Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
Na akkor még 1x.
Sziasztok!
Volna egy kis gondom, pár hete nem tudok egyes letöltéseket elindítani felugrik valami (egy új lap és be is zárul)de aztán semmi nem indul ei. Másik böngészőben simán elindulnak.
Keresem a bővítmények köz mi lehet a gond vagy a beállításokban de nem lelem.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Volna egy kis gondom, pár hete nem tudok egyes letöltéseket elindítani felugrik valami (egy új lap és be is zárul)de aztán semmi nem indul ei. Másik böngészőben simán elindulnak.
Keresem a bővítmények köz mi lehet a gond vagy a beállításokban de nem lelem.
-
Beni2360
félisten
Kérdésem volna avval kapcsolatban, hogy a G-mailban be lehet-e állítani, hogy küldjön visszajelzést elolvasáskor?
-
Beni2360
félisten
Egy kis segítség kellene. Pár napja nem tudom elérni ebben a böngészőből a saját magam készített videókat a megosztási linken keresztül. A hely nem érhető el, ellenőrizze .... és DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Mi lehet a gond? Már betettem az engedélyek közé de semmi.
Másik böngiben megnyílnak. -
Beni2360
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, lapin nem megy a chrome böngiből, már mindent állítgattam ami a neten találtam rá de semmi. Az edgében simán megy. Driodon mindkéttőnél OK.
De most nézem, hogy mindenhonnan az m.youtub-t hívja be. Pucolni kellene valahol.
pucolom az előzményeket de még mindig a m.-jön be. -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Jó pár napja nem tudok lejátszani semmit a youtube oldalról a böngibe. Már mindent engedélyeztem de ezta képet kapom és ott nem indul semmi. Be is vagyok jelentkezve. A M Edgében megy minden. Valami változás volt a YT-ban az elmúlt hetekben de nem találok semmit mi volt az.
Válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Crimson Desert
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest