Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Meg terveztem az utam Google map ban PC-n, elkuldtem telefonra hogy majd azon menjek. De szinte legvonalban adja meg az utat a cel varosig, nem ugy ahogy en terveztem meg, ennek mi a baja?
A masik hogy probaltam az hogy a telefonon akartam megtervezni az utat a google maps-on, de ott meg nem enged azt hiszem olyan 10 koruli pontot megadni az utazashoz, ami elengedhetetlen,mert ha nem adom meg, akkor keresztbe akar vezetni a terkepen, legvonalba a cel fele. Miert nem lehet megadni tobb koztes pontot? Az ideg szet vet, 4 oraja baszakodok ezzel. 2000 km es skociai utat tervezek,de egyszeruen nem engedi a terkep hogy meg tervezzem 100% osan. Sygicnek elo kell fizetni a travel valtozatara amugy nem tudom elkuldeni a terkepet a telefonra amit PC-n terveztem. A Goggle maps, nem enged 10 nel tobb koztes pontot. Igy hogy tervezzek utat ,de most komolyan!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest