-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
nekem is menni kéne, de előtte össze kéne rakni magam.
mell-biceps-csuklya nap van elvileg.
szerk: lehet most a cattlebell swinget berakom csuklya gyanánt szuperszettbe a tolódszkodással. arra kíváncsi vagyok..by the way, legutóbb csináltam low bar squatot. leraktam jó mélyre a lapockámon kb a spina-ig, a rudat.
60 kilóval majd beszartam, épphogy nem maradtam lent.
és durván vízszint alá mentem a combommal, magamhoz képest
de sokkal nehezebb volt.
ehhez már mindeképp kell egy normális cipő[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz kolosanyi #105402 üzenetére
swing nem elsősorban csukja, de szerintem nagyjából a power clean-el megegyezik abból a szempontból, hogy a felfelé húzása a súlynak nagy mértékben csukja, a.k.a. trapezius felső rostjai.
szuperszettet én másra használom, tehát a tolódszkodást nem csuklyára csinálom (nyilvánvalóan bazmeg ), hogy aztán egy shrug sorozattal mégjobban kikészítsem a trapeziust, hanem a két izom, izomcsoport antagonistája egymásnak. azokat meg jó szuperszetteben dolgoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Barátnőm meglepett egy kis rendelt Kínaival. A mai rizs -csirke nyomokban ízt is tartalmazhat. Apró örömök
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #105408 üzenetére
engem is meglephetne valaki egy kis kínaival.
Mondjuk valami ilyesmire gondolok: [link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gaborn1
tag
[link]
Szóval így lehet az ember nagy és izmos. Ezek után nekem senki ne mondja, hogy szteroid kell. -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #105413 üzenetére
ebben meg annyi kínai van, mint egy duplasajtos hamburgerben
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bigmasterg
addikt
Azon gondolkozok, hogy kipróbálom 16/8as leangains jellegű időszakos böjtöt.
Edzést mondjuk sokszor inkább a kajálós időszak közepére, vagy vége fele tudnám berakni, ez nem tudom mennyire rontaná el az egészet.BCAA, L-Karnitin és társai gondolom belefér a böjtös időszakba, ha már a fekete kávé is mehet.
Aki próbálta már: érdemes lehet a 16 óra második felében bcaa-t / l-karnitint inni? (Nekem így van egyben a kettő, összekeverve.)(#105385) AsusBoy:
Azt nem írtad, hogy mi a célod.
Tömegelés? Szálkásítás? -
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #105416 üzenetére
Nem minek innál ilyet. Bcaa-nak akkor lehet értelme ha éhgyomorra edzel. De persze ihatsz is...
Fekete kv az kb. 0 kalória. A bcaa meg nem. Persze vanbak olya böjtös protokollok ahol megy a bcaa végig..[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gaborn1
tag
válasz bigmasterg #105416 üzenetére
Én ezzel fogytam le. Déltől este 8ig eszek, ebbe 3-4 kaját nyomok bele. Mondjuk könnyen tartom, mert 11 után fekszem , és csak akkor tudok elaludni, ha órákkal lefekvés előtt nem ettem, délelőtt meg mióta elhagytam közel 40 kiló testsúlyt, valahogy az étvágyam is vele ment.
-
Woodslave
félisten
Ez a lábedzés kinyirt megint mindjárt elalszok
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
Fekvenyomás kézisúlyzóval befeléfordított tenyérrel egyenes padon...Ezt miért nem látom ,csak nagyon ritkán videókban? Nem elbaszott tárogatásra gondolok,amit túl nagy súllyal csinálnak.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Peti78
őstag
(#105420) GoTReX én csinálom, furcsán is néznek rám.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
KAMELOT
titán
-
nagyúr
Csak úgy... rég volt már nem izmos csaj...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, majd holnap kiderül, hogy adta-e, én eléggé elfáradtam benne.
-
kolosanyi
veterán
Vótamatta. Ma sumoban húztam fel, új a mozgás, ezért 180-as 1 ismétlésig mentem fel, RPE 7 körülinek éreztem. Utána military pressben odacsaptam az érzésnek, 80-ba új rekord a 4 ismétlés. Végül döntött törzsű evezés, szűk nyomás és homokra engedés volt. A has és a nyújtás elmaradt, lusta vótam.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz FollowTheORI #105423 üzenetére
jól tetted! A hasa nagyon átjön, bár amugy se csúnya
kolosanyi: durva, egyébként a sumo deadlifttel könnyebb feljönni vagy simán? Soha nem próbáltam. Illetve miért jobb ez a fajta felhúzás?
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #105413 üzenetére
jó, mondjuk mobilról tényleg szebbnek nézett ki
kárpótlásul:Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #105420 üzenetére
azért nem látod, mert nehéz
én is szoktam csinálni, de csak 3.-4. gyakorlatnak, mert tricepszet, vállat mekínozzaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bigmasterg
addikt
válasz KAMELOT #105422 üzenetére
Hol írtam, hogy iszok?
Még el sem kezdtem, holnaptól akarom. (Illetve ma 18 óta nem vittem be csak vizet már).Amiket olvastam és néztem videókat, azokban mondták, hogy fekete kávé cukor nélkül belefér a böjtölésbe és éhség csökkentőnek jó, továbbá éhgyomorra edzés előtt is ajánlották.
-
Zola007
veterán
válasz madle #105426 üzenetére
set up és a push nehezebb, de a lockout könnyebb a törzspozíció miatt
Nem jobb egyébként , másabb. Húztak mindkettővel marha nagy súlyokat.
Adottságokat figyelembe kell venni, ha valakinek hosszú és erős a combja, de rövid a törzse, jobban jár a hagyományossal. Hosszú törzs, rövid combbal pedig a sumo kedvező.
Mobilitási problémával pl. a hagyományos kerülendő, mert az nagy mobilitást igényel csípőből.
Ha valaki mégis erőlteti, akkor később abból szokott összejönni a gerincsebésznek a BMW.Nekem pl. annyira rövid a combhajlítom, hogy nem tudok egyenes alsó háttal felállni conventional deadlifthez, ki is csinálná a hátam, így marad a semi-sumi és a sumo
http://www.powerliftingtowin.com -on keress rá, elég korrekten leírja a srác mindhárom verzió mit-hogyan-miértjét
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
na, ma csináltam képet én is, bár már épp tusolás után, szóval durranás lemenőben, de egyébként elég ratyi formában vagyok, még magamhoz képest is. látszik, hogy dec-jan-februárt végig stresszeltem vizsgákkal, költözéssel, állandó torokgyulladással. ha meg eljutottam edzésre, vissza is fáztam jó hamar, szóval kellemes szopóágon vagyok túl. de majd most. már csak pár hét az ujjab vizsgaidőszakig link mell-bicepsz-csuklya után.
ja és megfogadtam, hogy swinget akkor fogok csinálni teremben, ha már megtanultam rendesen vmi edzőtől, mert hülyén néztek rám nem kicsit. bár nem csináltam túl szarul szerintem, de tudni is akarom biztosra, hogy nem én vagyok az idióta volt egy srác... ott püfölte a boxzsákot a funkcionális részen. de annyira debil módon... közben szólt a gangsta rap a hangszóróból. egy élmény volt. kb hasonló modon nézhettek rám is a swing közben.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #105432 üzenetére
túl sokat ülök, ahhoz rengeteget kellene vele foglalkozni, tartósan és akkor sem biztos, hogy vezetne eredményre.
jógázni kellene hozzá, de én azt a vegetarianizmus és a homoszexualitás közé sorolom valahol félúton.nekem annyit nem ér meg a conventional, a többivel meg elvagyok
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #105434 üzenetére
most őszintén: kit érdekel a hasa?
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #105437 üzenetére
ha nem kezdő, akkor megteszi az is ami két arasszal feljebb van
-
celf
őstag
amúgy tényleg második képen ebből a szögből semmi vádlija nincs. ettől még elég mesés a kép
de nem értem, ilyen kockás hassal hogy leget ilyen bouncy booty-ja. vagy lehet a két kép nem egyszerre készült..
-
nagyúr
-
celf
őstag
válasz FollowTheORI #105440 üzenetére
semennyire nem értek a pózokhoz az a trükk, hogy nem látszik, mennyire szarul nézek ki, csak kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Hu ez a csaj...persze a hasa mar csak esztetikailag tesz hozza az elmenyhez.
Zola, kolosanyi: koszi, kiprobalom majd kivancsi vagyok, hogy milyen. Nekem alabol a deadliftnel nincs baj a mobilitasaal mert fullon egyenes derekkal megyek lentrol fel. Tehat az egesz utvonal okes. Annyi hogy pont a masik alkat vagyok: rovid torzs. Hosszu vekony labak. De lehet ennek ellenere menni fog a sumo valamennyire.
-
-
KoVee84
senior tag
most komolyan "jócsajok" vádlijáról meg hasáról beszélgettek? mi a pék bajotok van nektek emberek? itt mindenki b*zi?
-
-
KAMELOT
titán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest