- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz VoidXs #149156 üzenetére
" nincs különbség két bitstreamelt hang közt."
Személy szerint, én teljesen mást tapasztaltam.
Apropó: Akartam írni a hálózati elosztóról, amire szintén azt mondtad, hogy nem okozhat változást a cseréje. Nos miután többször felhívtad a figyelmemet, hogy valószínűleg Placebó áldozattá váltam, vettem a fáradtságot, és csináltunk kollégámmal egy vaktesztet... Megkértem, hogy húzgáljon egy kicsit...
6 alkalommal cserélt elosztót, 3-szor a túlfesz védős Hamát, 3-szor a Kontasetet kötötte be.. 1 konkrét jelenettel teszteltük, és hallottam mikor van bent a Kontaset...
Sőt a kollégámnak fogalma nem volt melyik a jobb elosztó, direkt nem mondtam neki, de még ő is a Kontasetre szavazott, pedig nem sok köze van a hangtechnikához.Ne értsd félre, nem téged akarlak meghazudtolni, csak leírtam a tapasztalatomat. Aztán ki-ki szűrje le amit szeretne..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic