- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Tegnap este megnéztem a 4.-ik részt én is. Csalódnom kellett, bár ez nem lepett meg.
Voltak benne jó megoldások, péel a Kviddics stadion monumentális, a Magyar Menydörgő veszedelmes, de általánosságban 20szor unalmasabb a film mint a könyv.
A 3ik rész az egyetlen amely tettszett, ott el mertek rugaszkodni bizonyos helyeken a könyvtől, és ezzel izgalmasabbá tették a filmet, remek megoldások voltak benne. De itt... pedig ez a legjobb része a sorozatnak... mondjuk ez nem jelenti azt hogy ezt lehet a legjobban megfilmesíteni...
Ja, azért rossz filmben megnézni, mert összerombolja azt a képet, amit a könyv alapján képzeletben felépítetesz, és ha újra elolvasod már a fimjelenetek és a filmbeni megoldások ugranak be rögtön...
Na jó, azért nem volt katasztrófa, de az egész jól sikerült 3ik rész után többet vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest