- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #951 üzenetére
Leírtam az alkalmas eszközt ami mindent tud amit szeretnél és úgy ahogy szeretnéd.
Dolgoztam négy stúdióba, tudom hogy szólnak a stúdió monitorok, de fel nem fogatom hogy egy altató zajnak miért kell stúdió minőségben szólni.
A kérdés egyébként is igen távol áll az Egyéb hardverekGoogle Home/Nest eszköztől. -
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #948 üzenetére
Fentebb írtam:nekem nest hub 2nd gen van. Érintő képernyő+brutál sztereó hang,
Tud lejátszani relaxing sound , tud vihar, esö bármi,nem kell se mobil se tablet, saját képernyőről indítható. beállított ideig megy , vagy elalvásig.Van benne radaros alvás szenzor, tudja mikor alszol. -
icemad
nagyúr
válasz
SkyTrancer #948 üzenetére
Hát lehet venni 7.1-es Yamaha erősítőt, Harman Kardon hangszóró szettel, meg hozzá valami Bluetooth modult, és mindjárt jobb lesz a hangzás. Igaz, hogy kb. 300k jmf lesz, de jól fog szólni. De most ilyen felhasználásra nem mindegy? Pláne, hogy stúdió monitorhoz hasonlítod a hangot, amiben lehet, hogy gyengébb a hangszóró, mint a telefonodban.... Mert a stúdió monitorok a képhez vannak kalibrálva, nem a hanghoz. Pioneer kuro tv-ről hallottál már? Annyira jó képe van, hogy hangszóró nincs is benne. Nem vicc.
-
icemad
nagyúr
válasz
SkyTrancer #945 üzenetére
Millió meg egy ilyen céleszköz van. Telefon sem kell hozzá. Itt egy példa: [link]
Ez alapján eltudsz indulni. Biztosan van olcsóbb és drágább modell is. -
oszy
veterán
válasz
SkyTrancer #945 üzenetére
Jobban jársz egy BT hangszóróval. Nem kell neked ilyen eszköz. Ezt nem rosszról írom. De a leírt igénynek tényleg az felel meg a legjobban!
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #943 üzenetére
Azért írtam hogy kell mellé egy bluetooth hangszóró,, Nekem Google nest hub 2 van, az bárhonnét lejátszik minden zenét/zajt, telefon sem kell hozzá. De kizárólag kifogástalan angol nyelven hang parancsokkal vezérelhető.
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #941 üzenetére
Nem kell ehhez semmi okosotthon eszköz, telefonra van program ami tud fehér/barna zaj/eső/villámlás/béka brekegés, és ezek keverhetők is.és időzíthető. Elég a telefon maximum egy BT hangszóró ha hangosabb kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest