Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Face8814

őstag

válasz neongorack #9 üzenetére

Elnézést, de nem láttam a régebbi totyikot! :B
    Szvsz meg ez egy szabad fórum, ami arra van hogy kifejtsük saját nézőpontunkat az adott témával kapcsolatban. Ha kicsit erősre sikeredett akkor sry, de nem tudom az ilyen értelmetlenségek láttán magamba tartani a véleményemet. Ha pedig mondandóm valamilyen formában sérti az alapelveket, akkor meg valamelyik modi úgyis kiszedi innen!
    Egyébként meg, ha a te tulajdonodat tennék tönkre ezzel, akkor szerintem te is másképp reagálnál a dologra!

Lorcsi! Mondj egy olyan érvet, ami egy súlyban van az álltalam felhozottakkal! :U

[Szerkesztve]

• Face8814

őstag

Lehet hogy le fogtok hurrogni, de azért elmondom, hogy én kifejezetten utálom a graffitiseket. :(((
    Tönkreteszik a házak falait, semmibeveszik azok munkáját, akik lehet hogy egész életükben arra dolgoztak hogy legyen egy saját házuk, aztán meg jön egy kis f@sz aki összebarmolja az eddigi munkájukat! :(((
    Továbbmegyek! Akármerre nézek mindenhol azokat a rohadt firkálmányokat látom csak a falakon, amivel lerombolják a normális városképet. :((( Kinek tetszik az, amikor egy szép házon idétlen irka-firkák, szines rajzok vannak? :U
    Vasútállomásokon látom gyakran, hogy a vonatok oldalán mindenféle rajzok, ábrák vannak felkaristolva, ami a pozitív ízléstől olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől!
    Ezzel a rohadt amcsimajmolással teljesen semmibeveszik az emberek munkáját, és divatot csinálnak abból, hogy ki tud több falat összemázolni! :(((
    Gratulálok hozzá! :(((
    Az összes ilyen embernek eltörném a kezét! :(((

PS. Abban az esetben ha a saját házukkal csinálják ezt, vegyétek semmisnek a mondandómat! ;] Bár annyi eszük vann, hogy nem ''sz@rnak a saját ágyuk alá''!

[Szerkesztve]

Aktív témák