- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilibandi
csendes tag
Én ezt csinálnám:
Kivágnám a ház alját, plxi rá. 12cm lyukat vágnék a plexire, amelybe egy 12es venti kerülne. a plexit mattítanám, ledeket tennék a plexi oldalába, amitől a ház aljából ''sejtelmes'' fény jön ki. Esetleg egy multivibrátorral a ledeket villogtatni is lehetne, mint az undergroundban.
Szerintem.
De ha nem szereted a csicsát, akkor vágj bele egy ventinek helyet, porszűrővel, aztán kész. -
M0Dair
senior tag
Szal... van egy házam, amit használtan vettem... iszonyat jó, csak
az előző tulaj olyan ragasztóval nyomatta rá a neonjait, hogy a ragasztót se lakklemosóval, se kromofággal, se ilyen benzin alapú cuccal nem lehet leszedni... megpróbáltam levakarni, de a festékkel együtt pattant le a cucc, pedig AMG festés van a ház alján... Ez a 2 szarság a ház lábai között van...
Gondoltam rá, hogy, ha már ott van az a 2 kis foltocska, akkor moddolni kéne új lábakat rá... pl kivágni azt a 2 foltot és oda rögzíteni kazánlemezből lábakat... vagy nemtom... tippeket várok... hogy a maradék ragasztót mivel szedjem le, valamint mivel javítsam fel a festést, vagy minek vágjak ki helyet a foltok helyén...
Pl az se lenne rosz, hogy kivágom azt a csíkot és beplexizem... de ott lent semmi értelme!:S
Tudom, hogy a ház alján senkit nem zavarnak a foltok, de mégis valamit akarok oda tenni!
Szal tippeket plz... semmi jó ötletem nincs most!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged