Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Archanon
üzenetére
Tudom hogy mehetnek más titlék is de a minipetek azok változóak a piacon. Volt hogy 3-4 napig árultam egy Lich-et még anno mikor kb ilyen 100k + okat fizettek érte. De senki nem vitte el 100k -ban sem pedig azért úgy az már ajándék lett volna. Ezért beraktam HoM-ba inkább azóta gyűjtögetem őket. Asszem olyan 20db van már bent vagy több.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze ami tetszik minipet azt még meg is hagytam.
-
Archanon
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
UW-ba vagy FoW-ban utoljára 4-5 éve jártam.
Igazából soha nem éreztem azt, hogy nekem most hamar pénz kell. Mindig a magam kis unalmas játékmenetével éltem. Majd ha összeszedtem minden hero-t ritummal, talán azzal nekiállok valami jövedelmezőnek.Ami pénzt eddig szedtem, azt többnyire minipet-ek eladásából kapartam össze. Az a gond, most is tele vagyok néhány eladhatatlan példánnyal... S egyre csak csökken az áruk, előbb utóbb nem érnek majd semmit.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Archanon
üzenetére
Egy FoWSC-hez, illetve UWSC-hez nem sok ész kell, és rengeteg pénzt össze lehet kupálni minimális idő alatt.
Én nagyon örültem annak, hogy már tele lehet pakolni a csapatot hősökkel. Kiéltem magam, és csináltam pár saját teambuildet. A dupla discord és hasonlók is elbújhatnak mögöttük. Az SC-ket leszámítva én is H/H-zok, most már csak hősökkel.
-
xKacsax
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, gondoltam rá hogy bele kéne fogni újra, főként hogy már így a fő karakteremmel is megtudnám csinálni, csak én mostanság inkább a PVP-n vagyok rajta.
-
Archanon
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyehheh, soha nem igazán voltam a farm mestere (az ősidők griffon farmját kivéve, első gladiator 15k armorom onnan volt), inkább csak questek és missionok, térkép felfedezés, lassú gyűjtögetés. Kb. ebből áll az én GW játékom.
S persze magányosan, herokkal (régen hencsikkel). Nem csoda, hogy állandóan beleunok, de valahogy mindig visszaszív magába. 
"Survivor" nekem 73k volt eddig a max.

-
FehérHolló
veterán
-
xKacsax
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na az kellemes lehetett akkor. Én 900k-nál haltam meg egy disconnect miatt, azóta el sem kezdtem a survivort

-
-
FehérHolló
veterán
válasz
Archanon
üzenetére
Azért PvE-ben valamennyi gyakorlattal simán össze lehet kalapálni óránként 30-40k pénzt. Főleg ha tudod, hogy mit érdemes salvage-elni, mit+hol vesznek a játékosok előszeretettel (és sokért) és mi mehet a kereskedő NPC-nek.
Én most a Survivor-t akarom kimaxolni. Előző alkalommal már 1.1 millió XP-nél jártam (összesen 1.3 kell), majd egy haveri összejövetel után félittasan felmentem játszani, és az első csapdától (Skeleton Impaler rakta) meghaltam.
-
xKacsax
aktív tag
Azért az még mindig elég humoros hogy felvehesselek a friend list -re törölnöm kéne valakit róla

-
xKacsax
aktív tag
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Archanon
üzenetére
Rendben, felveszlek majd én is és majd írok.
Amúgy meg RA-->Random Arena, ZE-->Zaishen Elite
Az RA-ban ugyebár normál véletlenszerű csapatok harcolnak egymás ellen gladiátor pontokért és most már strongboxot is ad minden 5-ik győzelem. A ZE-ben meg naponta 6000 balta pontot lehet gyűjteni, általában 3 Trapper ranger és 1 Nuker ele vagy Fast Casting mesó 
-
Archanon
őstag
ZE? RA?
De nem szeretem a rövidítéseket...
Amúgy én talán még ritkábban járok fel, megint holnap lesz 1 hete az utolsó belépésemnek, szóval nem lesz gond. Én is amúgy achikat gyűjtök, nem ártana összekapni GW2-ig a pontokat, csak tényleg rohadtul unalmas egyedül.Beteszlek friend listbe [jééé, hosszú évek óta az első friend...
], aztán majd meglátjuk összefutunk-é. [IGN: Yaasmin Amraphel - hehe, véletlenül se jönnének rá a karakterneveimből, hogy magyar player vagyok.
] -
xKacsax
aktív tag
válasz
Archanon
üzenetére
Hát én kb 3 napja léptem be a MEOW nevű klánba, többnyire PVP jellegű klán és persze külföldi. Aktív magyar klánokkal már nem találkoztam lassan 1-1,5 éve. Azért is lenne jó mert ha minden jól megy akkor idén már érkezik a GW2 és addig azért szeretnék még pár HOM bejegyzést összegyűjteni, ami persze egyedül unalmas és nehéz. De ha többen vagyunk rá akkor talán sokkal jobb. Ha esetleg úgy van akkor vegyél fel [IGN: Lina a Magus] (mondjuk mostanában csak 1-2 órára megyek fel, a napi ZE-t lefarmolom meg kicsit RA-zok.
-
Archanon
őstag
Hát én az ilyeneket eddig mindig kihagytam. Dungeonbe se megyek, semmilyen rarecuccnyerő valamire nem megyek, se UW, se FoW, legalább már 3-4 éve. Azóta magányos farkas vagyok. Szóval nekem már oly mindegy milyen kaszttal megyek. PvE ezerrel, questek, missionok megoldása, természetesen nem ész nélkül napi 23ban, ritkán, de mást nem igazán csinálok. PvP is nagyon ritka, csak ha faction kell. Bár jobban belegondolva, lehet el kéne kezdenem majd, talán jó móka.
(Van egy pár hely, ahol még csak nem is voltam...)Össze kéne dobni valami ideiglenes PH-s guildet, aztán majd később tárulnánk valahová.

-
válasz
Archanon
üzenetére
Hát anno sajna Urgoz Runra soha nem fértem be se paragonnal se mesmerrel. És nem akarok megint egy olyan karaktert csinálni, amivel a kispadon kell ücsörögnöm az endgame-nél. (Missionöket simán ledarálom bármelyik classal, az nem gond, de pl farmbuild a mesmernek csak 1 van wikin: Any/Rt spirit spammer :p )
-
Archanon
őstag
Most én is rituval aprítok, első spirit spammerem.
Még kell 1-2 skill. Nekem felüdülés volt, mert amúgy döglassan haladtam a többi kaszttal (lévén, hogy majd' az összes herom még henchman szinten áll). Mesmer szerintem is nagyon jó kaszt, én csípem. De az inkább PvP-re kellős. Paragon meg olyan, mint egy warrior/guardian, csak távolról. Az is tud hasznos lenni. -
válasz
Archanon
üzenetére
Jah, az nem lenne rossz. Bár jelenleg a cimbi még mindig szenved a Defender of Ascalon karakterrel, így áll a "progress". Közben meg megint az az érzésem van, hogy kiválasztottam a 2 legbénább karaktert, amit soha nem visznek el (Paragon, Mesmer). Rituval könnyű haladni, spirit spammer nagyon jó, csak dög unalom. Mesmer sokkal izgalmasabb volt, csak hát az sehova nem kell. Még farmbuildje sincs

-
Archanon
őstag
A karakternév beírásához az accounton lévő bármelyik karakter teljes (!) és pontos nevét kell beírni. Mivel minimum 2 "szóból" (akár különálló betűkből) kell állnia egy névnek, az általad beírt természetesen nem megfelelő. Ha még nincs az accon karakter, gondolom üresen lehet hagyni. Account névhez pedig a regisztrált email címedet kell beklattyintani. Nem maradt le a ncsoft.vmi?
-
-
-
Archanon
őstag
Ha feltelepítetted az összeset a CD-ről, akkor már "csak" a maradék update-ket kell letöltenie. Ez eltarthat egy darabig, elég nagyra duzzadhatott az évek során. Viszont amíg játszol, folyamatosan tölt le. Amikor átmész egy másik instance-ba, akkor általában betölti az ott lévő frissítéseket (van ahol több ezer, van ahol csak pár száz letölteni való van). Viszont 20 kb/sec tényleg nem valami sok, így nehézkes lesz élvezettel játszani. De előbb utóbb mindent betölt majd.

-
kexksz
addikt
Most elkészítettem a karaktert, valamit elkezdett letölteni. 20kb/sel szedi, így ez el fog tartani egy ideig.... Ugye ezt nem kell minden pályánál végigcsinálni? Feltelpítettem amúgy az összeset CD-ről.
-
Archanon
őstag
Hát erre pontos választ nem tudok adni, mert akárhányszor factionsoztem, mindig minden questet megcsináltam, egész térképet felfedezgettem, így sokkal tovább tartott, mintha csak átszaladok a main questeken. Arról nem is beszélve, hogy ezt soha nem egyhuzamban, hanem kb hetek alatt.
De szerintem kevesebb, mint 4-5 óra alatt bőven meglehet, ha siet az ember. Sőőőt, ez még sok is szerintem. -
Archanon
őstag
Ezt mondtam feljebb.
Ilyen sajnos nem lehetséges. Viszont át lehet vinni a karakteredet "másik" kontinensre. Umm... Factionsben először is el kell jutnod Kaineng Center-be, majd Marketplace-be. Ott a dokkoknál azt hiszem találkozol azokkal, akik a küldit adják, amivel át lehet menni. Prop esetében azt hiszem Mhenlo van ott, Nightfall-nál pedig Kormir. -
Archanon
őstag
Folytatják egymást igen, habár nem sok közük van egymáshoz, ami van, az is minmális - mondom ezt úgy, hogy a játék felét nem értem. Szóval lehet, hogy igenis sok közük van egymáshoz sztori szempontjából is. Végig kéne már vinnem egyszer újra úgy, hogy nem csak átrohangászok, hanem jobban odafigyelek a sztorira is (most már csak a szókincsem gyatra angolból
).De egyébként teljesen megállják a helyüket magukban is a kampányok, szóval egyáltalán nem olyan, mintha pl. egy Mass Effect 3-at előbb játszanál, mint ME1-et.
-
Archanon
őstag
Zöld cuccból, hogy melyik a legjobb, eléggé szubjektív. Attól függ, hogy a builded milyen. Sok enchanthoz értelemszerűen az enchant hosszabbító a jó választás, vagy +energy ha sok energyt igényel a build. Igazából én ilyenekkel soha nem foglalkoztam... De szerintem a legjobb választás, ha rare itemeket szerzel, s te magad fejleszted őket (mondjuk bizonyos esetekben drágább is, designtól függ)
A herok között nincs különbség, akár ugyanolyanra is megcsinálhatod őket (kinézetet kivéve persze). A páncéljuk szintenként növekszik, majd elérik az adott kaszthoz tartozó maxot 20-as szinten. Egyéb módosításokat a Rune trader-nél tudsz vásárolni nekik (rune+insignia).
Skilleket bizonyos kasztokkal szinte csak skill tradernél lehet venni. Pl. ritualist hiába csinálja meg Tyriaban a questeket, nem kap rewardként új képességeket (esetleg csak a másodlagos kaszthoz). Ergo ezzel szenvedés van. Persze léteznek tome-ok (Warrior tome, mesmer tome, etc.), amiket használva magadévá tudsz tenni (nem úgy
) már unlockolt (!!) skilleket. Ezekből van elite is, ezeket általában jó drágán adják. Ilyen könyvek (Tome) Hard mode-ban esnek.Amúgy ja, egyes karaktereknek (paragon, dervish, ritu, assa) kész kínszenvedés skilleket szerezni, ha nem akarsz sok pénzt költeni rá.
-
válasz
Archanon
üzenetére
BiS = Best in Slot. Adott karakternek a legjobb itemek/buildek. (wowból rám ragadt kifejezés) Találtam zöld item listát, de nem tudom, hogy mondjuk egy Prot Monknak melyik a legjobb staff. (Egyébként a 2 monk hero között van különbség?) Hol vehetem meg nekik a legerősebb statokkal rendelkező armort, ilyenek. Ezeket próbálom megkeresni, de nem nagyon találom.
Wowban sem lehet túl egyedi a karaktered, ez nem olyan nagy probléma.
Minipetből én is kaptam párat (ugye minden karakterem kapott vagy 4 szülinapi ajándékot fejenként). Bár arany minipet egy sem lett, csak lila.
Elite skillt tudom, hogy lopni kell signettel, de mi a helyzet a normálokkal? Azokat lehet valahol unlockolni/tanulni (a skill trainert leszámítva aki 1p ért adja darabját)
-
Archanon
őstag
BiS build? Ez még nekem is új...

1 platina+1 skill point 1 skillért természetesen normális. Ez a max persze... Karakterenként a skill vásárlás mindig 50 gold (asszem)+1 skill ponint-tól kezdődik, aztán képességenként növekszik valamennyivel az ára, míg el nem éri az 1 platinát. S szerintem szó sincs arról, hogy "olcsóak" lennének a képességek, az az 1 platina elköltés nekem mindig nehézségeket okoz, ha elite skillt szeretnék, vagy esetleg egy komplett új buildet. Persze egy farmos állatnak nyilván nem okozna gondot, aki napi 100k-t szed össze, vagy ennek a többszörösét.
Én a nulláról kezdtem úgy ~2 éve, azóta is csak 500 platinát sikerült összekaparásznom (mondjuk nem kifejezetten farmoltam), ennek a 60%-a ajándékokból (minipetek) eladásából származik, a maradék gold itemek, illetve merchant.
Egyébként WoW után tényleg felüdülés, csak kár, hogy nem lehet túl egyedire csinálnod a karakteredet. Na majd a GW2...

-
Én egyik cimborámmmal kezdtem el pár napja. (Ő warriort csinál - Defender of Ascalon persze, mert achi b*zi
)Én paragonnal kezdtem, de inkább rituval folytattam. ( 4 évig voltam healer a Wowban, kell egy olyan hibrid kari, ami tud healelni is)Nekem is az első 3 rész volt csak meg offgamers-en megvettem 1700 Ftért a kieget (dobozos itthon kb 3k). Grafikailag még mindig szebbnek tartom, mint a wowot. Játékosbázis már a közelében sincsen a 4 évvel ezelőttinek, viszont eddig nem láttam olyan outpostot, ahol ne lett volna legalább 1-2 ember. Magyarokkal nem találkoztam.
Archanon:A visszafutást kérdeztem igen, mert Ascalonig szerettem volna visszafutni, LAból. De inkább csak térképet fedeztem fel, mert futottam én mindenfelé, valahol a hegyekben bóklásztam észak helyett
Nem igazán találtam olyan térképet amin be lenne rajzolva a visszafutás útvonala. Visszatérve a Ritura ez lvl 20as, de igazából csak ennyi. Alap cuccok, kb a factions töredéke van készen vele, valamilyen farmoláshoz készült anno, így elég sok munka lesz még vele. (főleg, hogy skilljei sincsenek igazán)Ami érdekelne és nem találtam az az, hogy az egyes heroknak létezik e BiS build illetve itemek, és ha igen azokat honnan lehet beszerezni. Nyilván nem Urgoz vagy Zodiac cuccokat adnék nekik egyből jó lenne egy mezei "zöld" is.
A másik a pénz. Az létezik, hogy 1 skill megtanulása 1 platina? Ennyire könnyű már pénzt szerezni? A régi karakteremnél összesen kb 25 platina volt.
Illetve a későbbi endgame farm helyeket sem találtam meg wikin (akár solo, akár duo helyeket)
Hihetetlen egyébként ez a játék. Annyira felüdülés a wow után. Tetszik a PvP és a PvE elválasztása a skillek terén. A Bgre 15 secet kellett várnom az egyik régi karakteremmel! Szinte hihetetlen

-
Archanon
őstag
Vannak most is, több órás dungeonok, amiket rendes partyval lehet csak megcsinálni. Bár ha jobban belegondolok, most, hogy akár 7 heroval is tele lehet pakolni a partyt, megy az egyedül is egy jó buildel. Én nem vagyok pro, a sok lemaradásnak hála kb. én is casual tolom.

Egyedül csak akkor érdemes elkezdeni, ha ezt el tudod fogadni (egy normális playerekből álló partyt már szinte lehetetlen összedobni bizonyos helyeken). Viszont ha találsz egy jóféle aktív guildet (legyen magyar, vagy külföldi), a legtöbb problémád megoldódik.
-
Archanon
őstag
Az, hogy mennyi idő egy kampányt kitolni, attól függ. Csak mission-ökön szaladsz végig, vagy megcsinálsz minden létező questet, felfedezed a térképet, valamint kampánytól is függ. Ez utóbbi esetében akár eltarthat 100+ óráig is (persze egy pro japónak nem tudom mennyi időbe telne) pl. a Prophecies, de akár meglehet ~30 óra alatt is, vagy hamarabb. A többire pár hsz-el feljebb megtalálod a választ. Még annyni, hogy magyarok elszórtan, de vannak. Akármennyire ritkán játszom, szoktam látni magyar nevű karaktereket, habár nem annyit, mint régen..
-
kexksz
addikt
Huhh.

Utoljára ezzel a játékkal 5 vagy 6 éve játszottam. Megvan az alap game, a Factions és a Nightfall is. Azon gondolkodom, hogy újra elkezdem játszani, mert eléggé tetszett régen. Mekkora a játékosbázis? Mekkora a magyar közönség? Mennyi idő egy kampányt kitolni?
Új karit kezdenék mindenképpen. Régen volt egy 20as Assassinom meg egy 20as Dervishem, erre emlékszem.

-
Archanon
őstag
No problem.
Én amúgy is töröltem a fél éve ott állomásozó lvl 1 monkomat (pedig ha még fél évet várok, kapok ajándékot, yee), így utólag nem tetszett a neve se. (Mániákus karaktertörlő, és névmegszállott vagyok.
)Természetesen átmehetsz Tyria-ba, viszont a sztorit nem Ascalonból fogod kezdeni, hanem Kryta-ból (Lion's Arch). Persze senki nem akadályoz meg abban, hogy visszafurikáztasd magad Ascalon-ig.
Elonából még nem utaztam Tyriaba (vagy ha igen, nem emlékszem rá), de általában érdemes 1-2 táposabb karaktert vinni, hogy meg ne nyuvadjunk"Durrbeleb+"?
A karakterablaknál be lehet jelölni a "viselkedését" az adott hero-nak. Passive/Defensive/Agressive asszem. Koss talán a kezdetektől Agressive, és mindennek nekimegy, ami körülötte van, érdemes móresre tanítani (def.).Friendlist-hez ha egy acc-on belül bármelyik karakter nevét hozzáadod, akkor az onnantól az egész Acc benne lesz a listában. Régen úgy volt, hogy Zárójelbe megjelenítette a felvett név mellett azt a karakternevet, amelyikkel az adott player épp játszik. Gondolom ma is így van... csak nekem egy ideje tök üres a lista, így nem tudok pontos adatokat mondani.

Partyba berakni embereket egész egyszerű, nem kell beirogatni a neveket (ugyan azt nem tudom van e Friendlist-ben Invite to party, vagy hasonló). Outpost-on belül egyazon district-ben, rákatt az invitálandó playerre, és a party ablakban van egy + jel, vagy valami hasonló. Innentől ugyanaz, mintha beírtad volna a nevét. (Már ha egyáltalán ez alatt erre gondoltál.) -
Bocsi Archanon, de tegnap csak késő este sikerült egy kicsit kalandozni a játékban.Paragont indítanom ismét. (ofc female)
A kérdésem az, hogy Amikor itt a kezdő szigeten végzek (Kamadan) utána mehetek Tyriaba, hogy a Prophecies kampányt "toljam" le először? A három közül annak volt a legjobb hangulata talán. Vagy előbb érdemes lenne pár Herot még összekapni? (Megvan Mox, Dunkoro, és Koss is (aki még mindig olyan durrbeleb+, mint volt, már hiányzott
)Friendlisthez nem lehet accountot megadni? Illetve nem lehet friendlistből inviteolni partyba? Mindig be kell írnom a nevét az embereknek?
-
-
Úgy néz ki, hogy ismét elkezdek 0ról egy Paragont, a cimborám meg egy Warriort. A kérdés az, hogy idővel a Herok képesek lesznek rendesen healelni/supportolni minket? Vagy inkább egy healer ritut/monkot kéne indítanom? Láttam már pár videót ahol Herokkal farmolnak duoban, innen tippelem, hogy kicsit talán értelmesebbek, mint régebben.
-
válasz
Archanon
üzenetére
Igen, csak pl wowban az accountot is egy ~30 secenként véletlenszerűen generált jelszó védi pluszba (plusz a gmail email címet is). Ehhez képest a karakter név már nem nagy dolog, főleg, ha azt is be kell gépelni és a keylogger megjegyzi (hiszen nem 1x használatos).
Mondjuk 4 év inaktivitás után nem lopták el, remélem ezután sem (kopp-kopp).
-
Archanon
őstag
Én nem tudok semmi másról. Amióta ez az incidens megesett velem, és majd 4 évnyi (2200+ óra) munkámat gallyra vágták, azóta többször megváltoztatom a jelszavamat, sőt a mailt is átváltoztattam 1x. Gold sellerek ellen nem tudom mi lenne a jó... bár amióta bevezették ezt a karakter név megadást, csökkentek az ilyen esetek, úgy olvastam egy régebbi cikkben. Szóval hasznos dolog ez.
-
Archanon
őstag
Én ugyanígy érzek.

Nekem eddig minden létező kasztból volt már, de a legnépszerűbbek, akiket bárhová fölvesznek, még mindig a ritu, necro, monk. Buildek terén meg én se vagyko már otthon. Tartósan már nagyon régen nem játszottam, s ezért mindig változtak a skillek, ezáltal a hatásosan használható buildek is. Jelenleg a legerősebb karakterem a ritum, amit nemrég kezdtem el (~40 órányi game), de valami eszméletlenül jó vele szántani. Bele se merek gondolni, mi lesz, ha összeszedem a necro és ritu herokat mellé.
Két öreg karakteremet meg töröltem. Untam a fejüket, meg miután évekkel ezelőtt feltörték az accountom és eladták a drága "páncéljaikat", nem értek már semmit számomra... Ranger és egy monk. Tehát ezeken (és az általam nagyon nem szívlelt assassinon) kívül mindenből van. De most én is azon vagyok, hogy újakat tápoljak.
Rangert el is kezdtem, de a nevével nem stimmel valami. (Névmániás vagyok.) "Valoryn Lovogeth" << első név, amit poénból adtam karakternek (kivéve a Labszajszagu Paraszt-ot a Dungeon Siege II-ben). Lovogeth = Lövöget, ergo íjász.
Lehet, hogy újat adok neki, de lehet poénból megtartom.Paragonhoz meg annyit, hogy szerintem bármire lehet használni, bár én mindig is támadni szerettem vele.
-
/played -et próbáltam, de az istennek se akarta, már tudom, hogy miért.
Igen. Az első karakterem egy Me volt, amikor megvettem a játékot. Urgoz runra nem igazán akart vinni senki sem, és partyt is csak cimborákkal tudtam csinálni. (pedig milyen bulis is volt egy fast castingos Me/E. Mire az Elementalist elcastolt egy aoe sebzést én addigra kb beechoztam 2x és el is castoltam mind3 skillt)
Van valahol valamilyen guide, hogy mit merre találok? Eléggé el vagyok veszve sajnos.
-
válasz
Archanon
üzenetére
Tegnap beloggoltam. Hát kaptam egyből kb 5 szülinapi ajándékot

Nincs már sehol a tonnányi district, 1 van, a kisebb helyeken 0~5 emberke lébecol, a nagyobb városokban azért még vannak emberek. Sajna pvpzni nem tudtam elmenni - őszintén megmondom maga az irányítás is furcsa volt ennyi idő után, és nem is emlékeztem rá, hogy hol kéne jelentkezni PvPre. (played timeot egyébként hogy lehet lekérdezni?)
Keresgettem buildeket és szomorúan látom, hogy a paragon class még ennyi év után sem túl népszerű. Pedig anno rengeteg játékidőt fektettem abba a karakterbe és még mindig az a kedvencem. (bár nem tudom, hogy mennyire maradt meg az eredeti elképzelés a karakterrel kapcsolatban. Most mi akar lenni? Support/dps/heal?
-
Archanon
őstag
Hát, sok sikert hozzá.

Én soha nem voltam egy nagy party játékos GW-ben, mindig henchman-ekkel küzdöttem végig magam a küldetéseken (nagy nehezen persze), majd mikor jöttek a hero-k, akkor azokkal. Olykor-olykor ha rendes partyra is szükségem volt, mert nem tudtam megcsinálni egy missiont, összeszedtem egyet, de ez mára már szinte lehetetlen. Aztán amióta annyi hero-t teszel a partyba, amennyi a max. limit, azóta az "élő" játékosok teljesen kiszorultak, mint lehetséges csapattársak. Sokan jobban boldogulnak hero-kkal, mint playerekkel, szóval... itt sincs már elég player. Annyi baj legyen, vannak botok.
Szoktam egyébként még játszani, néha előveszem, csak így 6. év (~2600 óra) után már elég unalmassá tud válni.
-
válasz
Archanon
üzenetére
Igazából pont emiatt is jönnék vissza (jönnénk 1 ismerőssel), mert a wow 2 havonta gearcsere + napi questek + 10/25ös raid összevonása miatt létszámproblémák vannak. Kevés az ember 25ös raidre, sok 10esre, akik meg vannak azok meg hát, akkor már inkább megyek Olias-sal MMként..

-
Archanon
őstag
A játék mai napig szerintem még elég aktív, különösen PVP terén. Sőt, szinte csak ott, de ott pezseg az élet rendesen. PVE, hát ha épp nem Kamadan-ban eladnak, akkor nem tudom hol vannak. Rendes partyt már sokkal nehezebb összerakni, mint régen (a legtöbb outpost tök üres, különösen európai szervereken), bár ezt köszönhetjük a hero-k bevezetésének, legtöbben már single játékosok.
Aktív magyar guildek vannak még szerintem. Én 2-3 héttel ezelőttig tagja voltam egy haláli aktív guildnek, csak sajnos valamilyen apró-cseprő oknál fogva teljesen felbomlott, így most én is céh nélküli vagyok.
Itt talán érdemes szétnézni. -
Sziasztok!
Anno Nightfall idején hagytam abba a játékot és tértem át a Wowba. A helyzet úgy hozta, hogy gondolkozom azon, hogy visszatérek a GW világába. (GW2 meg sajna még odébb van ugye). A kérdésem az, hogy mennyire "haldoklik" a játék? Vannak még magyar aktív guildek?
-
Archanon
őstag
Guild Wars Game of the Year Edition az elvileg a Prophecies kampány, ugye? Ascalon-ban kezdesz, szép falu méretű királyság, amit a charrok ostromolnak.
Mit értesz új hely alatt? Egyébként mindig lesznek questek, amíg el nem fogyasztod őket, s később nagy küldetések, ún. 'mission'-ök (ezek fél vagy 1 órás küldik, a sztorit viszik tovább).
-
Archanon
őstag
Amíg meg nem döglenek a GW szerverek, addig bőven kitart, és mindent csinálhatsz benne, pve/pvp, mindent. Emiatt nem kell aggódnod. Elvégre ugyanaz, mint a sima verzió, csak más borítűással, meg van egy két bonus lehetőség benne (pl. beírod játékban egy városon belül: /bonus, és kapsz maxos spec. fegyókat, kezdésnek tökéletesek... ezt anno külön bonus seriallal lehetett aktiválni, de azóta megjelent ez a verzió, így bárkinek elérhető - feltéve ha megveszi ezt a csomagot). Egyébként itt van róla bőven info.

Tudod, a GW az olyan, hogy egyszer megveszed, és amíg le nem állnak a szerverek.

-
fradi81
veterán
Hello
Guild Wars Game of the Year Edition-el kb mennyit lehet játszani 'egyjátékos' módban, tehát egyedül questeket teljesítgetve? Fél évig kitart?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
huu Chantry of Secrets-ig el is kell még jutnom. hát megoldom ahogy tudom

-
PiciKenny
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
oh köszönöm megnézem

-
FehérHolló
veterán
válasz
PiciKenny
üzenetére
Chantry of Secrets
Temple of the Ages
Zin Ku Corridor
A három közül bármelyik. Leguggolsz (/kneel) a Balthazar szobor elé (a tábla környékén), előugrik egy rémség, beszélsz vele, mondod, hogy adsz 1k-t, de nem erősíted meg. Ha nem kér megerősítést, akkor kiírja, hogy nem tudsz, bocsika. -
PiciKenny
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
haha..ennyire láma nem vagyok
amúgy igen a küldetésre gondoltam 
FoW hol van?:$ pvpnél?
-
FehérHolló
veterán
-
PiciKenny
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nightfall meg a factions van meg öö honnan tudom hogy melyik van meg?

-
FehérHolló
veterán
válasz
PiciKenny
üzenetére
Ööö, fel is kell emelkedni, vagy nem tudom, hogy hogyan van németül.

Ascended, Closer to the stars, vagy a Hunted!-et kell teljesíteni. Prophecies - kristály sivatag; Factions - Sunjiang District küldetés; Nightfall - Hunted! quest. Ha végigvitted már egyik történetet, akkor ez már ok. -
PiciKenny
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez konkrétan mit takar? bocsi csak németes vagyok mint angolos

egy lv20as e/mo van
-
PiciKenny
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
FoW? öö kicsit noob vagyok még a gwben, ha tanítasz közben hogy miképp működik természetesen

-
PiciKenny
senior tag
hali
már több éve van gw accom. mostanában nem játszottam vele, email cím rendben küldtek új passt is. karakterem neve is stimmel és még sem enged be. változott talán megint valami biztonsági kérdés vagy ilyenek?? mint pl mikor bejött a karaktered neve.
-
Archanon
őstag
válasz
ZeroCaptan
üzenetére
Mondhatni úgy is. Új képességek, új fegyverek, új hősök [csapattársak/számítógép által irányítva.], és persze új térkép új történettel. Gyakorlatilag ugyanúgy, mint az összes többi campaign-nél, csak ehhez kell egy alapjáték.
-
Archanon
őstag
válasz
ZeroCaptan
üzenetére
A 3 Campaign közül édesmindegy melyiket veszed meg, mindegyik teljes játékot alkot önmagában is. [Persze a legteljesebb akkor lesz, ha mindet megveszed... viszont nem szabad fejjel menni a falnak, előbb próbáld ki mindenképpen, itt van ha minden igaz FREE trial: [link]] Havidíj nincs (#1), egyszer megveszed, játszol ameddig nem lesz világvége, illetve server leállás, ez viszont... nem hiszem hogy a közeljövőben bekövetkezne, van bőven játékos.
Helyedben ha külön-külön venném őket, mindenképpen sorban mennék. Történetileg annyira nem függenek össze, de valahol mégis. Mindenesetre a Prophecies szerintem kihagyhatatlan.

Ha végül esetleg úgy döntenél, hogy kell mind, s nem érdekel minden doboz külön tartalma, akkor itt van egy ilyen: Guild Wars - The Complete Collection. Ebben mindent megtalálsz.
-
ZeroCaptan
tag
Üdv
Nézegetem ezt a játékot, koreai szóval teszek vele egy próbát.
Melyiket vegyem meg? Melyik mire való??? Kell havidíjat fizetni a játékban?
Guild Wars Campaign 1: Prophecies
2 990 Ft
Guild Wars Campaign 2: Factions
2 990 Ft
Guild Wars Campaign 3: Nightfall
2 990 Ft
Guild Wars Kiegészítő: Eye of the North [Kiegészítő lemez]
2 990 Ft -
karicska
tag
hi!
Itt él még valaki?
Jó lenne találni embereket akik adott esetben eljönnek velem cooperative mission-kre. (pár hónapja van csak meg az első kampány) -
LLam
senior tag
sziasztok, 7-es szintű nekró vagyok, guildet keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazából soha nem éreztem azt, hogy nekem most hamar pénz kell. Mindig a magam kis unalmas játékmenetével éltem. Majd ha összeszedtem minden hero-t ritummal, talán azzal nekiállok valami jövedelmezőnek.

Anno a ládából esett egy Everlasting tonic, akkor megvettem a full obsit az elémnek és a necromnak aztán meg mikor 1 évre abba hagytam a játékot ellopták az accomat és mire vissza tudtam szerezni a @%!!@ tolvaj kitörölte az obsikat.
Csak azért csinálom én is mert az obsira gyűjtök megint.
Amúgy meg RA-->

)