-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
válasz FollowTheORI #104949 üzenetére
Nem bírod el,nem iszol,kiszáradsz ,meghalsz! Így kell eladni valamit bazzeg !
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
GoTReX
őstag
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, adta.
-
addikt
válasz madle #104948 üzenetére
Én is akkor adtam el a kocsimat, amikor már ráköltöttem egy csomót, mert láttam, hogy ha továbbra is marad, akkor ugyanilyen ütemben viszi majd a pénzt. Így meg legalább még jó áron el tudtam adni
Holnap ezt a szépséget nézem meg, már teljesen beleszerettem, remélem nem fog csalódást okozni és jövő héttől már én nyüstölhetem(#104949) NetTom
Bizony, a hidratálás fontos (hangerőt kicsit nyomjátok fel, mert elég halk alatta az audio sáv)Egyébként felhagytam az étrenddel, amit eddig csináltam (Sok sok zöldség + napi fél kg hús, +közepes mennyiségű (magamhoz képest) zsír és semmi direkt ch forrás, mint pl. rizs). Igazából több ok is együtt állt fent, amiért végül nem tartottam ki mellette még egy hónapig.
1. Nem igazán hozta azt az eredményt amit vártam. Bár egy hónap még nem sok idő, de semmi szignifikáns súlycsökkenés nem jelentkezett. Az alak kicsit formálódott saját megítélésem szerint, de a súlynak már csökkenni kellett volna.
2. Nagyon macerás volt. Bár nem kellett mindent grammra méregetni és számolgatni, mint a már bevált módszeremnél, de erősen tévedtem, amikor azt hittem ez időspórolást jelent. Még méregetés nélkül is, nagy mennyiségű zöldséget minden nap el kellett készíteni. És az nem annyi, mint a rizs, hogy fél kiló megfő 10 perc alatt és elég egy hétre, hanem naponta salátát vágni, zöldségkeretet főzni, mellé párolni, stb. Ha csak egy órám ment el csak a zöldségre naponta, akkor már boldog voltam.
3. Nagyon kipattogtam tőle. Úgy néztem ki, mint egy 14 éves, tiszta pattanás volt a fejem. Nem gondoltam, hogy a nagy mennyiségű zöldség is okozhat ilyet, de úgy tűnik igen.Nem mondom, hogy egyébként szar étrend, mert legalább nem éheztem, de arra, amire nekem szükségem van - ti. néhány hónap alatt meglehetősen jó formát összehozni a nyárra -, nekem úgy tűnt, nem alkalmas. Talán mikor már megvan a forma, szinten tartani bőven jó. De sztem a fogyás nem ment volna vele elég gyorsan. Visszaálltam a megszokott rizs/köles/gersli + csirkemell + kis párolt zöldség kombóra, az eredmény egyből látszik, 1-1,5 kg egy hét alatt, és a fejem sem rügyezik már annyira. Na mindegy, amikor az embernek rövid határidőre kell komoly eredményeket produkálnia, akkor a kísérletezés nem igazán fér bele
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Nem tudjátok ti mi a jó. MOTOR
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #104961 üzenetére
Hát persze. Amikor a legkisebb hiba is úgy végződik, hogy a test 2 felé szakad, a végtagok megint egy másik irányba repülnek, a fejet meg valahonnan egy harmadik helyről kell kolosanyiéknak összeszednie. Akkor is ugyanez van, ha épp nem a motoros a hibás. Kurva jó ám a motor
-
madle
őstag
válasz FIREBLADE78 #104961 üzenetére
Persze, hogy jó. De az csak HOBBI. Én ezzel a kocsival melózom, ha lenne elkülönítve pénzem én egy Husaberget vennék.
HussarF: szépek nagyon az alfák, olaszos minőség, de a JTD-ről nem hallottam sok jót. Viszont egy szívó benzinessel nem lehet mellé lőni.
SORRY! JUST ON...
-
GoTReX
őstag
Na váll nap letudva, így a tegnapi mell-bicepsz után volt benne Rock'nRoll,nem kis mennyiségű Ca+Mg betermeltem ma ,hogy kicsit kisegítsem a szervezetet! Keddi láb naptól is még fáj a combom.
Holnap munka,most viszont már csak lazulás és kaja!
-
celf
őstag
válasz God Vazzeg #104945 üzenetére
tényleg a többi képén eléggé levágós, pedig az ide linkelt képe alapján kinéztem volna, hogy természetes "tehetség"
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz HussarF #104960 üzenetére
Szereted szívatni magad?
Félre ne értsd, az Alfák gyönyörűek, de az olasz autó egyszerűen hisztis. Bátyám is mit össze nem szív a kis Puntoval, de szereti. Sőt, én is szeretem, de azért máshogy mint a jellegtelen Corollákat a családunkban.
A motor azért nem olyan halálos, többször is estem már, kollégám országúti tempónál is borult, eltörte a lábát, de rendben van. Sokat számít, hogy milyen ruhád van meg mennyivel mész.
-
celf
őstag
válasz Cassidey #104947 üzenetére
bocs a mammut-posztért
szarul nézett ki alatt azt érted, hogy elkezdtek a bokáid kicsit megemelkedni a földtől? vagy egymásfelé elkezdtek bedőlni?
majdnem nem az ázsiairól linkeltem képet mert amúgy nem a súlyemeléshez optimális testarányokra gondoltam, hanem arra, ahogy
egymindegyik profi súlyemelőnek olyan szinten ki-, illetve bemegy valgus-ba a térde, méghhozzá óriási súlyok alatt, hogy rossz nézni. szerintem kitartó munkával szépen, szisztematikusan megnyújtották hosszú évek gyakorlásával a belső kollaterális térdszalagjaikat. jó, mondjuk súlyokkal szerintem pikapakk ki lehet nyújtani a szalagokat amúgy, nem kell nagyon gyakorolni azt.amúgy ez volt az a cikk?
másik érdekesség még az ázsiaiakkal kapcsoaltban, hogy nem csak testarány miatt képesek így guggolni, hanem ízületileg is "rátermettek". ismerősöm is mesélte, meg mozgástan órán is említette a tanárunk, hogy ázsiában gyakran látni, ahogy buszmegállóban a sarkukon ülnek és várnak az emberkék, telitalppal a földön, sarkuk hozzáér a seggükhöz gond nélkül, még alszanak is ilyen pózban. ezt nagy részben segíti az anteverzós csipő, ami elvileg nem egy túl fiziológiás dolog, mert hosszú távon térd meg egyéb gondokat okozhat, de a mélyre guggolásban mindenképp előny. és kint ez genetikailag ugyanúgy adott.megjegyzem nekem is van némi anteverzióm, de nálam nem stimmelnek a testarányok, szóval nem leszek súlyemelő olimpikon, sorry world rám máshol van szükség
szóval amúgy sem akarok így beleülni a guggolásba, megelégszem egy vízszintes vagy kicsivel az alatti szinttel.
azért érdekel most ez a cipő téma, mert már kezdem nagyon megelégelni az instabil nike cipőm, és régóta szemezek a Reebok Nano 5.0-val, ami egy crossfit cipő, majdnem teljesen lapos a talpa, nem süpped össze-vissza be a súly alatt és nagyon könnyű, lightweight az egész. viszont 40k körül van és ugye ott vannak a profi súlyemelő cipők, ami végig ott motoszkált (kb eddig) bennem, hogy ennyi pénzért már leglaább olyat kéne venni, ami tényleg pro.
de a sarok nem kell, ezekszerint, ha van bokában mobilitás.
egyébként meg még nagy negatívum nekem, hogy nagyon erősen fedik ezek a csukák a lábat, semmit nem szellőznek, inkább a védő funkció van előtérbe helyezve. de mivel nem gyárként fogom fel a gym-et, ahol rámeg a targonca a lábamra, így sztem erre sincs igazán szükség[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Na itt vagyok a nagy faluban, jó korán érkeztem, de legalább van időm megnézni a helyet. Beszámolót írok este az eseményről, biztos sokat fogok okoskodni.
-
Cassidey
senior tag
Igen, talán ez volt.
Nem találom hirtelen a képet, szerintem már kitöröltem a telefonomról, befelé dőlt a bokám ha jól emlékszem. Én nem gondolom, hogy jobban védene egyébként, nem olyan vaskos bőrből vannak ezek. Persze más egy flyknit pl, de én sem ilyen, sem izzadás szempontból nem érzek különbséget. Őszintén, én nem költenék ennyit egy crossfit cipőre, de ha mindenes kell akkor értem benne a logikát.
-
wertigo1984
őstag
Urak!
Kitol lehet vasarolni Myproteint?
Janesz: gratula a vasgyuronak
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
vótam. Elkövettem az a hibát hogy azt hittem vagyok olyan kemény hogy biciklivel menjek. Végülis nem sok 6 km kb a terem... De sokan voltak levegő alig, szóval buktam egy-két ismétlést a keddi nem szerdai képest, de jó volt.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #104985 üzenetére
Az élet apró örömei,most az idő is szép! Legalábbis itt.
Múltkor próbálkoztam az aerob tartoimányos bringával, olyan 50p 1h körüli idővel. Azt vettem észre hogy kicsit lemegy az ember alfába ,és mintha már magától hajtaná... Nyilván ez egy rutinos bringásnak nem újság.
-
-
kk831228
addikt
válasz madle #104948 üzenetére
Vettél volna egy ilyet, nem lett volna gond...
[link]Egyik kedvenc, álom...
Jó mondjuk ez víz alatt nem megy úgy mint egy diesel, de a hangja kárpótol...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Dicker
őstag
válasz kk831228 #104989 üzenetére
Gyönyörű hangja van, mint amikor a lada-n kirohadt a kipufogó régen, vagy csak leszakadt.
Mondjuk amennyi közük van már ezeknek az új autók hangjának a motorhoz.. Múltkor láttam iphone-al vezérelték, hogy hogyan szóljon. De ahogy nézem már a 2.0-es tdi is szól így lassan. Szóval van remény még a suzukinak is...
Nekem ez álmaim járgánya. Az a hang. EU5-ös. -
kk831228
addikt
válasz Dicker #104990 üzenetére
Akkor gondolom ez se teccik... Ennek még jobban szétrohadt kipufogós lada hangja van[link] Tényleg szar, pfff...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Shingen
addikt
Hali!
5 napja nem jártam erre, cerkát áztattam wellnessbe.
Tömegelés jól ment.
Történt vmi érdemleges?[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz Woodslave #104994 üzenetére
Hát megmondom őszintén nem volt időm olvasni a forumot.
Egész nap pancsi volt, csúszdázás, pezsgő fürdő, masszázs, meg minden,este éjszakai fürdőzés, biliárd, úgyhogy fáradtan estem az ágyba.
Csak az FB volt időm átpörgetni.
Jah meg minden kajálásnál majdnem 1 órán keresztül zabáltam.
De csak is fehérje dús kajákat tömtem magamba, pulya, csirke, marha, tonhal, tojás, pulykamell sonka, saláták.
De azért desszert is ment rendesen.風林火山
-
Shingen
addikt
válasz Woodslave #104994 üzenetére
Ott is akartam terembe menni, de nagy nulla termük volt, az inkább a nyuggereknek volt ilyen átmozgató.
De ahogy ma haza értem egyből mentem terembe.
Majdnem egy hét kiesett, így ma mell-hát, bic-tric volt.
Átmozgató jellegű 3 gyakorlat mindre, egy bemelegítő magas ismétlésszámmal, másik kettő gyakorlatnál meg piramisba.Jól is esett.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Zola007
veterán
-
xcds
őstag
válasz God Vazzeg #104998 üzenetére
Kokszósz vagy nem?
-
syl5
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest