Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
petike2014
üzenetére
Akkor ez a trunk build?
-
WonderCSabo
félisten
Nem hangulatot keltettem, gondoltam belinkelem, ha már véletlenül egy Chromeos cikkre találok.
Továbbra is úgy vélem, h. az Fxtől vették az ötletet, talán erősen fogalmaztam. A cikk is hasonlóan vélekedik.
ntomka: Az Aerk peek az télleg Win7 szolgáltatás, de az Fx Tabpreviewja nem. Bár megjelenésében hasonlít az Alt+Tabra.
-
WonderCSabo
félisten
Tudom, h. van a Macen alapból Exposé, de kizártnak tartom, h. nem a Tab Candyből vették az ötletet.
Szerk.:
Egyébként meg vmennyire igazad van, mert az a funkció csak a tab váltáshoz jó (egyelőre), csoportosításhoz meg rendezéshez nem. Váltás előnézet Fx-ben meg már 3.6 óta van.Nem mondom, h. az OS X-hez nincs.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ne keverjük össze a dolgokat.
Az accalarated layers télleg megy XP-n is (D3D9-el vagy OpenGL-el), de a D2D nem (ami alatt mindenki a hardveres gyorsítást érti.)
Itt egy cikk, ami elmagyarázza.
Már dolgoznak az OpenGL támogatáson.
Más: na most a Chrome másol az Fxből.
IntroducingTab CandyTabposé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest