-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kope0808
csendes tag
válasz
Norbi 72 #118750 üzenetére
Köszi szepen!
Es erösitöt a Denon AVR-X1200W -t mondanäd? Vagy meg van olyan amit ebben a kategoriaban erdemes lenne megneznem ?
Kicsit körül nezegettem es talältam egy Denon AVR-X3100W-at amit olyan 520 euroert meg lehetne venni! Erröl is hasonloan jo velemenyed van mint elödjeröl? -
kope0808
csendes tag
válasz
Norbi 72 #118667 üzenetére
Szia!
Elöször is köszönöm az ajänläst! Ez a JBL annyira nem tetszik ,viszont a häzimozi belepöszinten topikban ajänlottäl egy ilyet ,ez mär annal inkäbb. Talältam itt meg egy hasonlo stilus JBl-t is,ez is tetszik. Gondolom ezek mär jobbak mint amit en neztem!
Kerdesem az lenne hogy szerinted melyik a jobb,es hogy hasonlo dizajnban es arkategoriaban van e mas amit preferalsz?Igazäbol az Blu-Ray lejätszo egyaltalän nem fontos es egy melynyomot kesöbb is tudok hozzä nezni!
Most mär annyian probälnak lebeszelni az ilyen Samsung häzimozikrol ,hogy lehet feljebb tolom az anyagiakat es meg gyüjtögetek inkäbb egy kicsit!
-
kope0808
csendes tag
válasz
nebulo5 #118660 üzenetére
Köszönöm valaszod!
Tökeletesen egyetertek veled, nagyjäbol en is tisztäban vagyok vele,hogy ezeket a rendszereket össze sem lehet hasonlitani az ältalad preferält összeällitäsoktol.
Viszont az összeg amit räszännek (max.200000 ft) ugy gondolom keves arra hogy olyan rendszert lehessen väsärolni ami meg jol is nez ki( lehet hogy ezert megköveznek itt ,de nekem nagyon fontos hogy dizäjnban belepasszoljon a nappalimba) es szepen is szoljon! Ezert gondoltam erre a megoldäsra,egy Samsung f7000-es tv-m van emiatt välasztottam a Samsung reendszeret! Blu-ray filmeket nezek egy Medi8er lejätszoval,a kep tökeletesen megfelel nekem viszont mär annyira hiänyzik a hang hozzä,hogy viszonylag sürgösen szeretnek beszerezni valamit.üdv.
-
kope0808
csendes tag
Sziasztok!
Samsung hazimozi rendszert szeretnek vasarolni ,ki is neztem egyet de sajnos nem talältam rola sehol magyar nyelvü teszteket. Erdekelne a velemenyetek. Van e esetleg valakinek bövebb infoja vagy tapasztalata vele kapcsolatban?
Samsung HT-J7750W
Välaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged