- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Meg terveztem az utam Google map ban PC-n, elkuldtem telefonra hogy majd azon menjek. De szinte legvonalban adja meg az utat a cel varosig, nem ugy ahogy en terveztem meg, ennek mi a baja?
A masik hogy probaltam az hogy a telefonon akartam megtervezni az utat a google maps-on, de ott meg nem enged azt hiszem olyan 10 koruli pontot megadni az utazashoz, ami elengedhetetlen,mert ha nem adom meg, akkor keresztbe akar vezetni a terkepen, legvonalba a cel fele. Miert nem lehet megadni tobb koztes pontot? Az ideg szet vet, 4 oraja baszakodok ezzel. 2000 km es skociai utat tervezek,de egyszeruen nem engedi a terkep hogy meg tervezzem 100% osan. Sygicnek elo kell fizetni a travel valtozatara amugy nem tudom elkuldeni a terkepet a telefonra amit PC-n terveztem. A Goggle maps, nem enged 10 nel tobb koztes pontot. Igy hogy tervezzek utat ,de most komolyan!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest