Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
escsé
tag
Sziasztok!
Átadom a tulajdonjogot egy megosztott mappán. Ekkor csak a fő mappa tulajdonjogát ruházza át és az almappák megmaradnak az első tulajdonosnak. Ez így működik?
Vártam is vele, hátha eltart neki felfogni. A bekáppszink is mindent frissített. Minden szinkronizálódott.
Valakinek volt ilyen tapasztalata? Ez így igen gáz, hogy kézzel kell az almappáknak a tulajdonjogot megadni. -
escsé
tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
-
escsé
tag
Tud valaki megoldást arra, hogy mappát/mappákat offline elérjem?
Letöltöm a Google Dokumentumok Offline plugint, beállítom a tartalmak elérhetőek legyenek offline és a google táblázatokban tudom egyesével beállítani, hogy offline legyen. Ez rengeteg munka minden fájlnál, amit használnék. -
escsé
tag
válasz
Ric4m0nd
üzenetére
Ezt nézd meg. Nem próbáltam. Nem csak a linkről elérhető, az alkalmazások csatlakozása drive-hoz menüponton keresztül is tudod csatlakoztatni.
Ez egy webes alkalmazás, így nem kell linuxos program.
off: nekem a firefox is (már) jól kezeli a drive-os cuccokat, nem kell a chromium -
escsé
tag
Sziasztok!
Lehetséges beállítani egy megosztott mappát, hogy adat változáskor értesítse a feleket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest