Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Lehessen újra indítani, mert ha lefagy, akkor tudj vele mit kezdeni. Vissza kapcsol lezárva és kész. De az hogy kikapcsolható, repülőbe tehető stb. az már nekem is nonszensz! Egyszer olvastam egy cikket, hogy az adatokat védik a profi tolvajok meg úgyis egyből becsomagolják stb. De én örülnék neki, ha egy pár percre ott felejtett, vagy zsebből kiesett telefonon egy alkalmi tolvaj nem tudná egyből átvenni az irányítást az eszköz felett és mondjuk find my device-al vagy órával meg tudnám keresni azonnal, ami lehet csak pár 10 méter távolságra van akkor még tőlem.
És ez csak egy beállítás lenne hogy a gyorsgombok ne legyenek elérhetők és a kikapcsolás menü sem, nem kérem, hogy alapértelmezett legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- ÚJ iPhone 15 256GB ELADÓ KARCMENTES!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy