint nem)
De mégis a honlapjukon fent lévő leírásból gondoltam arra, hogy erre is jó lehet, és nem azt vitattam, hogy van-e hatása vagy nincs -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #35783 üzenetére
Dorian régebben azt írta nekem priviben(legalább is úgy emlékszem, majd előkeresem), hogy ez szűr is.
De honlapon ez áll:
Az Alces3 olyan 3db audio vagy video készülék hálózati csatlakoztatására szánt eszköz, amely a hálózati szűrésen, túlfeszültség védelmen kívül olyan auditív hatással bír, amit -bár lehetetlen műszaki fogalmakkal leírni-,mindenki azonnal hallja. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35763 üzenetére
Figyelek én mindenre
Dorian
Akkor is jött a zaj, ha az alces-be volt dugva az erősítő? Nem pont ez lenne az értelme ennek az alcesnek, hogy az ilyen zavarokat megszüntessen, vagy szűrjön?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35753 üzenetére
Ezermester tuningosnak
Ezt a tápkábelt régebben linkelted, hogy volt nálad teszten, meg is vetted végül?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35750 üzenetére
Én azt hittem hogy minden hangfalad JM Lab
Te tudod hogy az vagy-e
Nem ütnek el egymástól nagyon? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35748 üzenetére
Nem vagy elégedett vele? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #35745 üzenetére
Szép kis dolgokat vásároltál
Meg kérdezhetem, hogy nálad a hátsókhoz milyen hangfal kábel megy? -
cekkk
veterán
válasz
Dorian #35541 üzenetére
Erre gondolsz?
Bár nem emlékszem, hogy ezt az oldalt mostanában linkelték. -
cekkk
veterán
válasz
Gál István #35239 üzenetére
Nem itthoni minimál bérek vannak az tuti.
Én lennék egyébként a legboldogabb ha itthon mindenkinek lehetne ilyen rendszere minimum mint amik itt vannak, mert akkor jó fele haladt az országunk -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Engem maga az a dolog érdekelne, hogy zenéket távról, hogy lehet irányítani mint egy squeezeboxxnál
Bár ha minden igaz majd a dunevel is meglehet ezt tenni, de én már csak akkor hiszem ezt, ha látom
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Aki HTPC-t használ az milyen oprendszerrel használja? XBMC-t esetleg valaki?
-
cekkk
veterán
Én még mindig az mondom, ha az ember le akar ülni és filmezni akar akkor egy lejátszó, ha meg háziállatot is akar tartani otthon akkor az egy HTPC
Mivel nem volt nálam még popi így nem tudok róla nyilatkozni, és nem is láttam a kettőt egymás mellet de a WD után a Dune nekem nagyon bevált.
A másik hogy beállítások, és kodekek, 8 hónapja van meg a dune nem volt olyan amit nem játszott volna le de én kb 2-3 formátumot használok filmezni, addig pl a számítógépeknél a BD lejátszók hol az egyikkel megy hol a másik programmal megy rendesen a film
Köszönöm ezt én nem akarom
A másik hogy konfigurálható? Mégis mit akarok rajta konfigurálni? Mindenhol azt olvasom, hogy kalibrálni a vetítőt, és a tévét kell nem pedig forrást. Azokat is egyszer kellene jól beállítani a 6500Khoz közel(ugye jól emlékszem
).
3 dune generációt? Pont 3 él meg a legelső, úgy hogy lényegi különbségek nincsenek köztük, ha most ki jönnek az újak azzal a chippel sem biztos, hogy nekem megéri lecserélni mert nincs 3D-s tévém (nem is tervezem), nincs vetítőm (sajnos, de ezt majd tervezem, csak még nem tudom mikor kerül rá sor), és ezért addig felesleges, nekem cserélni. Ezek is ugyan úgy kitartanak mint a régiek, és szoftver frissítést is kapnak.
Tartom magam ahhoz, hogy ha valakinek nincs ingere, vagy nem akar vele foglalkozni, mert nincs ideje türelme, ingere, nem érdekli annak média lejátszó, mert haza hozom bekötöm és működik, aki meg ezzel foglalkozni akar és van rá ideje annak jó a HTPC, de kínlódtam már én ezekkel annyit, hogy pont ez ne érdekeljen, szívok mással helyette
-
cekkk
veterán
válasz
Pgabor79 #34908 üzenetére
Semmi különbség nincs szolgáltatásban szerintem.
Integra
Mert olcsóbbak mint a duo és a max és így azok is megveszik akiknek arra nincs pénzük, viszont lemondanak pár dologról.
A főkapcsolót én nem használom, igaz most olyan helyen van az elosztó, hogy ki tudok húzni mindent, de ha meg szépen be van építve a lejátszó akkor mögé nem férek be, mert nálam akkora helyen van hogy levegőzzön de a kezem felette rendesen nem fér be hogy még kapcsolgassam
-
cekkk
veterán
válasz
Integra #34897 üzenetére
Erről nem tudtam, de így érthető, ezt itthon nem kommunikálta a importőr, sőt szinte semmi infót nem adtak róla még, de így tényleg érdemes erre várni
Ha jó lesz akkor lecserélem én is az enyémetCsak kell neki a 3D most mindenki ezt nyomatja és média lejátszók még nem tudják a Full HD 3D-t(nem mkv), csak az mkv-t ha jól tudom, szóval csak bele teszik azt az 1.4-s hdmi-t
-
cekkk
veterán
válasz
Integra #34893 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az amit nem tud a mostanim
Maga a 3D nem lényeges nekem(tudom sokaknak igen), talán ha jobb DAC lenne benne esetleg az ami vonzana, egyébként semmi
Jah még a telefonról való irányíthatóság ami engem érdekelne
Majd mérlegelni kell szerintem, hogy megéri-e az újabb és hoznak-e annyi változást, hogy többet fizessen érte az ember.robi-k
Nem úgy volt, hogy ez csak az oroszoknál lehet majd kapni ilyet?
Átnézem, hogy mit tud.Köszi a linket
Nézem, na sokak örömére ez majd tudja a flash-t lehet youtube-t nézni
A régiek megkapják ez a támogatást, mert ígérték? -
cekkk
veterán
Még a Linn Radio is, csak 320ban adja, de arra szerintem, hogy zörej legyen a háttérben, amikor itt vannak a barátok, vagy csak csinál valamit az ember és nem erre figyel. arra tökéletesek ezek a net rádiót, de nem arra valló, hogy ezen fedezzük fel a részleteket
Viszont még mindig tartom magam, ahhoz, hogy sokkal változatosabbak és kulturáltabbak mint az itthoni rádiók, nincs sok ismétlés mint itthon, én szeretem az MR2-t de 3-4 nap alatt meg unom, mert amikor én hallgatom mindig ugyan abban az időben, nagyjából ugyan azok a zenék szólnak
-
cekkk
veterán
válasz
nebulo5 #34846 üzenetére
Ezért, a kis tudatlanja, egy alkalommal felment szólni.... Na akkor voltak kint a rendőrök is, mert az a lakó türelmetlenebb tőlem, és rendesen helyre tette.....
Ez most nem értem, zavarta az egyik lakót, hogy megy a zene, felment oda szólni és akinél szólt a zene ő hívta rendőröket?
Miért is?
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #34838 üzenetére
Fogalmam nincs, hogy ilyen készülék állványt mennyiért csinál
De majd csak felbukkan akkor használtan valami jó vételEzekközül még egész sok meg van. Nézegesd végig.
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #34834 üzenetére
Valhalla?
Nem csak kábeleket és hangfal állványokat csinál, hanem ilyen állványokat is, szerintem kérdezd meg. Vagy esetleg valaki ott a környékeden egy ügyes kezű ember csak leledzik -
cekkk
veterán
válasz
kimi02 #34822 üzenetére
Amelyik neked szimpatikus, mivel HD-s erősítőd van már így mindegy, hogy a lejátszón van-e 5.1/7.1 analóg kimenet.
Szerintem nem csalódnál egyikben sem, én a Dunet javasolnám, mert ahhoz húz a szívem, de amelyik neked tetszik
Bár nem tudom az a nagy kijelző filmek közben mennyire világít (C-200nál), szóval az akár zavaró is lehet.hackeeeee
Igen! Legalábbis az én 255söm megjegyzi, de szerintem a többi is.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
TazLeacher #34781 üzenetére
Kihúztad a mikrofont?
Én is így jártam amikor először csináltam a mérést anno amikor vettem, és mondom miért nincs itt hangDe ha kihúztam utána lett
Ha nem ez a gond akkor nem szóltam
-
cekkk
veterán
A lapokat kipróbáltam én is, MA, Mission Dali Ikon és még másik 1 vagy 2 hangfalon.
ugye a Dali volt a legdrágább. A forrás Dune volt az erősítő talán Denon sztereó volt.
Ketten voltunk haverom végig nem hallott semmi különbséget akár rajta volt akár nem, én egy fél óra után amikor a missionra került a sor, de addig folyamatosan azt hallgattam az eladótól, hogy megnyílt itt a tért stb. Úgy hogy itt már én minimális eltérést tapasztaltam, de nem annyit, hogy megérje megvenni, a Dalinál pedig semmit.
Én hamarabb vinném el tuningoltatni, mint ilyen lapokat vegyek.
A lemez stabilizátort meg azért nem hiszem le, mert mint mindennek a gyártás során, van egy kis szórása, így szerintem nincs tökéletesen két egyforma lemez és ilyen kis korong sem, így akár rosszul is ragaszthatjuk fel és úgy mond a pörgés során kieshet az egyensúlyból. Bár ez feltételezés, és itt is azt mondom, hogy inkább vennék jobb lejátszott mint ilyen korongokat.De egyik fórumon olvastam, hogy pl a drága rezgés csillapítójuk is ilyen anyagból készül.
A véleményem, hogy ezek a csoda kütyük az árukhoz mérten nem hoznak annyit amennyit mondjuk egy hangfal csere hozna.
Pásztor István is azt mondta nekem amikor beszélgettünk, hogy felesleges ezekkel foglalkozni amíg nincs egy olyan rendszerem amire már nem tudok költeni, majd akkor vegyem meg ezeket.Az még mindig nem olyan vakteszt amikor Dorian barátnője cserélné.
Akkor lenne igazi teszt ha 10-15 ember lenne és az ő véleményeiket összesítenénk, egy embernél ez még mindig szubjektív. -
cekkk
veterán
Én még mindig tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy nem tud változtatni, ez igazából egy vakteszten lehetne lemérni, mert én még mindig hiszek abban, ha veszek valamit akkor és várok változást akkor lesz is (placebo).
Olyan vaktesztre lennék kíváncsi ahol nem tudnánk, hogy milyen teszten vannak, bár már ott is érezhető lenne, hogy változásokat várnának, és hiába nem cserélnél ki semmit, akkor is éreznének néhányan változást.
De ilyen nincs és nem is tartom valószínűnek, hogy itthon lesznek, és gondolom nem is érdekük a gyártóknak.Akkor most mindenki előtt bocsánatot kérek
.
Legyen mindenkinek ez szubjektív véleménye, hogy változtat vagy nem változtat, mert van aki hallja és van aki nem, mindenki eltudja majd magának dönteni.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34363 üzenetére
Szóval akkor hermafrodita vagy, vagy esetleg kis malajziai férfi prosti mellekkel ? Nekik van minden
Te utaltál arra, hogy mindened meg van, ezt meg nem lehetett kihagyni
De más ember nyomorával nem viccelek.
Gratula!
Ami volt sub ide adhatod
Azok a zöld valamik mi célt szolgálnak, ne mozdúljon el a csomag??
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34361 üzenetére
Vállald be te és akkor nekem lesz eszközöm ami neked jó lesz
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34358 üzenetére
Tudod ebben a világban már minden megoldható
De inkább nem vállalnám be -
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #34329 üzenetére
Az a brum brum már megoldódott, vettem leválasztót.
De az még mindig nem világos, hogy simán bekapcsolom az erősítőt minden forrás nélkül, és sztereóra állítom, közel hajolok és a magasból halkan kis suuu jön de ez minden hangfalnál, de csak a két frontnál lenen szabad, valamikor régebben írtátok is, hogy ilyet minden erősítő csinál ha nincs rajta forrás, de ha sztereóra kapcsolom akkor elméletileg nem le kellene kapcsolni a többi áramkört és így semmi jelet nem lenne szabad kapnia a két hátsónak és a centernek. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #34324 üzenetére
Maffiózók, de tegnap halottam amikor néztem egy BD filmet, és meg állítottam , mert valamit csináltam közbe és akkor is előjött. Persze hdmi.
A közelről hallható sistergés az nem zavar, az a magasból jön, de ami messziről hallatszott az olyan volt mint amikor az analóg rádiót tekergetted és két csatorna között ahol nincs adás na ilyen szól 1mpig. De akkor is az érdekel, ha simán bekapcsolom az erősítőt forrás nélkül, át kapcsolom sztereóra, akkor a centerből és a két hátsóból miért jön hang amikor nem lenne neki szabad. -
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34305 üzenetére
Nem, de ez tényleg csak humor vagy csipkelődés
Vagy lehet nála tuningoltatok
Meg most ezen, nem húzom én fel magam, mert tegnap játék közben sikeresen széttörtem a falon az 1 hónapos squash ütőmet, és ha azon nem mérgelődök, ezen sem fogok, főleg, hogy egy ilyen simán belefér a fórumbaxtremetuning
A Dune fórumán vagyok jó fiú
Bár tényleg csak itt torlkodomMondjuk tegnap az avforumon is sikeres voltam, mert van a 255-s erősítő + C6 és amikor olyan sorozatot nézek amiben 2.0 hang van akkor az erősítőt is 2.0ba kapcsolom.
Ilyenkor feltünt, hogy ilyen sistergő hang jött ki(3 méterről is hallani lehetett), amire azt mondták föld hurok. Mondom ez eddig rendben is van, de ha 2.0-ban hallgatok valamit akkor a centernek meg sem lenne szabad nyikkannia, mert elméletileg le kellene kapcsolva lenni-e.
Erre mondják, hogy a sztereó módban lehet 5.0 is választani és azért, mondom eberek, akkor nem tűnne fel a hang egyrészt, meg minek járassak egy sztereó hangot 5.0ban amikor tök felesleges, szóval okosabb nem lettem, hogy a centerből miért jön minimális hang ami csak 5-10 centiről lehet hallani, ha elméletileg az nem kaphat jelet sztereó módban.
Most annak örülnék majd ha nem hallanám azt a brumbrumot. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #34303 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz
kimi02 #34295 üzenetére
David Garrett
[David Garret 2]
[David Garret 3]
És még egy
Nem pont ilyen de nekem tetszik nagyon amit és ahogy csinálja -
cekkk
veterán
válasz
Gál István #34093 üzenetére
A denonnál vagy a Loginál?
A denonod tudja a netes rádiókat, szerintem ugyanazokat mint a logi.
A loginál két verzió van:
1. A Sz.gépen van egy szerver ez tárolja hol vannak a zenéid stb a logi bekapcsoláskor ehhez csatlakozik. természetesen egy upt kábel be a routerbe és úgy.
2. Amikor a logitech netes szerveréhez csatlakozik és akkor nem kell bekapcsolva lenni a Sz.gépnek, de viszont csak netes rádiókat tudsz hallgatni. -
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34077 üzenetére
Én valahol olvastam, hogy mennek azok tönkre szépen.
Bár már már a mai világban semmit sem az örökké valóságnak terveznek.ricsik
Főleg, hogy angliából megvan az egész kb 210fontért haza szállítással együtt.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34075 üzenetére
Nálam simán csak lefagyott a lejátszó amikor ilyen zenét akartam lejátszani.
Ilyenkor kellett áramtalanítani.Ricsik
Ha nem lesz én erősen gondolkoznék a duet lejátszóján, mert pl nincs benne kijelző ami tönkre mehet.
De ha neked a classic tetszik és kapsz jó vétel nagyon!Most nézem, hülyék ezek, hogy ennyiért akarják adni?
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34072 üzenetére
Jaj Pityu nem mp3-ra gondolok és hanem 192Khz-es zenére mert a 96Khz-s a szerver vissza alakítja 48-ba de a 192-vel nem boldogul.
Milyen szoftveres tuningra gondolsz te?
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #34070 üzenetére
Nekem stílus szerint voltak csak rendezve, mert a Dune ugye nem kezelte a borítókat, és úgy sem néztem a tévét közben ezért nem tageltem
De akkor nálad nem lesz az a szívás mint nálam
Miért nem veszed meg a duett lejátszóját, ha nem kell a táv egész olcsó, és telóról irányítod
Pagrus leírását olvasd -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34066 üzenetére
Szerintem azért fagy le nálad mert 192-es zenét akarsz vele hallgatni, nálam csak akkor fagyott le
ricsik
Most már Korzikán található az én lejátszóm, ott sütteti magát
Egyébként érdemes szépen meg tag-elni a zenéket.
Ezthasználtam, de nem 1 nap volt mire megcsináltam, de utána öröm volt használni a lejátszót telefonról. -
cekkk
veterán
válasz
sirfer #34007 üzenetére
[schneider-t] nézném meg, igaz kicsit ipari, de mesélték, hogy nem egy Budai villába szerelték már be ezt a rendszert.
Szerintem az egyik legprofibb műszaki és szoftveres háttérrel rendelkező automatizáló megoldás. Pont a szoftveres részéből készül a diploma munkám. Ha kell olyan személy a schneidernél elérhetősége aki a TACal foglalkozik megadom szívesen.
Érdemes ezen is elgondolkozni. -
cekkk
veterán
válasz
sirfer #33998 üzenetére
http://www.domintell.hu/
Őket merem neked ajánlani! -
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest