Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
czanga
üzenetére
Mindannyian tudjuk, hogy a gumisok többsége igazi fakezű idióta. Nálam szintén ráhúzták levegővel, aztán rárakta a nyomatékkulcsot és végig racsniztatta az összes csavaron. Persze a nyomatékkulcs semmit nem mozdult, csak racsnizott, így csak színház volt az egész. Otthon lelazítottam mindet és szépen nyomatékra húztam. Ez van, hülyék.
Korábban ezt elmulasztottam egy négyévszakos garnitúránál, amikor 4 év után kaptam egy lassú defektet és gyorsan elmentem a gumishoz javításra. Na akkor hiába rakták rá a légkulcsot, meg se mozdultak a csavarok. 2 méteres erőkar kellett hozzá és a 100+ kilós faszi ott ugrált rajta. Szerencse, hogy a csavarok bírták.
Na azóta ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest