- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem festeni az ördögöt a falra! tápcser. nekem is volt ijen kodégenny táppal halo közben sutty se kép se hang. led világít. tápcsere szvsz tuti jó lesz.
-
<>jana<>
senior tag
nálam is csinálta párszor,utána elhalálozott az alaplap
az is asus volt.
[Szerkesztve] -
T-
tag
nekem is volt ilyen gondom, egy táp csere megoldotta de ezt mintha már ajánlották volne
-
T-
tag
nekem is volt ilyen gondom, egy táp csere megoldotta de ezt mintha már ajánlották volne
-
Sihto_
tag
Szerintem lehet az okozója a vinyó, a cd illetve dvdrom és a videokártya is, sajna ki kell próbálgatni, hogy először csak az egyiket veszed le, aztán ha volt ujraindulás leveszel mégegyet és igy talán be tudod lőni a hibás alkatrészt.
Nállam hasonló problémát egy cd-író okozott - szóval akármelyik csinálhat valamit, amit az alaplap hibás működésnek vél és vagy leállítja vagy ujra indítja a gépet -
-
Rhino666
addikt
Alaplapi vagy tápbeli kondenzátorok? Más táppal esetleg egy próba?
-
Flashy
veterán
válasz
TrollBalint #9 üzenetére
van alaplap amin van smd led, az szokott világítani kikapcsolt állapotban is. persze nem minden alaplapon van és nem mindegyiken világít, de a lényeg hogy ez így normális. mármint nem szerintem mert szerintem marhaság, de a tervező szerint.
-
Flashy
veterán
a procira nem feküdt fel rendesen. hideg gép ment 10 másodpercet, aztán lekapcsolt, aztán utána már egyre kevesebbet. de ezt csak példának mondtam, hogy ugyanígy kapcsolt le hogy tápot kellett rebootolni hogy megint elinduljon, ebből próbálok következtetni hogy mi lehet az oka talán. biosban be van kapcsolva az hogy figyelje a ventik sebességét? nem lehet hogy a sebességmérő valami pillanatnyi elmezavara miatt 0-t érzékel? szokott ilyen lenni.
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
válasz
TrollBalint #2 üzenetére
Hibernáció kilőve, a Power Options-nél, tehát ez nem lehet az ok....
-
Flashy
veterán
válasz
TrollBalint #2 üzenetére
atx-es gépnél nyugodtan világít minden kikapcsolva is amíg Paksot le nem nyomod...
-
Flashy
veterán
nem illik nagyúrtól ilyet kérdezni, de hőmérsékletek meg feszültségek rendben vannak? csak mert akkor szokott így leállni a gép, ha az alaplap talál valamit rossznak és emiatt nyomja le a tápot magáról. nekem rosszul felrakott bordától volt, bár akkor pár másodpercet tudott csak menni, de ugyanígy táp kikapcs kellett hogy újra be engedje kapcsolni.
-
Superman
nagyúr
Két-három napja jelentkezett először és nem mondhatnám, hogy kellemesen érintett, különösen, ha az embernek munkája van a gépen, amit még nem mentett.
Egyszerűen rendszertelenül kikapcsol a gépem. Tesztprogramokban elég jól teljesít (értve ezalatt, hogy nem fagy ki), néha órákig lehet rajta valamilyen játékkal nyomulni, néha meg a Windows betöltő képernyője után lekapcsol.
Lekapcsolás után is világít a Power led az alaplapon, de hiába nyomogatom a power gombot a házon, semmi sem történik. Ha most áramtalanítom a cuccot a tápon található kapcsolóval és utána újra áram alá helyezem, minden további nélkül be lehet kapcsolni.
A konfig: AMD Athlon XP 2500+/3200+, 1 GB RAM (400 DDR), Asus A7N8x-x alaplap, GeForce 4 TI 4600 videokártya, LG DVD író, Sony DVD rom, 400 Wattos Azona táp.
Valamilyen ötlet, elképzelés?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest