- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugos
tag
Sziasztok! Nem tudom megfelelő e a topik, mindenesetre a segíségeteket szeretném kérni. Van egy ilyen Sony erősítőnk, és ezt össze szeretném kötni egy hp pavilion dv6 os laptoppal. Ezt milyen kabelekkel, esetleg ha szükségs milyen átalakítóval tudom megtenni? Nagyon szépen, köszönöm a segítséget, elég laikus vagyok a témában.
Üdv. Zsombi.
-
Dugos
tag
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy yamaha rx v630 rds erősítőt szeretnék összekötni egy xperia arc s okostelefonnal valamilyen módon. Kérdésem, hogy lehetséges-e, és ha igen milyen kábellel? Flac zenét szeretnék hallgatni.
Köszönöm a válaszokat!
Dugos
-
Dugos
tag
Köszönöm a segítséget!
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Elég sokat olvasgattam a témában, de valószínű, még így sem eleget. A helyzet az, hogy adott egy par Quadral QLX-205ös hangfal, egy Yamaha RX-630rds erősítővel. FLAC zenét szeretnek hallgatni, de nem tudom milyen eszközre/eszközökre lenne még szükségem, hogy vagy írt cdről vagy usbről tudjam ezeket hallgatni. Műfajban gyakorlatilag minden játszik, használttól sem riadok meg.
Szóval mire lenne még szükségem? Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv: dugos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged