Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
Bende1111 #10 üzenetére
Arra gondoltam hogy van iphone 15, meg 15 pro is. Mindkettő kicsi telefon a többségi androidosokhoz képest, és a pro még pár mm-rel kisebb is mint a sima 15. Szóval ha már akarnak valami irányt követni akkor ez legyen. Korábbi leakekben még volt olyan lehetőség is hogy 6,01"-os lesz a kicsi.
Ez a most pletykált 6,34"-os nem tud versenyezni méretben a i 15 proval, érezhetően nagyobb lesz, látva az eddigi pixelek kávaméreteit
-
Már-már elgondolkoztam, hogy a sima 7-est egy 8 Prora lecserélem a zoom kamera miatt.
De akkor tárgytalan, 9 Pro tökéletes ezzel a képátlóval. Nem kell szenvednem egy tepsivel. -
janeszgol
félisten
Legalább a kisebb telefon kijelzőjét ne növeljék. (Bár én annak örülnék, ha csökkentenék. Van elég lappáttelefon a piacon.)
-
paatrick
őstag
Akkor ennyit a 6"-os kicsi Pixelről?
Pedig vártam hátha lesz valami ellenfele az S24-nek. De továbbra se.
-
Ricardo
titán
Nocsak. Visszatér az XL vonal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Valóban készül a középső modell, örülhetnek a kompakt kameramobilok szerelmesei.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest