- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
MP-n durva akciók vannak veszek is 10 kiló fehérjét a picsába, úgy már durva spórolás azért...
-
avrilfc
újonc
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Volt már valakinek csuklóban inhüvelygyulladása , és ingyulladása?
2-3 hónapja bajlódöm vele, tuleröltetéstől alakult ki.
Szedtem már mindenféle szart, orvos felirt szteroidot is, az sem segitett.
-
gaborn1
tag
Ha már fehérje, most vettem shop builderen 10k-ért 3kg holland csokis MHN whey prot. Néhány ember problémázott, h xar íze van meg habzik, nekem izlik és nem is habzik. Jó nem egy wpp, de a hozzádobott 40g szőlőcukorral pont ihatóan édes, nem mint a scitec, ami nekem rohadt édes volt cukorral.Ha vki esetleg fehérjét keres és nem akar sokat rászánni, kipróbálna vmi újat, sztem ennyit megér. 1 bajom van vele, adagoló kanál nincs benne.
-
aleister
veterán
válasz avrilfc #96455 üzenetére
Nekem a nyakig húzás vágta gallyra a bal csuklóm. Kb 3 hete szívok vele. A gyakorlatot kivettem.
Étkezési zselatinos dolgokat meg gerincestől szardiniát eszem. Elvileg ezek jók a porcképződésnek.Lassan javulgat, de szerintem idén még nem lesz 100%.
szerk: ja meg néha kenem lóiszappal. Az állítólag jó anyag ínsérülésekre.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
avrilfc
újonc
Sajnos 2 hónapja pihenek.
Sajnos amikor elkezdett fájni leszartam, csuklószoritóba még edzettem.
Mióta nem tudok edzeni depressziós vagyok -
ampulla
aktív tag
Attól tartok, hogy ez már akut gyulladás, ami több hónapon keresztül is elhúzódik. Mindeképpen pihentesd. Fáslizd be és kenegesd gyulladás csökkentő krémmel. Fastum gél pl. Nekem legalább is ez segített. 1 hónapot azért pihentettem én is. Esetleg egy kis laza úszás vagy fizioterápia.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Zola007
veterán
volt
egyszerű a kúra: fájdalom csippalító + 2-3 hét gipsz
ha 2-3 hónapja bajlódsz vele, akkor az már lehet, hogy hegesedett és sose lesz az igazi.
Mielőtt jönne a "hádde én nem akarok gipszet" kérdés, mondom előre, hogy én se akartam, de nem opcionális választás, ha azt akarod, hogy meggyógyuljon.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aleister
veterán
-
ampulla
aktív tag
válasz Zola007 #96464 üzenetére
Akár gipsz is lehet az valóban jobb, de szerintem még egyenlőre maradjunk a fáslinál (habár te tudod, ha nem kell a kezed akkor mehet a gipsz). Nem tudom mit kajálsz, azt nem írtad, se a célod, hogy tömegelsz, vagy diétázol. De mérheted az időt és a medence hosszát, ennek függvényében ki tudod számolni mennyi kcal-t égetsz el és annak megfelelően tudod a kaját is bemérni. Azt mondják hogy egy jó lábazással 600-650 kcal is elégetsz. Ennek megfelelően ússzhatsz, vagy igazíthatod az étrended.
[ Szerkesztve ]
-
avrilfc
újonc
válasz ampulla #96466 üzenetére
Épp kőkemény tömegelésbe voltam.
Ugy terveztem, hogy május végén kezdek diétába.
Most nem tudom, hogy minek lenne több értelme, talán egy diétának,mivel gyülik rajtam a nem kivánt felesleg.Aleister: Shop builderes huzodzkodó progi, mindennap kb. 40-50 huzodzkodás plusszba mellette én toltam széles fogásu huzodzkodásokat is a progin kivül. Szoval napi kb. 100 huzodzkodás megvolt. Vasárnap volt csak pihenőnap
-
Zola007
veterán
válasz avrilfc #96467 üzenetére
háziorvos vagy ortopédorvos?
Csuklórögzítő is jó, de a merev fajta
Fásli sz.rt nem ér, ha lazára hagyod, nem fogja a csuklód, ha szorosra, akkor a keringés nem okés és csak bemelegszik benne a kezed, ami a gyulladást fokozza.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Vótam atta. A guggolás faxán nyomja a nyakam. Lehet Elment némi hús onnan csa a csont tartja .
Felhúzás 3x8 121kg-val gurtni nélkül is atta. Split squat - glute ham raise 3 sor has és sittes vádli. Pwo kaja [link] 250 gr darált pulyka Lidl faxtudja miahús 150gr rizs 100gr zöldbab. Előtte banán meg 80 gr gabonapehely tejjel."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aleister
veterán
válasz avrilfc #96469 üzenetére
Kar napon én is megcsinálok 5x11-et meg még ennyit félig leengedve, pumpálva. Ha olyan kedvem van csinálok még 5x8-at szűken is.
Szóval önmagában a 100 húzódzkodás nem vészes. Igaz én heti egyszer csinálok csak ilyet.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Shingen
addikt
láb - bicepsz vótam atta.
風林火山
-
Shingen
addikt
Uraim ki lenne közületek olyan rendes, hogy edzésterveket írna nekem?
Mivel a teremből lelépett a pali aki eddig diktálta a menetét a dolgoknak.
És ő azt vallotta minden héten változtatni kell rajta mert az izom megszokja az egyoldalú terhelést és nem fejlődik úgy.風林火山
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #96471 üzenetére
Nem fingtál be a babonapehely+tej kombótol felhúzásnál?
Én kviettem a zabot a mindennapi étkezésemből. Nap végére olyan voltam mint egy pöffeteg goma. És melóban nem a legjobb azon görcsölni, hogy ne fingj egy öblöset...
(#96462) BÁ Nutrition
Mindig van lejjebb....
De ebből ennyi pénz van? El nem hiszem komolyan.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
troller
senior tag
válasz avrilfc #96469 üzenetére
Nem tudom honnan jön ez a minden nap kúrd szét magad mánia. Aztán lehet csodálkozni, hogy nemhogy nincs fejlődés, de legalább még le is nyomorítja magát a jóember. Fel kéne fogni, hogy masszív cuccolás nélkül a legtöbb embernek baromira behatárolt a regenerálódási képessége.
Mondjuk ezzel nem téged akarlak hibáztatni, hanem azokat az idiótákat, akik ilyen programot ajánlgatnak.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
-
szőröscica
addikt
Váll-has volt, egynek elment.
Viszont ez csokis mogyoróvajas 100% WPP nagyon aljas. Először nem ízlett, de zabpehelyliszttel keverve addiktív.
-
kk831228
addikt
válasz szőröscica #96485 üzenetére
Wellness hétköznap vót, atta...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
BÁ Nutrition
addikt
"ebből ennyi pénz van?"
ennyi senkihazi van
amig a gyozike felmillio forintert(orankent) fellep a nyugdijasotthonban addig nincs min csodalkozni.. az h nem milliardos meg csak azon mult h ugy el mint egy milliardos...a riccs pinaja ugyanez pepitaban
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kiszi07
senior tag
Visszatértem, lassan 1 éve jártam itt, azóta feljött rám jó pár kiló felesleg. Durván 10-11 kg-ot mennyi idő alatt egészséges leadni? (Tavaly 6 hét alatt ment 12, de ekkor nem igazán voltam túl jól, betegeskedtem folyamatosan..)
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
nagyúr
Ez igen...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #96492 üzenetére
ez jo?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
szőröscica
addikt
Sok fehérje, mérsékelt ch, némi kreatin és glutamin, és te is lehetsz ilyen!
-
aleister
veterán
Fúúúúj!
-
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #96493 üzenetére
Gondolom szerinte igen...
Tisztára mint a fantasztikus négyesből a sziklacsávó.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aleister
veterán
válasz FollowTheORI #96496 üzenetére
A tipikus esete a "hogy legyünk kurva sok pénz, rengeteg idő és kin-keserves gyakorlatok árán, állati csúnyák"-nak.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #96496 üzenetére
azt vagom h versenyen ez elvart, de...
"szerencsere" engem nem fenyegetnek ilyen problemakyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
Mi van veletek? Viszen a képen látható úriember izmos!
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #96499 üzenetére
írnám alá azonnal. Pláne ha Toldi Zsuzsa is jár mellé.
qrva jó példát olvastam erre. Egy amerikai ürge írta, hogy ami a testépítésben folyik mainstream szinten az olyan mintha mindenki fikázná az NFL-t és a kicsit pocakos apukák vasárnapi dobálgatását akarná látni.
Persze ez itt nem a sportról szól, hanem mindenki szép izmos akar lenni nem szörny. Ettől függetlenül majd többet olvasom a futós topicot, hátha valaki elszörnyed mennyire undorító hogy a kenyai milyen gyorsan futotta a maratont, vagy az a torz Usain Bolt 10mp alatt a 100-at és mennyire undorító már.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest