Hirdetés
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsakompot
kezdő
Michael Jackson visszaköszön ló formájában. Illetve a tradicionális kínai fúvós hangszer egy japán világban.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
juj de gáz ez nincs tényleg ennyire minőségellenőr náluk? komolyan jelentkezek hozzájuk ez már kabaré
alright ubisoft you won, i will replay ghost of tsushima one more time
-
Tasunkó
senior tag
válasz Kacsakompot #1 üzenetére
Az Ubinál úgy lehetnek vele, hogy nekik a kínai éppolyan ember mint a japán. Nem tesznek különbséget.
Kérek egy számot a jútútú
-
Kacsakompot
kezdő
Ha ők ássák meg az Ubisoft sírját, akkor már bánhatják, hogy nem tesznek vagy tettek különbséget. Ez a két nemzet óriási vásárlói potenciállal rendelkezik és tradicionálisan utálják is egymást.
Ez is mutatja, hogy az Ubisoft képtelen visszatérni a siker útjára egyszerűen nem látni a lejtmenet végét.
-
herion
tag
37K dislike 1 nap alatt azért árulkodó Gondolom a progresszív mainstream média majd megint egy hangos heater kisebbséget fog emlegetni
Who Let The Dogs Out?
-
homerhamm
addikt
Ezek tudnak mást csinálni Assassin's Creeden meg Far Cry-on kívül?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Farkassacred
őstag
Trailer alapján a Got-hoz képest egyenlőre piece of sh.. kategória. De remélem hogy azért lesz ebben valami még.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
VoltanIgor
tag
Igazából még a zene is olyan a trailer alatt, mintha fogalmuk sem lenne, milyen az autentikus japán dallamvilág, ezért egy afféle "vidékre jó lesz" generic ázsiai tinglitanglit tettek alá...
Összehasonlításképpen a Tsushima zenéjében is vannak nyugati motívumok, de ott pontosan tudták, mit csinálnak, és minden elemében visszaköszön a japán zenei világ, hangszerekben, és motívumokban is.
-
creedszl
aktív tag
Szerintem a random utcai npc-hez a AC 1 óta nem nyúltak(animáció, az a minimál ai ami alattuk van) csak folyton új skint kapnak...
Hulligaaan
-
myckey
veterán
Környezet az okes, mint általában az UBI háza táján. De a lovacska azért odabasz, meg a többi is
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
KISDUCK
addikt
Pár dolgot elszabtak, korábban már panaszkodtak japánok, hogy zászlókat és egyebeket is, de látom kommentekben is van észrevétel:
"I’m Japanese. 1:22 We don’t hold pens like this. This is the Chinese style. Ubisoft doesn’t try to know about us."[ Szerkesztve ]
-
nanocry
tag
Szerintem már a Black Flag óta rükvercbe vannak, ez az én meglátásom.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
herion
tag
Mondjuk az se kutya amit most az R6 Siege-el művelt az uborkaszoft a Y9S3-ban.
3 hete, a teszt szerver játékosok ezrei jelentették, hogy az új DX12 fjúcsőr és a Vulkán támogatás megszűntetése gyakorlatilag játszhatatlanná tette a játékot.
A ubi konkrétan telibesz..a a visszajelzéseket, és szemrebbenés nélkül kiadták a frissítést abban az állapotában, vagyis egy vödör híg fekália minőségben.
Persze miután felrobbant a reddit meg a twitter oldaluk, sűrű elnézések közepette kiadtak egy közleményt hogy tudnak a hibáról, és dolgoznak rajta
Kerek 2 hetük volt a teszt időszak alatt foglalkozni a problémával mielőtt élesben ráeresztik játékosok százezreire a frissítést....Who Let The Dogs Out?
-
Televan74
nagyúr
Ma elég nagy divat lett utálni az Ubisoftot. Meg se nézik a videót, de már megy is a dislike. Egy avatár mögött megbújó suttyó embernek is joga van beleszólni mindenbe.
Pedig nem olyan rossz a látvány, nyilván nem tökéletes. Én kedvelni fogom, nekem elég ha megüti a Odyssey szintjét. Az hogy milyen zászló nem illik a játékba, na az pont nem érdekel. Hányan ismernek japán zászlókat?
Az hogy melegek, leszbikusok vannak a játékban, hát istenem minden korban és kultúrában szép számmal megtalálhatók voltak. Hogy ez nem illik bele a mai hetero idilli világképbe, hát csak sajnálni tudom ezeket az embereket. Folyamatosan belepiszkítanak a törékeny kis lelki világukba.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #21 üzenetére
Semmi új, a divat diktál, a net pedig szokásos... ( meg a mantra is )
Azért az Ody és az Origins odatette, de ebben a videoban nekem sem kerek pár dolog.
Szóval egyelőre ne emlegessük egy laponA buzsik meg a lesboszik pont nem érdekelnek. Leszbik okes.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Farkassacred
őstag
Bőven megérdemlik az utálatot, de persze az is érthető ha valaki még kitart mellettük. Én személy szerint előbb adnám oda az első hajléktalannak az utcán azt a 30k-t, minthogy az ő zsebüket tömjem tovább.. Értéktelenek és súlytalanok lettek a játékaik sajnos..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
homerhamm
addikt
Épp az Odysseyvel játszok. Ezek szerint a Ubisoft fizetett embere vagyok?
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
k-adi
nagyúr
válasz Farkassacred #23 üzenetére
Sokan a régi emlékek miatt tartanak ki mellettük, de azt kár lenne tagadni hogy látszik a minőségbeli romlás. Szépek a játékok, de tartalmasak is?
-
wjbhbdux
veterán
Nem feltétlenül azért kapja a dislikeot mert a játékkal van bajuk, hanem mert pl Kína ideges hogy Japánról szól helyettük, és ráküldték a bot sereget, amire Ubisoft a saját bot seregét küldte felpontozni a nyalikommenteket, és most egymással vitatkoznak a botok a youtube videók alatt. Teljesen figyelmen kívül kell ezt hagyni, majd az eladásokból kiderül az igzaság.
/s
-
Juhaszatti
addikt
-
flexxx2
őstag
válasz Juhaszatti #29 üzenetére
inkább megnéztem mit is jelent a tartalmas, nehogy rosszat mondjak:
"1. Anyagilag sokat magába foglaló, nagy térfogatú, terjedelmes, bő"
ez igaz, tele van minden cuccal mint a búcsú, csak szerintem olyan is a minőség mint ott,
pl. rengeteg harc az van, csak sajnos elég a bal gombot nyomnod a győzelemhez, ezért unalmas, ismétlődő" 2. Szellemileg, erkölcsileg értékes."
ez mondjuk a legtöbb játékra nem igaz, azt hiszem erre se -
rottenbull
senior tag
Az igazi problema szerintem az, hogy azsiaba tettek a jatek helyszinet. Hosszu evekkel ezelott minden ac bejelentes alott toltak a japo maniasok, hogy legyen Japan. Volt vmi online helyszin wishlist is ahol ez vezetett. Mar ott latszott, hogy problema lesz belole ha parezer arcra akarnak hallgatni. Folytathattak volna az odyssey-t es furdenenek az elorendelesekben.
-
Darth_Revan
veterán
válasz rottenbull #31 üzenetére
Perpillanat jobban aggódom az optimizáció miatt.
Eddig egyetlen AC játékot sem találtam ami tökéletesen futna.
Összeraktam egy vadi új gépet, 14700KF+4080S+1000W táp+32 Gb 4400 mhz ddr4 ram és perpillanat az AC Valhallát kezdtem, de akármilyen beállítást csinálok, akármit ki/bekapcsolok/beállítást csinálok Windowsban vagy NVidia Control Panelben, egyszerűen nem fut tökéletesen, volt olyan beállítás ami után inkább csak rosszabb lett...
FPS-el nincs baj a pontszámok tökéletesek (benchmark szerint átlag 158 FPS ultimate high 1440p-ben), de perpillanat Stavangerbe a városba belépve a 140 FPS úgy néz ki mint az 50 FPS... forgatom a kontrollerrel a kamerát (PC-n tudom, hogy bűn XBox kontroller ) és látszik, hogy lagol az egész
Rohangálok körbe és egy ideig jó, majd bizonyos pontokon megugrik a kép vagy megint lagol a kamera mozgás.
AC Valhalla Benchmarkja is érdekes, sok ponton többnyire tartja a 97-99% GPU használatot, viszont egyes pontokon leesik 80-90%-ra. Hagyjuk már, hogy NVme SSD kevés és asseteket kell betöltenie...
G-Sync ultimate monitorom van, de Ubisoft játékok mintha a G-Sync-et le se köpnék.
RTX 3080+12600K alatt AC Odyssey és AC Origins ugyanez volt, valahol jó volt, sok helyen meg lagolt.
Bíztam benne, hogy +2 mag+sokkal erősebb GPU és táp megoldja a gondot, hát francokat. Hiába hozza a gép a pontszámokat benchmarkok alatt, ubisoft játékokban sok helyen úgy néz ki a 140 FPS, mintha 50 lenne... játszható, de azért elég gáz.
Hasonló hulladékra számítok AC Shadow terén is, majd jó lesz 75% akcióban
Far Cry játékok is ugyanez, RTX 3080 és 4080S-el is...van pont ahol jól néz ki, van pont ahol viszont úgy lagol mintha csak 50FPS lenne
Ezért sem veszek többé soha megjelenés napján Ubi játékot, egyszerűen nincs egy AAA játékok sem ami csúcs gépen is tökéletesen futna mikroakadás nélkül és ezeket soha nem is javítják, egyszerűen a gyökeréig rossz az összes.
Közben meg lehet a Windows 11 is hulladék úgy ahogy van, a saját Xbox kontrolerüket ha hozzáadom Bluetoothon keresztül akkor memória hibákat dobál a GameinputService a windows leállításánál, még friss Windows telepítésnél is (fórumok alapján több mint fél éves hiba amit a MS b@szik javítani). Ha meg letíltom ezt a szolgáltatást akor meg a Game DVR bolondul meg és minden játék indulásánál ahol overlayt tenne be errort dob a játék indulása előtt vagy közben
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
válasz Darth_Revan #32 üzenetére
Ez lehethogy sajátosság náluk. Az Eizo részeket játszottam ki nem olyan rég, és talán a 3. a Brotherhood futott a legsimábban, hiába az FPS érték, mindig olyan akadozósan érzékeltem. Volt hogy jobb lett, ha lejjebb vettem a teljesítményt. Mintha túl jó erős lenne a motornak a grafikus kártya.
Kérek egy számot a jútútú
-
rottenbull
senior tag
válasz Darth_Revan #32 üzenetére
Xboxon nincs gondom egyikkel sem. Egy poppet olcsobb is volt.
-
k-adi
nagyúr
semmi gond nincs a helyszínnel, sok potenciál van benne, ideje kicsit meglovagolni a keleti, ázsiai mitológiát is
-
KRoy19
őstag
Nincs baj a japán helyszínnel, ez látható a Ghost of Tsushima népszerűségéből is. Ha nem érezték volna úgy Uborkáék, hogy meg kell keresniük az egyetlen négert, akiről volt pár feljegyzés abban a korban és meg kell tenniük főszereplőnek, akkor sokkal nagyobb népszerűségnek örvendene a játék.
Részemről nem gáz, hogy nincs nagy népszerűsége, mert legalább gyorsan lesz olcsó és valószínűleg teljesen jó szórakozást fog nyújtani.
-
anulu
félisten
annyira zseniális minden ezzel a játékkal, hogy 2025. február 14-re eltolva a megjelenés
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
herion
tag
Skull and Bones gyakorlatilag elhasalt, Outlaws alig fogy. Másik kiadóktól is buktak a több száz dollár millás AAA játékok idén, Kill the Justice League, Concord stb.
Gondolom uborkáék abban bíznak, hogy egy negyed év várakozás után majd elfelejtik az emberek a 2024-es év játék botrányaitWho Let The Dogs Out?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen