Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnny82
üzenetére
Letöröltem minden böngészőt (kivéve Explorert) és a flash playert is a Your Uninstaller progival. Aztán újra felraktam a böngészőket, most operát is és minden jó, ha nincs bekapcsolva a hardveres gyorsítás. Nem tudom korában ez miért nem oldotta meg, pedig próbáltam. A lényeg, hogy most minden böngészőmön lehet videót nézni.
Köszi a segítséget!

-
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
6-os volt. Most akkor felraktam a 7-es bétát, megy flash player is újraraktam. Minden változatlan. HW gyorsítást is kikpacsoltam.
Egyébként nem érdekelne különösebben, ha nem lenne sokkal gyorsabb a FF-nél.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, holnap tudok csak, mert most melóhelyen vagyok. Addig is köszi!
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem látom rosszul. Legmagasabb minőségre (high) van állítva.
-
Hali!
Nekem az a gondom, hogy 2 böngésző van a gépemen, az egyik a chrome, a másik a mozilla. A chrome sokkal gyorsabb, így azt szoktam használni. A gondom az, hogy a chrome-nál, mikor flash videót nézek, pixelesedik a kép, mintha nem lenne megfelelő codec. A poén, hogy ugyanaz a videó a mozillán tökéletesen megy. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest