Új hozzászólás Aktív témák
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #951 üzenetére
Leírtam az alkalmas eszközt ami mindent tud amit szeretnél és úgy ahogy szeretnéd.
Dolgoztam négy stúdióba, tudom hogy szólnak a stúdió monitorok, de fel nem fogatom hogy egy altató zajnak miért kell stúdió minőségben szólni.
A kérdés egyébként is igen távol áll az Egyéb hardverekGoogle Home/Nest eszköztől. -
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #948 üzenetére
Fentebb írtam:nekem nest hub 2nd gen van. Érintő képernyő+brutál sztereó hang,
Tud lejátszani relaxing sound , tud vihar, esö bármi,nem kell se mobil se tablet, saját képernyőről indítható. beállított ideig megy , vagy elalvásig.Van benne radaros alvás szenzor, tudja mikor alszol. -
icemad
nagyúr
válasz
SkyTrancer #948 üzenetére
Hát lehet venni 7.1-es Yamaha erősítőt, Harman Kardon hangszóró szettel, meg hozzá valami Bluetooth modult, és mindjárt jobb lesz a hangzás. Igaz, hogy kb. 300k jmf lesz, de jól fog szólni. De most ilyen felhasználásra nem mindegy? Pláne, hogy stúdió monitorhoz hasonlítod a hangot, amiben lehet, hogy gyengébb a hangszóró, mint a telefonodban.... Mert a stúdió monitorok a képhez vannak kalibrálva, nem a hanghoz. Pioneer kuro tv-ről hallottál már? Annyira jó képe van, hogy hangszóró nincs is benne. Nem vicc.
-
icemad
nagyúr
válasz
SkyTrancer #945 üzenetére
Millió meg egy ilyen céleszköz van. Telefon sem kell hozzá. Itt egy példa: [link]
Ez alapján eltudsz indulni. Biztosan van olcsóbb és drágább modell is. -
oszy
veterán
válasz
SkyTrancer #945 üzenetére
Jobban jársz egy BT hangszóróval. Nem kell neked ilyen eszköz. Ezt nem rosszról írom. De a leírt igénynek tényleg az felel meg a legjobban!
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #943 üzenetére
Azért írtam hogy kell mellé egy bluetooth hangszóró,, Nekem Google nest hub 2 van, az bárhonnét lejátszik minden zenét/zajt, telefon sem kell hozzá. De kizárólag kifogástalan angol nyelven hang parancsokkal vezérelhető.
-
GLI
csendes tag
válasz
SkyTrancer #941 üzenetére
Nem kell ehhez semmi okosotthon eszköz, telefonra van program ami tud fehér/barna zaj/eső/villámlás/béka brekegés, és ezek keverhetők is.és időzíthető. Elég a telefon maximum egy BT hangszóró ha hangosabb kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest