- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Tudom, nem szabad a beépített benchmark-ra támaszkodni, de azért lefutattam. Játék közben is jól fut,konfig az adatlapon. Egyébként ez lett:
Statistics
Average FPS: 48.46
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 68%
Video memory usage: 77%Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 25
Detail Distance: 31Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: ATI Radeon HD 5700 Series
Video Driver version: 8.17.10.24
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz (annyi különbség hogy a cpu 2,48Ghz) -
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #23969 üzenetére
Idő közben rájöttem és megoldottam, kaptam no dvd-t, azt be raktam. Elindítom a játékot bejön a social club ablak, rákattintok aplay offline, itt bejön egy figyelmeztető ablak, ok és nem történik semmi. Social club regisztráció minden kép szükséges? ( ha igenm akkor ez lehet magyarország régiós?)
-
toldy
őstag
Üdv,
Ma feltelepítettem az alap gta IVet iso fájlból ( mielött bárki is , megvan eredetiben és abból csináltam iso fájlt) és van hozzá no cd/ dvd , mert így nem hajlandó elindulni ( és igen még mindig nincs odd a gépben). -
toldy
őstag
válasz
rup1u5 #23572 üzenetére
Azért mert ilyen a gépem és anno nem vettem bele odd-t, és nem is hiányzik. Csak a gta miatt nem szeretnék -8 ezerért venni. Steamről meg azért nem veszem mert nem használom, és mert itt PH-n is 4-5e körül van.
Kommy: értem köszi
-
toldy
őstag
Sziasztok,
Mostanában történik nálam egy kis gép fejlesztés - új vga,lcd,hűtő - és szeretnék venni egy gta 4-t. Megoldható az eredeti játék telepítése úgy hogy a laptopon csinálok róla iso fájlt és abból telepítem a "nagy" gépre - csak mert benne odd - ? Illetve lehet használt játékot venni, ezelat értem hogy lemez karcosságán kívül kell még valamire figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest