- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41464 üzenetére
De eladó volt az is !
Már vagy elvitték vagy nem tudom. Írj nekik, hátha meg van még, úgy emlékszem mintha az licites lett volna -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41389 üzenetére
[link], innen néztem az eladó nem tiltakozott, hogy ez nem az lenne, vagy ő hitte azt, hogy ez tényleg az és átverték.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41369 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41364 üzenetére
Ez cinizmus volt
Félre érthető, így hogy kiragadtam onnan. Értsd ezt úgy , hogy a hozzá szóló szerint nincs semmi hatása eme köveknek -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41360 üzenetére
Ezt nem értem ?
Nem erre gondolok, hanem az ilyen hozzászólásokon, hogy:
Én most intézem, hogy a vértesből kapjam az áramot, mert azt használt barnaszénnek olyan szép lágy hangja van, míg a paksi áram fémes, kopogós. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41351 üzenetére
Shakti kő fóruma az avxen az utolsó 3 oldalon vagyok tul de még okosabb nem lettem, ellenben itt is jókat nevetek
-
cekkk
veterán
http://www.nathanmarciniak.com/elemental/
Most találtam, de jót nevettem ezeken
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41339 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem működik
.
Én csak azt jegyeztem meg, hogy ők kitalálták az ennek helyettesítőjét
Egyébként itthon ki forgalmazza, és milyen árban lehet hozzá jutni?
Nem erre gondolok, hanem az apró kavicsokra, bár mindjárt megtalálom azt is -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41332 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41330 üzenetére
De szerintem Dorian arra célzott, hogy egy egyszerű rézvezetővel és és 2 ezer forintos csatival rendelkező kábel nem ér 100 rugót, vagy is a Bodor név nem ér annyit, aztán lehet tévedek, de semmi hozzá adott értéket nem látok a kábeleken.
De Pityu aki nem ért hozzá, az nem is veszi észre, hogy milyen, mint amikor belinkeltem képeket, hogy az Utopia egy kő járólapos szobában volt, megvette, de odáig már nem terjed, hogy az oda nem lesz jó.
-
cekkk
veterán
Ez is érdekes:
A minap szembesültem azzal a ténnyel, hogy a Siltech is a BALS dugóit használja. Egy srác hozott hozzám tuningra (érintkező csere) Siltech hálózati kábelt. Még ha az alap kábelei is, de ezek is a több százezres kategóriába tartoznak. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41325 üzenetére
A közte lévő kábel meg még 100 ezret
Bár értem én, megkel élni valamiből, de Ákos kábelei több minőséget sugallnak mint ezek és nem kerül ennyibe ami ennél szerintem minőségibb
Bár mondom úgy, hogy nem hallottam még őket -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41322 üzenetére
Az éppen 20 ezerért nem kellett senkinek
Tessék több mint 1 éve árulja
De nem VikiBácsiról beszélek énDorian
Én most nem a különbségekbe akarok bele menni, hanem azt vettem észre, nem olyan kelendőek az ő termékek, akár sértődésből történik az eladás akár nem
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41320 üzenetére
Nem tudom mennyire az, vagy mennyire jók, de az sokat mond, hogy a 100 ezres tápkábel, ha jól emlékszem 10 ezer forintért kelt el, és van amit 1 éve nem tudnak eladni.
Lehet azért helyettesítő mert ők alá rakják
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41318 üzenetére
Én sem volt figyelmes a végén volt egy róla, de arra már nem volt válasz.
De a honlapjukon nincs is erről a valamiről szóDe végül is mindegy, biztos azokra a kavicsokra gondolnak amiken az ő termékeiket helyezik el
Egyébként tetszenek a bodor audio termékei, csak kérdés, tényleg olyan jók-e vagy csak kicsit ez is marketing
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #41315 üzenetére
Én nem, csak ezt régebben olvastam, szeretem amikor van valami, és arra rákontráznak, hogy kitaláltuk a valami helyettesítőjét
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41128 üzenetére
Akkor hozhatod ide is , és nekem fizetned sem kell
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41073 üzenetére
Csak egy picit
De egy ilyenből megépített 7.1 milyen lehetne.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41061 üzenetére
Áh várok én még ennek a megvételével
Mondj egy tippet milyen hangfal illik hozzá? Grande utopia ? -
cekkk
veterán
Egy ilyen szépséget elfogadnék
Már csak a kérdés milyen hangfal kellene hozzá
-
cekkk
veterán
válasz
Gál István #40645 üzenetére
Írni is akartam neked, hogy a Dalik hogy muzsikáltak a ezüstös kábellel
Nekem az nem jó csak ha van sima belőle mert C6nál csak 2 darab banán csatlakozó van.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #40641 üzenetére
Ühüm
18.5 font per méter árával már lehet is jó egy kábel
Én olcsóbbat néztem, akkor ezt bukom
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #40638 üzenetére
Én nem találtam róla, hogy te írtál volna itt erről, vagy a hifis topicban
xtremetuning
Azt hittem tudsz valamit és ki próbáltad
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #40636 üzenetére
Ennyire rossz minőségűek lennének?
-
cekkk
veterán
A Chord kábelekről valakinek esetleg valami tapasztalata, véleménye?
-
cekkk
veterán
válasz
DM-Fan #40221 üzenetére
Szerviz lesz.
Nálam is ez volt a gond, csak nekem a centerből jött olyankor is amikor 2.0 ra volt állítva, de igaz 3 méterről is hallatszott néha.
Vidd el a sekon bt-hez/ők a garanciális szerviz is.
Nagyon korrektek és rendesek. -
cekkk
veterán
válasz
hackeeeee #39994 üzenetére
Mivel nálam ki van kapcsolva a sub, így nem is jelenik meg a listában, így nem tudom, de majd mindjárt bekapcsolom, és megnézem, hogy benne lesz-e a listában
Annyit lehet hogy LFE vagy L/R + LFE és majd hogy mekkora az átmérője.
Gondolom akkor a vágási frekit a sub-on kell beállítani. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39954 üzenetére
Nekem még azt is tanították, hogy válaszoljak rendesen és teljesen
De gondolkoztam nem a szám sírt hogy de hát ez nem is az, csak felhívtam a figyelmed, hogy rosszat írtál
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39951 üzenetére
Én is ezt mondanám ilyenkor
Rákerestem és monitort dobott ki erre a névre
Nem ismerem a márkát annyira, hogy tudjam, hogy a centert cc-vel jelöli -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39943 üzenetére
Asszem nem nyert mert ez egy monitor
A CC kimaradt -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39938 üzenetére
Én még nem tudom, de te centernek mit használsz?
-
cekkk
veterán
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a kiállításon a nagyobb nevű forgalmazók, vagy itthoni cégek miért nem jelennek meg?
Pl Heed Audio, Aymara, Bodor Audio, Penna Poor és azért lehetne sorolni még őket, és közben olyan cégek vannak ott akiket a guugli sem ismer
Pl az USA audio akit én még csak az avx-en láttam árulni.
De ma nézegettem és van még pár ilyen cég. -
cekkk
veterán
Érdekes és nekem teljesen más hangzása volt mint az én állóimnak, igaz az az ár igen sokszor többszöröse.
Egy igazán jó Lemez lejátszóval vagy CDvel gyönyörűen szól, ha lenne pénz és sztereóznék akkor lehet erre felé indulnék elVagy xtreme barátunkat megkérnék, hogy karácsonyra lepjen meg ezzel az Utopia párral
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39747 üzenetére
Múlthéten vagy előtte beszéltünk a színterekről, ma feljött ez a téma megint és érdekes választ kaptam rá Turbo fórumtárstól odaát:
Készséggel elhiszem, hogy sokaknak az RGB Full jobban tetszik, de arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a Blu-Ray lemezek YCbCr (YUV) színtér kódolással készülnek. Márpedig az a legjobb beszerezhető 'Master' forrás, így az RGB (Full) használata már egy konverzió és mint ilyen rosszabb mint a forrás. Kb. mintha equalizer-t használnál a zenehallgatáshoz
Szóval döntse el az ember mi a jobb, de ezek szerint amikor rgb színteret ad ki a dune akkor ott már átmegy a kép egy konvertáláson
-
cekkk
veterán
Félre ne értsetek, engem sem érdekel a 3D, sőt egyik legnagyobb ellenzője vagyok
, de akkor is ha lesz lehetőség akkor és lehet kapni majd olyan lejátszót emberi árban amiben a legnagyobb sigma chip lesz én arra azért várnék, és nem venném meg a popit ezzel.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39591 üzenetére
Köszönöm!
Szereztél be mostanság valami új kütyüt?robi-k
Arra lehet készülni főleg majd ha ilyen nagy korsókkal kapod te is
Bár voltak olyanok mellettünk, hogy amíg én meg ittam egy ilyennel addig ők vagy 3mal , igaz őket ki is kellett kísérni
De vissza mennék, igaz nem vagyok nagy ivó mostanság, de az a hangulat ami ott volt az hihetetlenDunekkel mi a helyzet? Nagyon nagy a csend most felőlük
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Közben mi is haza érkeztünk.
Hihetetlen mi van kint és milyen élhető város München.
Húzz vissza a szívem, most látom tényleg hogy a nyugathoz képest egy balkáni ország vagyunkDe egy kis kedvcsináló kép amit a sörsátorban csináltam, az amcsi jányok húzóra itták a liter sört
74 méter magas, nem mertem volna felülni rá
:
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Lesz az is, meg a német ismerősöknek viszek jó kis apum vadásztársai által főzött páleszt, mert kint elég gyenge eresztéseket lehet kapni
Viszont sok érdekes hely van, amit nem szeretnék kihagyni ha már ott vagyok
Meg pont vasárnap lesz a szülinapom is, és így akkor majd tuti lesz egy kisebb ünneplés a kinti ismerősökkel
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #38928 üzenetére
Igen ez így elég érdekes, most nem tudom, hogy a Dune hibája vagy a készítők hibája.
Majd írok minden hova, mert így ez elég érdekes hiba.
De a új lejátszód sem küldi ki az rgb színteret ha iso-ban van ?
Ezt olvasd el mielőtt nagyobb vásznat veszel, szerintem téged érdekel, legalább nem S.Sancitól vennéd nagyon drágánpython1
Köszönöm.
Sörözés nem sok lesz, inkább több kirándulás
De még jó idő van kint, kapom az infót a kinti ismerősöktől -
cekkk
veterán
Ma voltam egy avforumos kollégánál projektor nézőben egy másik fórumossal.
Egy Samu A600-s projit néztünk.
A forrás egy htpc volt és az én duném.
Azt kell mondanom, hogy a 200 ezer forintos árával ez a projektor iszonyat jó vétel, szóval inkább ez mint egy 50 colos tévé
Ha tudnék normálisabb körülményeket biztosítani neki, el is adnám a tévémet és a projit megvennémEgyébként a Dunenek jobb képe volt mint a htpcnek(win7 és xbmc), és a 24p megjelenítést is jobban végezte, bár valami miatt ha BD-t indítottam el úgy hogy menü is legyen akkor a Dune csak ycbcr színképet küldött, de ha a m2ts fájlt indította akkor rgb színképet küldött ki ami a képen meg is látszott pozitívan!
Majd erre rákérdezek a forgalmazónál, hogy miért nem tudja ezt ha simán elindítom a BD-t.A htpc egy jó konfiguráció volt, mesélte a srác mi van benne nem a legolcsóbb holmik, de annyira nem érdekelt
De az érdekes, hogy az alatt a két óra alatt pl az erősítőt be sem kapcsoltuk olyan jót beszélgettünk most a kép volt a lényeg, jah és kipróbáltuk gyulaipál ezüst vászonját is,már ha ismeri valaki őt, ő készíti az amorf prizmákat is hamarosan), az ezüst vászonnak nagyon jótékony hatása van az olyan helyen ahol nem tökéletes denevér barlang vanUtána még elmentünk ahhoz akivel kint voltam projektort nézni és ki próbáltuk az ő hangfalait a tölcséreset nem a kis pc hangszórót
A márkára nem emlékszem sajnos majd újra megkérdezem, mert már nagyon fáradt vagyok, és holnap indulás Münchenbe egy kis kirándulásra és fesztiválozásra
-
cekkk
veterán
válasz
jos3ph #38746 üzenetére
De biztos nem fogja bántani a lelki világodat, ha egy ilyen össze vissza karcolt valamit veszel, mert ha ez tényleg az ágynemű tartóban pihent akkor nem így kellene kinéznie.
A Voda ügyfélszolgálata is meghülyült?, eddig még felvették, de tegnap este 15 perc után adtam fel, most már 20 perce tartom lassan, vagy is elzenél ez itt mellettem, csak kicsit unom már
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #38743 üzenetére
HÜM, ha máshol 23ért árulja akkor a 30as alku kicsit rossz üzlet lenne
[link]
Jó dolog a vatera de vásárolni onnan nem szabad -
cekkk
veterán
válasz
hackeeeee #38670 üzenetére
Nekem nemrég volt szervizben a HK erősítőm a hazimoziszerviz.hu-nál , amikor beszélgettem velük és megkérdeztem tőlük, hogy a napi áramtalanítás okoz-e problémát akkor azt mondták nekem, hogy nem, de persze ha ki be húzgálod 5 másodpercenként és be is kapcsolod az természetesen nem jó, de egy napi áramtalanítás nem árt nekik, bár én is csak akkor áramtalanítok amikor nem vagyok itthon napokig, de a laptopot meg ami azon az elosztón van műszaki dolog estére teljesen áramtalanítom.
-
cekkk
veterán
Most találtam a vinyómon egy nagyon jó együttes albumát
Ajánlom meghallgatásra akinek tetszik az ilyesfajta zene
Aki pedig ismerte őket eddig linkelhette volna, vagy lehet nekem kerülte el a figyelmemet
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37933 üzenetére
Áhh nem
De lenne egy kérdésem, nem mertem erre gondolni, mert itt folyton a koax hangal voltál megáldva
Miért kell neked hogy koaxon kapja a hangot ha ezen hdmi bemenetek is vannak?
Vagy nem a HD-s változat van neked, mert most látom olyan is van -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37930 üzenetére
Áh hülyeség ez a mondás
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37928 üzenetére
Tudom én
És melyik lexicon lett? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37926 üzenetére
Na de ha publikus lesz akkor linkelj majd bátran, és elárulhatod, hogy milyen procid lett a lexicon helyett
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37924 üzenetére
Akkor lehet lesznek problémák a Crystal Vision névvel, vagy nem ez lesz még a végleges néz?
Azért gondoltam mert a Crystal Vision kínál egész jó analóg audio megoldásokat -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37922 üzenetére
Lehet hülyeségre gondolok de ezt neked a Media Networks Kft csinálja?
-
cekkk
veterán
válasz
robi-k #37773 üzenetére
Attól hogy neked nem villog még nekem fog, barátnőm nem érzékelte a villogást én meg igen
De köszönöm az invitálást, ha arra járok megnézemÚgy nézki szombaton kapom vissza az erősítőt, ott nem nagyon jött elő a hiba, de azt mondta a srác, hogy azért kicserél benne a végfok előtt 4 tranzisztort
Valószínű a Sekon bt (hazimoziszerviz.hu), lesz maj az a.i.d.a. garis szervize , nem a Totel.
TCr
Erre mondtam, hogy magán vélemény
Ez olyan mint a dlp projiknál van aki érzékenyebb a szivárványra van aki nem -
cekkk
veterán
Magán vélemény, de én pl nem láttam még olyan Pana plazmát ami ne villogott volna(én láttam így én érzékeltem, másnak biztos nem villog), az LGnél és a Samsungnál én nem fedeztem fel ilyet, igaz képminőségben jobb volt a pana, de nem tudnék együtt élni vele ha itthon is villogna
-
cekkk
veterán
avforumon találtam egy érdekes megoldást amit én még nem láttam viszont lehet ki próbálom majd az új lakásban, meg túl hosszú a szoba és kb 2-3 méterrel mögöttem lennének a hátsó hangfalak
A B megoldás tetszik :
Képek -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37612 üzenetére
Én kérem az elnézésedet, hogy nem tudtam erről az apróságról
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37574 üzenetére
Gondoltam, hogy ráugrasz azért linkeltem
De olvastam, hogy a tápegység is más, de jól esik kicsit kötekedni
Tényleg Münchenben merre érdemes elmenni hallgatózni?
Megyünk majd ki a sörfesztiválra, meg kirándulni , meg a kinti ismerősöket meglátogatni, és ha abba a 5-6 napba bele fér akkor elmennék valami jó kis boltba fülelni -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
jos3ph #37088 üzenetére
Én már nagyon régen meg vettem itthonról a Z banánjaimat, így nekem nem kell a link
És egyébként rendszeresen nézem az ebay-t is hogy mit hol lehet olcsóbban megvenni, de igazat adok jer1cho-nak nem azon a pár száz forinton múlik az életem, és az ilyen apróságokat inkább itthonról veszem meg. -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #37006 üzenetére
Kedden vitték el, és azt mondta a raktáros, hogy ő pénteken kapta meg
Egyik kereskedő hívta fel nekem, mert írtam neki, hogy amit adott még email cím arra sem reagálnak péntek óta, ez volt tegnap. És csak annyit kérdeztem, hogy ott is jelentkezik-e a hiba mint nála, és hogy megérkezett rendesen az erősítő. Erre nem képesek reagálni. Ilyenkor szidom őket rendesen, és soha többet senkinek nem fogom ajánlani a HK--t a szerviz háttere miatt.
Ez egy kicsit hihetetlen nekem, de ők tudják, kb 10 napot ha nem kell alkatrész, de ilyen munka tempó és morál mellett nem hiszem, hogy hamarosan vissza kapom -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #37000 üzenetére
Amit írtam, hogy a centerből milyen zaj jön ami 3 méterről is érzékelhető, átdugtam, a frontra ott is hallatszott, így tuti, hogy nem a centervolt a hibás, hanem az erősítő.
És melyik telephelyükre viszed?
Mert van nekik kettő isVagy oda viszed ahol a bolt is volt?
Tieddel mi a baj? -
cekkk
veterán
válasz
robi0604 #36990 üzenetére
Á nem nyilatkozom róluk
3 email címüket tudom egyiken sem hajlandóak válaszolni, igaz ebből csak 1 publikus.
Tudok egy telefon számot azt felveszi a kolléga de nem az én stílusomMúltkor felhívom, hogy mikor jön a futár, hát ő átadta az adataimat a "raktárosnak" majd keresnek.
Másnap hívott a futár, ráadásul itthon sem voltam, hogy hova kell jönni-e mert nem kapott címetEddig így állok velük
Soha többet HKkasee
Nekem Ő forrasztott egy ilyen kábelt mert a gyári nem volt jó, amivel először próbáltuk, meg ő hozott gépet is, mert nekem nincs olyan amin ilyen csatlakozó lenne
Kérdezte kell-e, mondom nem
Keresd meg hátha jó pénzért oda adja, ezzel az enyém felfrissült.
De könnyű elbaszni figyelni kell rendesen
Miért akarod frissíteni? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36901 üzenetére
Milyen szoftver fut még a cinemasteron a winen kívűl?
Értem ezt, hogy milyen lejátszó van rajta? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36852 üzenetére
Zappiti?
Leszedi már a képeket, mert egy időben kézzel kellett minden filmhez leszedni. -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36758 üzenetére
Az XBMC (Xbox Media Center) fejlesztői környezetének támogatása
Na ez komoly lesz, mert ha ez igaz akkor mindent lehet egy androidos alkalmazásról vezérelni
Valamiért ez a távirányíthatóság a mániám, mert nálam még nincs olyan hangrandszer amiért megéri a pro, meg pénzem sincs, de hátha a kisebbek is így vezérelhetőek lesznek
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #36737 üzenetére
Azért ennek is egész jó a felépítése, kérdés, hogy mennyi hozna a hangon.
Annyit már nem biztos, hogy megérje azt a majd 90 ezret. -
cekkk
veterán
válasz
hackeeeee #36735 üzenetére
Ha ma össze tudnék rakni egy htpc-t 80-90 ezerből szoftverrel együtt ami letudja játszani a BD-iso, BD menüt, úgy hogy ezt mindet egy programmal, és még szépen zenél is, akkor lehet elgondolkoznék, de mivel ezen igényeimet nem tudja így nem
Pityu
Van classic-hoz is -
cekkk
veterán
válasz
jos3ph #36710 üzenetére
De áruld már el mit akarsz bővíteni?
Szerintem HTPC hez nem tudsz olyan minőségű anyagokat venni mint ehhez, PL tápegység, ami ezekben van igen komoly és nem mérhető össze egy számítógépes táppal. Ez média és zene lejátszónak lett tervezve dierekt ennek a célnak, míg a HTPC nem feltétlen, lás a processzor,vga vagy a tápegységét.
De az tuti nem a mi zsebünkhőz van tervezve, de ha valaki megszánna vele elfogadnám, de az 1 millió kemény pénz érte, de a Cinemaster még többKKtech
Szerintem xtremetuningarra gondolt, hogy nem egy külső programmal kínlódni, hanem már magában a lejátszóban legyen ez instalálva.
xtremetuning
Mi volt a márka, ha szabad tudnom?
De ha a dunénél csak ennyivel jobb és van közte 3000 euró akkor szerintem nem éri meg vagy megérné?
Vagy ennyit kell már fizetni ilyen pici javulásért.
Mert nekem ennyi százalák ennyi árért kevésnek tűnik -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #36701 üzenetére
Év végéig biztos várhatsz ha nem tovább
De nem próbáltál ki mostanában valami jó kis lejátszót amiről itt a fórumban írtál?
Azzal mi lett? Nem lett olyan jó mint ígérték? -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
hackeeeee #36619 üzenetére
Xmbc megy linuxon, csak nem ismeri a BD-iso és a BS menüt.
Nekem volt
Az hogy nem tudod ugyan úgy elindulni mint ahogy kikapcsoltam, és driver problémák is voltak vele, ami nem a linux hibája. Csak ugye kevesen használják és nem foglalkoznak vele.
De kezd egyre színvonalasabb lennipython1
Ezt is hozzá lehet csatlakoztatni a házimozi erősítőhöz
Küld el privibe -
cekkk
veterán
válasz
jos3ph #36615 üzenetére
Bocsi hogy belekotyogok, de neked hobbira kell vagy dolgozol vele? Hobbira szerintem felesleges, ha dolgozol vele spórold ki.
Én mint leendő informatikus , meg dolgozok is benne, hidd el egy olyan program megírása nem 2 perc és nem 1 emberes meló. Egy matematikus ismerősöm kezdtek el vektoros rajzoló programit írni, hidd el nem egyszerű.
Szoftvereknél lopni szerintem nem ér
Azzal keményen dolgoznak és nem egész nap egy stúdióban forgatnak bekokózva és nem irreális árakat kérnek mind egy cd vagy BD lemez után.
Egyébként egyszer menne ki hozzád az asva vagy a bsa rendőrségi kísérettel, hidd el mindent megvennél, És a cégek és sok magán személy is megteszi ezt.hackeeeee
Megszűnt a Microsoftos támogatás, már szerintem csak nekünk infós hallgatóknak jár
Pedig azt hitem életem végéig kapom majd a wint msdnarólDe örülök hogy nyitnak a linux felé, bár majd én akkor nyitok a grafikus linux felé ha barátnőm tudja kezelni
A szerverrel nincs semmi bajom azt szeretem -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #36587 üzenetére
Nekem egy idősebb jó barátom erre a régebbi a jobb az új a rosszabb mizériára annyit mondott, hogy sok esetben ugyan azon erősítő újabb változatánál kicsit másképp, "máshol" szól ugyan az a hang mint a régin, és ez szokatlan a számukra és ezért inkább a régi a jobb és az új lett a rossz
Van is benne igazság és nincs is, mert van ahol előre lépés történik van ahol vissza lépés, ízlés kérdése
jos3ph
Nem értem ezt a távolról történő kicsomagolást mire érted?
Linuxba belépek puttyal karakteresen beírom mint akarok hova kb annyi idő mintha egérrel TCban kattintgatnékpython1
Ezért kéne neked hdmi-s nagy vas
Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest