Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
egy Donington időt tud valaki mondani?
mondjuk nem baj ha f550 vagy bmw -
lorcsi
veterán
az autókhoz valahonnan spéci beállításokat lehet tölteni?
-
lorcsi
veterán
válasz
csurdongulos
üzenetére
gondolom lelassítást lehet azzal kezdeni jópárt méteren(ahol sötétedik az aszfalt) hogy elveszem a gázt aztán meg gyorsan lefelváltok
kormányok közt úgy látom még mindig a MOMO a legjobb, ilyen árkategóriában van egyáltalán vetélytársa?
bár nekem elég drága, olyan 10k -15k adnák inkább csak érte -
lorcsi
veterán
Sziasztok
én is elkezdtem játszani. ez az első szim-es autósom (előtte az nfs szériakkal játszottam), de ez teljesen más (vágytam is rá hogy valami ilyen stílusú autssal játszhassak) ennyire érzékenynek nem gondoltam. a kanyarodással elég nagy gondolm van még mindig(vagy 2 hete hajtom a köröket):
ha túl lassan megyek állandóan megelőznek és ha felgyorsítok kicsit úgy kisodródok a pályáról hogy semmi esélyem visszakerülni a bolyba
egyenlőre bill-el jótszom, elképzelhető hogy később kormány lesz belőle. de csak ha már így is normálisan megy
Tudnátok valami jó kanyarodási technikát ? -
lorcsi
veterán
nem künnyű e játék. elkezdtem vele játszani, de alig tudtam az úton tartani. és amennyi beállítási lehetőség van, csak kapkodtam ide-oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van még hová fejlődnöm...