- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz92
csendes tag
válasz
ctrlaltdel13 #147906 üzenetére
Akkor kipróbálom majd az auto-t. Csak azért kerestem beállításokat, mert mielőtt kicseréltem a subot nem kellett ilyet állítgatnom.
-
vkrisz92
csendes tag
válasz
MasterMark #147902 üzenetére
Olyan beállítást kerestem, ahol betudom állítani a sztereónál a subot.
Amikor sztereó hang volt, próbáltam dts neural x-re állítani például. de akkor sem volt mély. -
vkrisz92
csendes tag
válasz
MasterMark #147900 üzenetére
Olvastam külföldi fórumokon, de egyelőre nem találtam ilyet az erősítőn. Pedig böngészem a manualt.
-
vkrisz92
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig szívok a sub problémámmal. Azt vettem észre, hogy az LFE csatornán jön a mély, de stereo-nál, pl youtube,spotify, iptv nincs mély. Érdekes, mert a crossover 80hz-re van állítva minden hangszórón, a front small beállításban van. És nem értem, hogy miért nem keveri rá az lfe csatornára.
A Subom y rca kábellel van összekötve a crossover a subon lfe állásban van. Előző mélyládával működött és nem tudom, hogy mit állíthattam el.
ErősÍtő: Denon x1200w
Sub: SVS Pb1000Tapasztalt már valaki ilyet?.
-
vkrisz92
csendes tag
Valakinek van tapasztalata az Apple Tv-vel, mint médialejátszó?
-
vkrisz92
csendes tag
Köszi a segítséget. Akkor átnézek másik topicba.
-
vkrisz92
csendes tag
Még egy kis segítséget kérnék.
Tegnap próbálgattam az új mélyládát. A szárnyas fejvadász és az igazság ligáját néztem, nagyon szépen szólt ütős méllyel.Azonban azt vettem észre, hogy pár filmnél alig van mély. A tűzgyűrű új része, ami 7.1-es 700kbit-es magyar hanggal van, olyan volt mintha az lfe csatorna hiányozna róla(pedig ugye van rombolás a filmben). A DTS demo bluray lemezt is próbáltam, ott volt olyan 5.1-es hang teszt, amire a kodi is írta, hogy 5.1, de csak a frontok szóltak semmi lfe, meg surround(youtubeon találtam olyan dts demot, ami körbeszólt minden hangfalon).Az erősítőn dts x beállítást használok. A médialejátszó egy xiaomi mi box(ami támogatja a dts-t és dolby digital-t. Azt vettem észre, hogy filmnél, ahol szar volt a hang, akkor dolby digital+ dtx x-re áll át az erősítő. A kodiban engedélyezve van az audio passthrough (próbáltam ezt is állítani). Most nem tudom, hol keressen a hibát. A film minősége ilyen rossz, vagy a médialejátszó. Ha tudtok segítsetek légyszíves. Köszönöm -
vkrisz92
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Denon X1200W erősítőm és vettem hozzá egy SVS PB1000 aktív mélyládát. Az Audyssey kalibráció után a speaker levelnél a mélyládát lehúzza -12 dB-re. Ez normális? A mélyláda volume kapcsolóját kellene 50%-on hagynom és a levelt állítanom, vagy 0 dB-re állítsam és a mélyláda potiját állítsam?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest