- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
PeTeR_33 #32188 üzenetére
1.A stílus maga az ember-ezen gondolkodj kicsit! Nem töröltem vagy tettem offba a hsz.-eid,pedig lehetne a stílus miatt.
2.
Mindenből van hibás,képzeld a prémiumnak kikiáltott autóm agyondicsért üzemanyag ellátó rendszere 3. cserére lett jó-az első helyből nem működött ,a második 2 napig és a 3. azóta is jó(2 év).És a márkaszervizben se találkoztak se előtte,se azóta hibás darabbal.6 számjegyű összeg volt és 1 hónap tortúra....
Szóval mindenből előfordul hibás.Vidd vissza és cseréltesd ki vagy válassz mást-a te döntésed.
A tapasztalataid jó hogy megírtad,csak nem ebben a formában-nem kell hisztis ovisként viselkedni és mindenkit szidni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
PeTeR_33 #32188 üzenetére
Csak azt nem látod be, hogy az érvelésed pontosan azt támasztja alá, hogy ez az 5 venti teljesen inszignifikáns a típus megítélése szempontjából. Nyilván legyen itt, hogy volt ilyen, de ettől nem lesz szar a márka, a tömeggyártás ilyen és kész.
Én vettem anno a morgós Pure Wings-ből, nem tetszett, visszavittem, vettem mást. Azóta volt szerencsém rendesen működő példányokhoz is, azok jók voltak azon az áron.
Felesleges ebbe többet látni, ami, ettől függetlenül nyilván rohadt kellemetlen, mikor ennyi pénzbe kerül, de vannak gyári hibás high-end telefonok is. Szar lesz egy P20 pro attól, hogy neked éppen egy hibás darab jutott? Nem, csak élni kell a jogokkal amik megilletnek, mint fogyasztót, ha hibás terméket kapsz.
-
Beretvás
veterán
válasz
PeTeR_33 #32183 üzenetére
Képzeld vettem már boltból hibás Saber lapot 60k ért, amit nem tudtam legariztatni mégsem sírom tele a topikot és ócsárolom az amúgy jó terméket.
Van garancia vissza kell küldeni és kész, ha nincs akkor meg be kell nyelni a dolgot és nem itt hőbörögni mert itt rajtad kívül senkinek nem volt még rá panasza..
-
válasz
PeTeR_33 #32109 üzenetére
Nekem 6 db van az emlitett SW3 140mm ventibol (igaz nekem pwm- high speed verzio)
3-3 erkezett 1honap elteressel . Mindegyik hibatlanul mukodik.
Ha jol sejtem neked a DC alapu van , probald meg fix 12V ra kotni ,es ugy allitsd le a gepet . Ha akkor nem csinalja akkor az alaplapod ventiszabalyzasaval van valami gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged