- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
-
-
GoTReX
őstag
Wazz csak egy kesztyűt akartam venni builderen,de már itt is ilyen gyűjtögetősdi megy. Kedvencem a " Nem vagyok BUZI virtuális kitüntetés" Hajam eldobom.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz Angel2014 #95417 üzenetére
Ez ilyen pontgyűjtögetés ,amiket az oldalon való videónézés stb barangolásért kapsz. Van mondjuk értelmesebb: Toldi Zsuzsi dedikált plakát (Már akinek ő a példakép,nőknek.)
Ja amúgy erről jut eszembe. Profik a mostani és elmúlt érából is.Lehet tőlük szerezni vajon autogrammos képet? Am.-ban ez bevett szokás,de nem nemtudom mi a menete.
-
GoTReX
őstag
válasz szőröscica #95421 üzenetére
Na pont erről beszéltem,csak kutya nem reagált....
-
GoTReX
őstag
válasz szőröscica #95425 üzenetére
Jaja estefelé meg érzi az ember,persze ha rendesen evett hogy van a vérben tápanyag ,be van fűtve a kazán. Gondolkoztam rajta hogy egyszer 22:30 körül hazafelé beugrok és lenyomok egy edzést ,majd zárom majd én a termet. Próba cseresznye.
-
szőröscica
addikt
válasz GoTReX #95426 üzenetére
Azért a túloldalra sem jó átesni, én is nekiállok ugyan este 9-kor ha arról van szó, de ilyenkor már szellemileg vagyok rettentő fáradt a hosszú nap után, és nagyon nehezen tudok ráhangolódni az edzésre. De próbáld ki, hátha jó lesz. Viszont ha nagyon felpörögsz, lehet az elalvással is gond lesz.
-
GoTReX
őstag
válasz szőröscica #95427 üzenetére
Jaja az elalvás.Meg jól betöltök Ch-ból és szunya lehet nem a legjobb.
-
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #95431 üzenetére
Coleman bácsinak mindegy lenne, ha bambuszrügyet rágcsálna, attól is nőtt volna, max lenne rajt néhány fehér folt, mint az óriás pandán
Ma előttem állt egy srác a boltban. Én vagyok 184 cm, de a válláig nem ért a fejem teteje.
Legalább 215 cm magas volt.
Erről jutott eszembe ez a kép :[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
Voltam súlyemelésen. Cuki a pasi aki tartja tényleg, egy nagy mackó. Még csak elemeket tanultam bébisúllyal, de így is fárasztó volt az új mozgás. 10x5-ös sorozatokat csináltunk mindenből, kivéve a guggolást, az csak 6x5 volt, végigment keményen az 1 óra. Ja, és persze jól szétvertem a sípcsontom, full lila. De megdícsértek többször is, főleg a guggolásom.
Korábban értem, és láttam egy crossfit edzés végét, de nem tetszett. Az biztos, hogy a crossfitesek szeretik dobálni a súlyokat.
Viszont összességében tök pozitív tapasztalat volt, akik az órán voltak is szimpatikus, jófej embereknek tűntek, az oktatók is, biztos vagyok benne, hogy ez a nyitott, barátságos közeg sokaknak vonzóbb, mint a konditerem.
Egy barátom is jött velem kíváncsiságból, aki vagy 10 éve nem állt fel a kanapéról, és vett is bérletet, örülök, hogy ide jött velem és nem a Meccába pl. Nincs meg az élmény faktor.Ja, másik, ami halál fura kondis szemmel, és csak utólag realizáltam, hogy nincsenek tükrök sehol, szóval abszolút érzésre tanul az ember rögtön. Nem tudom ez jó e, én szeretem csekkolni, hogy jól csinálom amit csinálok, de másik oldalról itt annyira nem is lehetett volna, mert a "felfelé nézünk" gyakran elhangzott, szóval ha előre nézek a tükörbe máris nem jó.
-
margithid
veterán
Na a reggeli zabot lenmagot ma édesítővel és kis kakaóval ettem, tök finom volt, asszem igy megoldottam a kérdést, hogy myprotein vagy scietec.
Egyik sem, mert már felesleges -
Zola007
veterán
válasz margithid #95436 üzenetére
Ugye milyen felüdítő amikor magadtól rájössz a finom zab titkára!
- annak ellenére hogy már vagy 20x elmondtuk hogy érdemes enni
Néha tényleg tényleg úgy érzem, hogy valami bináris falra hányt digitális borsó amit itt elmond az ember...
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Alpachino
veterán
válasz margithid #95436 üzenetére
Próbáld ki a zabos-túrós lepényt...én már hónapok óta ezt reggelizem
2 tojás ( ha nem diétázol mehet sárgájával), 60g száraz túró, 60g zabpehelyliszt, én kakaó helyett 10-15g csokis protein port teszek bele, kevés folyékony édesítő, mivel a protein por valamelyest édesít rajta.
Ezt összekevered, ha sűrű egy kis vízzel felengeded és teflon serpenyőben kisütöd mind két oldalát
Az átfordításnál vigyázni kell, mert ha véletlen több túrót raksz bele, mint 60g, akkor könnyen törik....ez saját kísérlet....60g túróval még simán átfordítom
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kolosanyi
veterán
válasz Cassidey #95434 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Ha erősödni akarsz, szerintem a legjobb helyen vagy. Esetleg még a tornasportból kölcsönzött egyes elemekkel kiegészítve lehet még jobb eredményt elérni így hobbi szinten. Én is elmennék súlyemelésre a saját súlyos edzések mellé szívesen, csak nem hiszem, hogy bírná a rozzant derekam sajnos.
-
Peti78
őstag
A shopbuilderen "Nem vagyok BUZI!" virtuális elismerés...
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.